TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa (32 vastausta) (Marlen 2007-01-10 21:48)

Ehdotus

"Reino"
2007-01-12 17:18

"Jos naiset haluavat kokonaisuutena päästä enemmän tanssimaan, ainut tie on saada lisää miehiä lavoille

No sitten vaan poijjaat ehdotuksia! Sana on vapaa, mikä on se keino millä niitä miehiä lisää lavoille saadaan.

Itse edellispäivänä tein Cittari reissulla jo kärryjen kanssa takaa-ajo keikkaa ja ehdottelin eräälle miehen puolelle... siis siirtymistä lavamaailman pariin takaisin poissaolo vuosien jälkeen. Lupas ainakin harkita =D. Enkä ees omi, ihan yleiseen käyttöön muiden iloks tämän "hyvän työn" tein.

Ett sitten kauppareissulle vaan muutkin daamit;op"
(Pilke 2007-01-11 17:27)

("No sitten vaan poijjaat ehdotuksia! Sana on vapaa, mikä on se keino millä niitä miehiä lisää lavoille saadaan." Pilke 2007-01-11 17:27)


No niin, nyt ihan pyynnöstä pääsee kirjoittamaan.


1) Kun on tietoa, että lavalla on paljon daameja, niin tulee taatusti paljon miehiä.
2) Arvon daamit, HAKEKAA niitä miehiä tanssimaan, älkääkä jättäkö seinänokkosiksi.
- (Pari kertaa käytyään, toteaa joku kaverini, että nyt saa riittää - menen kaljalle mielummin, kuin seisoskelen tyhjänpanttina. (Kyseessä siis naisten tunti)
- - Normaali hakuaikana pääsee tanssimaan, mutta naistenhaua aikan vähemmän. (Siitä siis möksötys)
3) Tanssipaikkojen profilointi - jos on liian vaikeaa tanssimusiikkia, niin ei alottelevat ja tavikset pysty tanssimaan.
- Omat paikat edistyneille tanssiharrastajille - siellä taiteellista musiikkia jota voi tulkita
- Karvahattupuoli taviksille ja aloitteleville, jotka kaipaavat "helppoa" tanssimusiikkia. Siitä kehityttyään voisivat sitten siirtyä "paremmalle" puolelle.
Turha "keikistely" pois Vrt Miehet on miehiä ja Tanssimiehet on tanssimiehiä - miksi tällaista ? Kuka mies haluaa tanssipaikalla olla vain tanssimies - minä ainakin olen tanssipaikalla kokonaisena miehenä. Enkä koskaan mene tanssipaikalle "vaintanssimaan". (monesti joudun kylläkin poistumaan "vaintanssineena" :-( )


4) Turha nipotus pois, tekninen osaavuus ei pitäisi olla KAIKKIEN kanssa tanssiessa tärkein - myös keskitason tai aloittelevan tanssiyritelmät olisi syytä olla sallittuja. (Ei se tanssitaito tanssimatta kehity). Ilman murjotusta tanssittu kappalepari luo mieheen itsevarmuutta ja iloa ja tulee toistekin parketille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu