TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavatanssittajan pinttynyt haavekuva? (Jerryjee 2006-12-07 11:17)

Varattujen flirttailu ja tanssiin eläytyminen

MardiJan
2006-12-13 5:14

Jo miehissäkin meitä on ainakin kahdenlaisia. Humppiksenkin (muistaakseni) maininta, ettei yleistää kannata näin pienin otoksin, on ihan paikallaan. Joillakin meistä tanssiin liittyy, olkoon lahkon nimi sitten vaikka jerryjeeläiset, jotain tanssin ulkopuolellakin, tai vielä oikeammin, kuluvan tanssikappaleen ulkopuolellakin koettavia asioita. Niin saa olla.

Toisilla taasen, ehkä ensimmäisenä siitä osuvasti maininneen mukaan, "kissa"maisilla (älytön-kö mielleyhtymä) tunteen perusta syntyy tanssin alkaessa ja mikäli hyvin menee, niin tunnusteluiden jälkeen yhteinen tulkinta, toivottavasti yhteinen nautinto, syntyy ja kehittyy. Poks. Kun kappale päättyy, mieli on hyvä, tuntui tosi kivalta juuri tämän parin kanssa, mutta ( en tiedä, amerikaanoksi that's it).

Mistä se tämän tarinan toinen osapuoli tietää, kummasta on kysymys? Ei mistään. Tarvitseeko? Mielestäni ei. Sitä on elämän seikkailu. Mielihyvää tuovia vääriä luuloja, epävarmuutta herättäviä tulkitsemattomia katseita. Mutta täällä tanssipalstalla oleellisempana kokisin tuon tanssin, minä aikana ei tarvinnut, ei voinut, ei, jos se hyvää oli, edes ehtinyt moisia miettiä.

Kirjoittajan avainsanat: vaintanssiminen, eläytyminen, tulkinta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu