TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tarvashovi testattu (miehiä voisi olla enemmänkin) (Pirtsakka 2007-01-14 23:10)

Tarvashovi testattu (miehiä voisi olla enemmänkin)

Pirtsakka
2007-01-14 23:10

Oli vaiks kuin kivaa! Taisin löytää tämän viikonlopun tansseista sen kuuluisan ja kaivatun fiiliksen:)

Miehiä olisi tosin saanut olla paikalla reilusti enemmän. Vinkkinä vaan, että tulevan sunnuntain artisti varmaan vetää paikalle reilusti tanssitaitoisia daameja... että sinne vaan kaikki kynnelle kykenevät!

Naistenhaun jälkeen minun ei sitten enää tarvinnut seinäruusuilla ollenkaan. Loppuilta oli ihan vallan mainio. Uusia ihania, taitavia, upeita tanssittajia ja mielenkiintoisia ihmisiä melkein kourallinen ja vanhat hyvät vakkarit... hyrrrr.... kyl niin pal nauttii sai:)

Tunnustan, kyl mie vähän kattelin siinä istuessani, että tuota minä haen ainakin, ja tuota ja tuota... Ja sitten nopeana tyttönä naistentunnilla kimppuun vaan. No, aina ei ehtinyt. Miehet kovasti kehuivat hyvää menestystään naistenhaulla.

Tanssit oli kivaan aikaan niitäkin ajatellen, jotka menevät maanantaiaamuna töihin. Alkuillasta siellä näkyi olevan lapsiakin. Tuostapa sain idean, että voisin oman ipanan ottaa joskus mukaan. Tuntui ainakin kesällä tykkäävän kovasti Littoisten lavatansseista.

Varjokuva oli oma mainio itsensä ja väliaikalevyt monipuolisia. Kahvilaan asti en ehtinyt. Vesipiste oli kanisteri pahvimukien kera. Täytyy kyllä sanoa, että huoneenlämpöinen vesi on mainio janonsammuttaja. Parempi kuin jääkylmä.

Kiitos tanssittajille tanssista, parille pinssittärelle juttuseurasta naisten rivissä ja kyytiporukalle kyydistä ja juttuseurasta. Oli kivaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu