TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Mansikkasuu
2007-01-01 23:11

Kauanko olet tanssinut? Äippä opetti pienenä perustanssit ja niitä käytiin yhdessä lavoilla reenailemassaki, about 10-15 vuotta sitten. Kilpatanssia harrastin samoihin aikoihin pari vuotta. Nyt 10 vuoden tauon jälkeen innostuin ja kesällä aloin käymään taas lavoilla :) Ja voi että kun on tanssikärpänen purassut ja pahasti! :)

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Vauhti näyttää kiihtyvän, eli tällä hetkellä vähintään kerran viikossa, välillä useemminkin :>

Käytkö tanssikursseja? Muutaman minikurssin (1,5-3h) oon käynyt, kun kesällä järkytyin niin kovasti, kun perustansseilla ei enää pärjääkkään lavoilla :) Ja nyt tammikuun lopussa sitten seuran kursseille oppimaan lisää ja lisää!

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Rivistä löytää :)

Minkä ikäinen olet? -82.

Missä päin Suomea vaikutat? Pirkanmaalla, kotilavoiksi on ehtinyt muodostua Käenkoski, Häijään tanssikrouvi ja Satulinnakin, lisäksi Jämi, Merikievari ja Kerhola on hyväksi havaittu :)

Löytyykö sinulta pinssi? Ei vielä, mutta täytyy varmaan harkita hankkimista. Muutaman tanssinettiläisen olen jo bongannut, mutta vielä en osaa yhdistää kovin montaa nickin taakse kätkeytyvää tanssijaa lavoilla, vaikka monet pyörivät samoilla lavoilla aktiivisesti :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu