TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavatanssittajan pinttynyt haavekuva? (Jerryjee 2006-12-07 11:17)

Tuntosarvet

Hulina
2006-12-08 0:19

Olishan se nyt hiukka tylsää jos aina tietäisi etukäteen mitä tulemaan pitää tai ainakaan ehdottomasti ei pidä.

Eikö olennainen osa ihmissuhteita ole vuorovaikutus, toisen ja oman käytöksen ja viestien kuunteleminen ja aistiminen. Kai ihmiset sentään vielä nykyaikanakin osaavat ilmaista itseään myös ollessaan toisen kanssa kasvokkain, ei vain turvallisen välimatkan päästä vaikkapa netin kautta. Taitohan se on sekin, eikä aina suinkaan helppo. Harjoitellessa aina kehittyy muttei koskaan tule valmiiksi.

Johtopäätösten kanssa kannattaa olla varovainen, ainakin jos haluaa suojella sydäntään säröiltä. Viimeistään silloin lienee hyvä ottaa avuksi puhe, kun sanattomat viestit aiheuttavat hämmennystä ja kysymyksiä ja omat tunteet alkavat epätietoisuuden kanssa olla liikaa. Vaikkei aivan yhtä rohkea olisikaan kuin Pilke, pitäisi uskaltaa kysyä – vaikka ihan varovasti.

Ilman tunnustelua, alun epätietoisuutta ja usein ujoa lähestymistä jäisi kokematta mahanpohjan kutkutus ja odottava jännitys, joista minä ainakaan en olisi valmis luopumaan. En silloinkaan, vaikka tietäisin säästyväni pettymyksiltä ja sydänsäröiltä.

Mikään ei tietenkään ole näin yksinkertaista, mutta tuntosarvet pystyssä kannattaa kulkea ja voi päästä himpun verran helpommalla. Säännöllinen herkistely pitää epäilemättä tuntosarvet paremmin toimintakunnossa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu