TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa (32 vastausta) (Marlen 2007-01-10 21:48)

Ehdotus

Pilke
2007-01-13 9:03

2) Arvon daamit, HAKEKAA niitä miehiä tanssimaan, älkääkä jättäkö seinänokkosiksi. - (Pari kertaa käytyään, toteaa joku kaverini, että nyt saa riittää - menen kaljalle mielummin, kuin seisoskelen tyhjänpanttina. (Kyseessä siis naisten tunti) - - Normaali hakuaikana pääsee tanssimaan, mutta naistenhaua aikan vähemmän. (Siitä siis möksötys)

Tämä on asia jota muuten olen monesti ihmetellyt. Miten voi edes olla mahdollista että jokusia naisia näyttää siellä istuvan koko illan rivissä ja sitten vielä naistentunnillakin istutaan ihan yhtä naama väärinpäin samoilla sijoilla. Miesten rivistä kuitenkin poistuu miehiä pois!!!! Jos tanssia haluaisi, luulisi naistentunnilla sitten näyttävän tuon tahtonsa.

Mie ,todennäköisesti, muutamien kauhuksikin asti kyllä haen viimeiseen mieheen asti, jos tanssimaan on tehnyt mieli, joskus jos on ollut oikein hyvä ilta saatan käydä juoma/ehostus tauolla antaen mahdollisuuden niille naisillekkin jotka ovat vähempi päässeet lattialle, ajatuksella että on ainakin yks eukko jaolla vähemmän.

Vaan ei ole kivaa sitten jos eivät tilaisuutta käytä ja semmoisetkin miehet jotka ovat minnuu tanssittaneet ovat ehkä jääneet riviin ja ajatelleet sitten miusta että, tylsätyyppi kun ei edes vastahakua tehnyt vaan poistui takavasemmalle.

Toisaalta olen myös huomannut että miehet ovat aika herkkiä tuohon hakemattomuuteen, jos ei esim.kolmella ekalla parilla natsaa niin sitten jo kimpaannutaan ja ollaan joko lähdössä kotiin tai ainakin siirrytään kokonaan pois. Monille naisille tuo kolmen pelin menetys on ihan "arkipäivää". Tiedän kyllä että tilannetta hankaloittaa tuo miestenrivin keskilattialle muodostaminen ja siitä aina poistuminen toisten välitse puikkelehtien, naisilla on helpompi, senkun persamusta penkkiin vaan tai sitten jäädä niille sijoilleen seisomaan.

Miksi ei miestenhaun aikana miestenrivi voisi muodostua vastaseinustalle?? tai siis jollekkin seinustalle josta ei tarvitse rynniä pois jos ilman hakua jää.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu