TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finkkuja Viihtarissa (Dieda 2007-01-21 11:25)

Finkkuja Viihtarissa

Untuva
2007-01-21 14:28

Siellähän minäkin :) Takana onkin melkoinen viikonloppu... Perjantai ja lauantai menivät kuin siivillä bugg-kurssilla Viihtarissa Suken hyvässä opetuksessa. Kiitoksia siitä sinne pohjoisen suuntaan:)

Lauantain kuuden tunnin buggailun jälkeen jalat suorastaan huusivat armoa ja eihän siinä muu auttanut kuin nostaa ne seinälle. Pienen hengähdyksen jälkeen olikin sitten alettava valmistautumaan iltaa varten. Ja mitä lähemmäs Viihtaria pääsin, sitä vähemmän muistin väsymyksen olemassaoloa... Tapani mukaan olin paikalla jo ekoilla valsseilla, jotka mentiinkin sitten erään naisihmisen kanssa härkäparina:) Siitä se ilta lähtikin sitten varsin vauhdikkaasti käyntiin ja hirmuinen hiki ilmaantui pintaan jo ennen yhdeksää... Porukkaa oli niin hurjasti paikalla, että naisten tunneilla piti käyttää luovuutta ja vähän kyynärpäitäkin, jotta sai sen kenet tahtoi:) Huh.. Oli myös mukava nähdä taas tuttuja kasvoja itä-suomen kotikulmilta, vielä mukavampaa olisi ollut jos herrojen olisi kelvannut käydä hakemassa:) Mutta ei se mitään, sillä sain kuitenkin nautiskella mitä ihastuttavampien taitureiden vietävänä.

Kiitokset erityisesti Sukelle niistä kauniista ruotsalaisittain tanssituista hitaista "nupusteluista", Oikeesti kappaleen tanssittajille Tsempille ja eräälle toiselle taivaalliselle tapaukselle, kurssituttavuuksille entistä mukavimmista bugeista(mistä lienettekin oppineet niin hauskoja uusia kuvioita?!) ja tietysti jokaikiselle tanssittajalle! Ja eihän sovi unohtaa Kurppia (ymmärsinkö oikein?!:)), joka opasti "uusvanhan jenkan" saloihin. Kiitos! Loppujen lopuksi ilta ei ihan yltänyt odotusten tasolle, mutta hauskaa oli!

Ja Diedalle terkkuja,ettei merta edemmäs kannata tosiaan lähteä:) Nimittäin joka lauantai Viihtarilla viihtyvänä voin vakuuttaa, että siellä on aina hirmuisen hauskaa! Joskus jopa suorastaan taivaallista...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu