TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa (32 vastausta) (Marlen 2007-01-10 21:48)

Ehdotus "tanssimerkkien" käytöstä ja hakuvuoroista Järvenpään tanssikeskuksessa

Josef
2007-01-11 9:40

Tätä hyvää tarkoittavaa ideaa voisi kehitellä markkinatalouden mukaisesti vaikkapa seuraavalla tavalla:

Naisille ei jaettaisi merkkejä, vaan naiset ja miehet varaisivat mukaansa omia valokuviaan, jotka olisi tulostettu tietyllä formaatilla ja tansseihin liittyvillä saatesanoilla.

Jokaiselta haettavalta saisi aina hänen kuvansa. Pian muodostuisi kuvien vaihtopörssi niinkuin aikanaan jääkiekkoilijoiden kuville ja kahvipakettien autonkuville 50-luvulla. Lavojen taukotiloissa kävisi kova säpinä, kun yhdellä Marlenin kuvalla vaihdetttaisiin kaksi Manjaanaa ja yhdellä Manjaanalla kaksi Marlenia. Kukkeimman seinäruusun kuvalla saisi pussillisen pilkkeitä ja muita suosikkeja.

Pian miehet luontaisen ahneuden ja keräilyn kiihkon ajamina alkaisivat suosia entisiä seinäruusuja. Uudet lavalle tulijat vietäisiin parketille jo lippuluukulta.

Ajan myötä (nykyään: "pitkässä juoksussa") tilanne tasoittuisi, kaikki saisivat tanssia yhtäläisesti ja tanssit olisivat kaikille yhteinen iloinen kokemus. Iltaisin miehet (ja naiset) järjestelisivät kuvakokelmiaan ja suunnittelisivat seuraavien tanssien hakustrategioita: miten saada puuttuvat kuvat kokoelman komistukseksi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu