TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa (32 vastausta) (Marlen 2007-01-10 21:48)

Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa

Drago
2007-01-11 17:39

Minustakin tuo merkki-idea olisi aika vekkuli :) Ei yhtään hassumpi, vähän leikkimieltä mukaan! Merkkien pitäisi tosiaan olla sitten hien ja veden kestäviä ja riittävän pieniä, jotta ne on helppo pitää mukana.. tai vaikkapa jonkinlaisessa lenkissä ranteessa? Ties vaikka tuosta poikisi mitä jänskää.. Jos merkit olisivat daameilta lopussa, voisi joku saada puhelinnumeron tilalle? :D Selkeät säännöt myös sitten merkkeilylle.. ts. kenelle ja missä vaiheessa merkkejä jaetaan? Viidelle ensimmäiselle hakijalleko kenties? Viidelle omalle suosikille? Kyllä minua ainakin useimmiten hakee useampi kuin viisi miestä.. Mitäs jos samaa sovellettaisiin herroihin naisten tunnilla? Eli myös herroille merkkejä naisille jaettavaksi? Sitten pääsisivät ne seinä-ohdakkeetkin kenties tanssimaan.. ja ehkä rohkaistuisivat hakemaan daameja aktiivisemmin itsekin? Onhan miehissäkin ujompia.. Miehille merkkejä voisi olla vähemmän, koska naisten hakuaika on rajallisempi. Yhdistelmä siis voisi olla tällaisessa tapauksessa toimiva, jos kummillekin annettaisiin merkkejä :)

Minäkään en kannata naisten hakuajan lisäämistä. Se tuskin seinäruusuilua vähentää.. ujot eivät ehdi/uskalla rytäkässä hakea kumminkaan, mutta ne rohkeat hakevat senkin edestä. Moni mies myös karsastaa naisten tunteja ja karkaa jonnekin kahvion kätköihin tms.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu