TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa (32 vastausta) (Marlen 2007-01-10 21:48)

Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa

Grapponia
2007-01-12 11:03

Miten olisi perinteisten rusettiluistelujen idea:

"Järjestäjät valmistavat kahden värisiä rusetteja varustettuna numerolla. Yleensä käytetään punaisia rusetteja tytöille ja sinisiä pojille. Jokaista numeroa esiintyy kahdesti, kerran kummankin värisessä rusetissa. Luistelijat saapuvat paikalle ja saavat järjestäjiltä sukupuoltaan vastaavan värisen rusetin. Luistelijat luistelevat kentällä etsien omassa rusetissa esiintyvää numeroa muiden osallistujien ruseteista. Parin löydettyä toisensa on tapana, että pari luistelee yhdessä."

Koska naisia ja miehiä ei ole koskaan kuitenkaan tasamäärää, voitaisiin rusetteja jaella vain tietty määrä ja vaikkapa viisi kertaa oman "parinsa" eri tansseissa löytänyt saisi vapaalipun. Rusettitansseja voitaisiin järjestää silloin tällöin eikä numeroparin kanssa tietenkään koko iltaa olisi velvoitettu tanssimaan. Jokainen saisi sitten etsiä numeroaan, jos kiinnostusta ja viitseliäisyyttä ja leikkimieltä riittäisi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu