TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tarvashovi testattu (miehiä voisi olla enemmänkin) (Pirtsakka 2007-01-14 23:10)

Tarvashovi testattu (miehiä voisi olla enemmänkin)

Tiltti
2007-01-15 18:45

Nooh, eipä tuo miesten vähyys mua ainakaan tuntunut haittaavan. Sai ihan rauhassa miettiä ketä hakee (toivottavasti ei menny liikaa nirppailun puolelle). Alussahan tuo epätasapaino tuntui suurimmalta, mikä illan mittaan hieman tasottui. Mahdoinkohan mä ketään kahta kertaa hakeakkaan. Sen veran oli kuitenkin tarjontaa. Tosin siinä sit naistenhaun jälkeen tulikin pyörittyä melkein koko ilta saman daamin sylissä. Jostain kumman syystä??? Mut tulipahan muutama uusikin siiä naisten haun aikana muakin hakeneeks. Heitä varmaan tuleekin haettua jatkossa, kunhan vaan muistaa minkä näköisiä olivat. =)

Lattian vaihteleva liukkaus häiristi kyllä yhdessä vaiheessa kun joku kävi lisäämässä liukkautta sen verran paljon ulkorinkiin että olisi voinut hyvin luistella jos olis vaan saanut itsensä kunnolla liikkeelle. (melkein) Noh eipä sitä liukkautta tarvinnut kauheesti sietää kun se jo levittyi hieman tasaisemmin lattialle ja kului pois. Mitä lienee ku ei kengät eikä lahkeet olleet minkään näköisiä.

Noh! Hieman kyllä rupes siinä naistenhaun jälkeen vesihuolto kutsumaan tavallista useammin, minkä huomas melkein jokaisen kappaleparin jälkeen. Viimeisille valsseille kuitenkin asti ja encoreille myös jaksoin hiihdellä pitkin parkettia. Kivaa oli, mutta ensi kerralla se miesmäärä ei pääse lisääntymään meikäläisen läsnäolon vuoksi. Parempaa kun on luultavasti odotettavisa muualla.

Tulee tuonne Tarvashoviin kuitenkin myöhemmin mentyä, sen verran lähellä se on ettei mee kovinkaan myöhään ku kotona on. Vaikka olisikin tappiin asti.

Kirjoittajan avainsanat: Tarvashovi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu