TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Teeriharjulla teerenpelittä (MardiJan 2006-12-26 11:03)

Teeriharjulla...

Tiltti
2006-12-26 13:15

Näin ensikertalaisena Teeriharjulla olleena tuli oikein hyvä fiilis noitten tanssien aikana ku kerranki oli sellainen lattia, missä kenkä toimis kuin unelma. Ei ollut ollenkaan liikaa pitoa ja sitä kuitenkin oli silloin kun sitä tarvitsi. Olis kyl pitäny koittaa toisiakin kenkiä siellä ihan testimielesä. No tarvii vissiin joskus toisenki kerran lähteä paikan päälle. Tanssilattian muoto oli hieman pienempi kuin mitä etukäteen olin jotenkin mieltäny. Mutta toimivuus olikin tuolla väkimäärällä vallan mainio(jossain vaiheessa oli aika täyttäkin). Leveyttä piisas mukavasti suhteessa pituuteen, joten pahempia sumppuja ei päässyt muodostumaan.

Muutama "uusi" bongauskin tuli illan aikana suoritettua. Molemmat olivat tosin olleet Järvenpään tapaamisessa, mutta eivät olleet sillein jääneet mieleen. Toista pääsin oikein tanssittamaan mukavasti ja toisen kanssa vatkaamaan käsipäivää daaminsa halauksien jälkeen.

Tuota aiemmin mainittua fiilistä lisäsi myös tanssitut kappaleet joita pääsin tanssimaan monien mukavien tanssitettavien kanssa. Hiukan kyl meinas äijäst veto loppua puolen yön paikkeilla, mutta pienellä tankkauksella siitäkin päästiin jatkamaan. Mukava tanssit tosiaan.

FBI-beat jatkoi tutulla linjallaan luoden ihan tanssittavaa meininkiä eikä Mika Raittilan yhtyeestäkään jäänyt mitään hampaankoloon (mitä ny muutamassa kipaleessa ihmettelin et mites ne ny noin soittavat).

Kirjoittajan avainsanat: Teeriharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu