TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tarvashovissa huippuilta 21.1.07 (-Jo 2007-01-22 0:42)

Tarvashovissa huippuilta 21.1.07

-Jo
2007-01-22 0:42

Aijai, mitä herkkua olikaan Tarvashovissa tarjolla tänään! Ihanainen Saska Helmikallio upeine äänineen ja eläytymiskykyineen mainion Lumipallo-orkesterin kera tarjoamassa tanssimusiikkia kaikkine vivahteineen, lisäksi erinomaisia viejiä ja juuri sopivasti tilaa tanssia! Monia ystäviä puuttui, mutta ehkäpä ensi kerralla ymmärtävät hekin tulla.

Enpä ollutkaan tiennyt, että bugg on myös lattaritanssi ;) Mutta näköjään, taitavan viejän käsissä se voi olla ihan mitä vaan! Suurta nautintoa varsinkin! Eräs viejä moitti liiallisesta silmiin katsomisesta, mutta minkäs sille voin, sieltä ne viennit parhaiten näkyvät :) Toivottavasti herran kotimatka silti sujui keskittymisongelmitta, kernaasti kun tanssisin yhdessä taas toiste! Toinen herra teki tangossa niin upeat taivutukset, että taisin nauraa ilosta ääneen, kun takaraivo melkein hipoi lattiaa. Tangoja tulikin illan aikana kiitettävän monta, ja muutenkin oikein kivasti vaikka mitä musiikinlajia. Masurkkaakin sain mennä pitkästä aikaa. Ja suuri ilonaihe oli se, että tanssimisesta pystyin nauttimaan, vaikka... niin, vaikka.

Kaikki, joiden kanssa aiheesta tuli juteltua, olivat sitä mieltä, että oikein hauska ilta oli, ja että Tarvashovissa täytyy alkaa käydä säännöllisesti. Kun käy niin mukavaa ja monipuolista tanssiporukkaa ja muutenkin olosuhteet ovat toimivat.

Kirjoittajan avainsanat: Tarvashovi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu