TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Cumulus laittaa bändit pannaan (Avanaq 2007-01-29 14:02)

Cumulus laittaa bändit pannaan

Avanaq
2007-01-29 14:02

Cumulus-ketjun pohjoinen alua on radiouutisten mukaan antanut ukaasin tanssiyhtyeitä välittäville ohjelmatoimistoille. Ukaasin mukaan yhtyeen keikat paikallisissa Cumulus-ravintoloissa (Kemi, Roi, Kuusamo) perutaan, jos ne esiintyvät Kemissä Lempi & Toivo -ravintolassa. Cumuluksen aluepäällikkö kiisti em. vaatimuksen, mutta radiotomittajien mukaan heillä on hallussaa kirjallinen todiste, josta kyseinen asia ilmenee. Tällaista vaatimusta ei keikkapuolella pidetä sinänsä yllättävänä, mutta on poikkeuksellista, että "pannan" aiheuttava ravintola on mainittu nimeltä.

Mielenkiitoiseksi jutun tekee myös se, että Lempi ja Toivo -ravintolasta on Kuusamoon matkaa 270 kilometriä. Pelkääköhän Kuusamon toimipisteen pitäjä todellakin tanssi-iltojen yleisökatoa kemiläisen ravintolan puristuksessa?

Cumulus-ketjun toiminta vaikuttaa näiden tietojen perusteella siltä, että tanssijoiden olisi syytä alkaa valmistella banderolleja ja keräillä kettinkejä kahliitumista varten. Cumuluksen johtajalle voisi viedä lahjaksi vaikkapa laatikollisen käytöstä poistettuja aromikkaita tanssikenkiä.

Omat tiedot ovat viime perjantailta, joten jos jollakin on tuoreempaa infoa, niin levitykseen vaan.

Kirjoittajan avainsanat: Cumulus, Toivo, Lempi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu