TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liekissä rautalankaa vääntämässä... (Rinsessa 2006-12-06 3:55)

Liekissä rautalankaa vääntämässä...

Rinsessa
2006-12-06 3:55

Niinpä!

Siellä sitä tuli sitten väännettyä Jani & Jetsettersien rautalankavyyhtiä pitkin parkettia...

Illan mukava alku oli, kun huomasin aivan tyhjän tanssisalin! Menin sinne kokeilemaan itsekseni muutaman askeleen ja sitten hoputtamaan kyytiläistä tanssimaan. Sainkin tanssia parini kanssa autiossa salissa monta kappaletta peräkkäin, kunnes häntä alkoi pelottamaan, kun tuli liikaa tuplia... karkasi kahville ;) Yhden biisin fiilistelin siinä sitten yksinään, ja sitten miut löysi toinen kavaljeeri, ja taas mentiin monet perätysten autiossa salissa, oli oikein yleisöäkin "tiskin" takana, vähän ennen kun muitakin alkoi uskaltautua mukaan lattialle.

Tällä kertaa illan parhaat kappaleet taisivat löytyä taukomusiikista; kaks kertaa sain tanssia Finkkujen Oikeesti :) Illan bändi kyllä sanoikin, ettei ole mikään tavallinen tanssiorkesteri, eipä tosiaan! "Rautalankafoksifuskujivetaijotain -viritystä" melkein koko ilta, tauon aikana oli sitten ilmeisesti viestiä mennyt, että haluttaisiin monipuolisempaa, no tulihan sieltä jotain kumminki... :)

Mutta tanssia sain taas ihan mahottomasti, pääsin ilmaseks sissään, miulle tarjottiin munkki-kaffet ja ne tanssittajat oli taas niin mukavvii; että hyvä ilta jokatappauksessa :) Juu, kyllähän mie monesti oikeen nautiskelinkin ja meinas tulla yks kuperkeikka olan yli, vaan rohkeus miulla petti... mitenköhän päin oisin alas tullu? ;) Ja kyytiläinenkii oli niin mukavaa seuraa, ettei yhtään nukuttanu :)

KIITOS taas, hyvää yötä kauniita unia! :)

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu