TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liekissä rautalankaa vääntämässä... (Rinsessa 2006-12-06 3:55)

Liekissä rautalankaa vääntämässä...

Speedy
2006-12-06 19:36

Jetsetters sekoittaa rockin, popin ja iskelmän tyylilajeja sopivassa suhteessa soundeiksi, joka on samanaikaisesti tuore ja vanhanaikainen. Jani & Jetsettersin merkitys ja vaikutus ei rajoitu ainoastaan musiikkityylien yhdistämiseen, vaan bändi vie omanlaisensa rockmusiikin takaisin tanssilavoille varttuneemmalle väestölle ja samalla se vetää mukanaan myös runsaasti nuorta yleisöä.

Tuo ylläoleva oli lainaus heidän sivuiltaa (http://www.jetsetters.fi/bandi.php)

Onneksi he monta kertaa ilmoittivat etteivät ole vielä oikein kunnollinen tanssiorkesteri, sillä kaukana he siitä vielä ovat. Ei missään nimessä sellainen tanssiorkesteri mikä yksinään kantaa koko illan. Jonkun muun kylkiäisenä vielä menettelee. Tietysti rock-, vaihtoaskel- sekä bw kavereille ihan hyvä sellainen. Muita tanssilajeja ei liioin tule ja jos tuleekin, niin niiden rytmit mitä sattuu. ( tulipahan tanssittua elämäni nopeimmat hitaat valssit)

Taidan tehdä laulunsa sanoin ja jättää heidät tänä iltana muutaman kuukauden tauolle ainakin omassa kalenterissani.

Taukomusiikkikin oli vähän sitä sun tätä ja soi aivan liian hiljaa.

Kahvion tarjoilu ja henkilökunnan ystävällisyys oli taasen taattua laatua.

Jos ei olisi ollut Kettujen pikkujoulua, niin varmaan paikka olisi ollut todella hiljainen. Nyt oli sopivasti tanssi taitoisia ihmisiä ja tilaa mennä.

Kiitokset kaikille daameille jotka kanssani kärsivät. Sekä tutuille ja tuntemattomille tasapuolisesti.

Onnksi Eväs tuli sitten palastamaan minut kun olin jo musiikin yksipuolisuuteen turhautunut.( hyvä seura ja heti parempi mieli)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu