TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruususena Ruusulinnassa (Manjaana 2006-12-27 13:03)

Ruususena Ruusulinnassa

Manjaana
2006-12-27 13:03

Kylläpäs oli pimeä ja märkä matka Ruusulinnaan, sohjoa ja suolaista vettä tuntui piisaavan, onneksi perille yhtenä kappaleena, tosin ihan valsseille en ehtinyt.

Tuttuja kivasti, pääsi heti halimis puuhiin ja oli pukki tuonut jonkun paketinkin paikanpäälle, kiitosta vaan.. :o)

Sai Manjis makiaa mahan täydeltä, kun monet mukavanlaiset miehet uskaltautuivat hakemaan, vaikka olin poikkeuksellisesti sonnustautunut liituraitoihin. Tanssilenkkareita päätin ulkoiluttaa taas kerran, vaan joku jippo niissä on, kun pohkeitani alkaa polttelee tunnin sisällä, liekö se koron puute??

Lunnas poppoineen soitteli ihan tutulla tyylillä, yhdet hyvät bugit missasin, kun nälkä yllätti. Loppuillasta väen vähetessä kuului basso melko voimakkaasti jopa baariin asti, Japelle siinä vauhdissa yritin elekielellä näyttää, ei tainnut vaan bonjata :o)

Cosmos oli uusi tuttavuus, vaan ei yhtään hassumpi ollutkaan, tanssittavaa musaa pistivät ämyreistä tulemaan. Settinsä ehkä hiukan tasapaksuja vielä, mutta muuten taittui kivasti.

Olin sopinut itseni kanssa tuhkimoista, kun kunto ollut hiukan kehno, mutta sainkin ruusustella ihan loppuun ja varsin mielekkäässä sylissä keinahdella, kiitokset vain huolenpidosta ja puhdistusoperaatiosta.. :o)

Nilikuista, bugitteluista, tangoista yms kiitokset kavaljeeroille, mimmeille tietty seurasta..

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu