TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tapanintanssit......liian hyvää ollakseen totta (OmiA 2006-12-22 23:14)

Hulluja on monenlaisia =D

Mirde
2006-12-27 14:57

Kaksi päivää, kahdet tanssit, yhdet vaatteet ja yli 1000 km autossa. Tuloksena särkevät lihakset ja suonenvedot, mutta hetkeäkään en kadu.

Joulupäivänä me kolme hullua asensimme navigaattorimme ohjastamaan meidät Kärsämäelle. 302 km jälkeen pikainen vaatteiden vaihto ja me "tekstiilikolmoset" singahdimme tanssilattialle. Ihmettelimme kun siellä ei ollut ketään, mutta illan aikana selvisi, että olimme paikalla "vain" tunnin liian aikasin ;)

Kun väkeä yhdeksän aikaan alkoi valua paikalle, eron pohojalaisen ja keski-suomalaisen tanssipaikan välillä huomasi välittömästi. Joka ainut paikalle tullut hymyili, yhtäkään hapannaamaa en nähnyt koko iltana; kaikki osasivat tanssia, toiset paremmin, toiset huonommin, mutta kävelijöitä (tai humalaisia) ei joukosta löytynyt; ketään ei tönitty, ei tanssilattialla, eikä muutenkaan, jos vahingossa tönäistiin, pyydettiin anteeksi ja anteeksipyyntöön vastattiin hymyllä.

Minä etelä-pohojalaiseen menoon tottunut tytön tyllerö olin aivan ihmeissäni, mutta ei siinä hämmästelyyn paljon aikaa jäänyt, kun jo ensimmäinen kavaljeero talutti minut lattialle. Sen jälkeen en ehtinytkään istahtamaan, ennen kuin naisten haun aikana karkasin juomapisteelle.

Loppuillasta alkoivat jalat olla loppu, mutta ennen viimeisiä kappaleitahan ei lattialta voi poistua. ;) IIIIIISO erityinen KIIIITOOOOOS ja luja rutistus "Antti Tuiskulle", kun kestit mokailujani!! Kanssasi oli IHANAA tanssia! <3 Ne viimeisten kappaleiden nostot olivat maitohapoilla oleville lihaksilleni ehkä liikaa, mutta mitäpä pienistä, huippuhauskaa oli kuitenkin. =D

Asuntovaunussa nukutun yön jälkeen me tanssihullut aloimme miettiä, minne suuntaisimme seuraavaksi. Kun ei muitakaan "hyviä" ideoita tullut, päätimme ajella "vain" n. 500 km päähän Kisarantaan.

Ilta oli yhtä "hullu" kuin edellinenkin... vai olimmeko me vain hulluja, en tiedä ;D, mutta tanssimme ainakin hulluna xD PNP takasi hyvän musiikin ja kavaljeerot hyvät tanssit. Kun viimeiset biisit olivat ohi, raahauduin ontuen ja valittaen takaisin vaunuun, jonne "jo" ennen viimeisiä valsseja luovuttaneet seuralaiseni olivatkin jo ehtineet.

Nämä kaksi tanssi-iltaa ovat olleet elämäni parhaat! Kiitos loistavan matkaseuran ja ihanien tanssittajien. Reissu todellakin oli kaiken vaivan ja kipeiden lihasten arvoinen!

Meidän "tekstiilikolmosten" seurassa ei tarvitse olla hullu, mutta siitä on hyötyä (ja se tekee elämästä paljon hauskempaa xD)!!!!!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Kärsämäen Kataja, PNP

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu