TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Kehujen helmiä :) (55 vastausta) (Rinsessa 2006-11-01 7:38)

Kehujen helmiä :)

Lutukolli
2006-12-05 13:36

Taisi olla melko tasan tarkkaan vuosi sitten, ku itsenäisyyspäivän aattoillana jorattiin Hagikses, siin entisel Sirkuskadul Byggalla, ja PNP porukka soitti humppaa.

Mentiin Kotikatin kanssa sievästi tassuttelemalla kävelytyyliin ja muu vanhempi väki paineli pääasiassa huppa-samban tyyliin, niin yksi herrasmies alkoi kovasti opastaa; Tämä on Humppaa, tätä täytyy tanssia humppana! Se tarkotti meitä ... ja se sano tän ihan selvinpäin, ihan totta. Ja kun vieläkin vaan jatkettiin joraamista hänen mielestään aivan väärällä tavalla, jatkoi hän neuvomistaan.

Toisaalta toisenlaisessa tilaisuudessa voi tälläisella vaatimattomallakin tasolla saada kiitosta. Eli käytiin vielä tarkistamassa tuon lokakuisen Presidentti Clubin käynnin jälkeen, millä tavalla meno on erilaista paikassa, kun varsinainen bilebändi esiintyy arki-iltana.

Marraskuun loppupuolella Mr. Sushi-niminen bändi soitteli Pressa Clubissa ja, kun sain Kotikatin vakuuttuneeksi siitä, että nuoretkin pojat voisivat ehkä osata soitaa, suunistimme puoli kymmeneksi bändin aloitukseen kuppilaan. Vaikka musa ei ollut mitään perinteistä tanssimusiikkia, soittivat yhtyeen nuoret miehet hyvin. Kokoonpano tosin hienoinen pyttymys, vain neljä kaveria paikalla ja myös puhallinsoittaja puuttui. Taaskin "tanssivaa ravintolan varsinaista kohdeyleisöä" alkoi valua vasta puolenyön aikoihin.

Eka setti saatiin mennä lähes kahdestaan parketilla. Hauskaa vuorovaikutusta jossain kappaleessa, kun osa soittajista lähtee mukaan muuttamaan perusrytmiä askelluksen mukaan. Joitain slovareitakin, buggia, fuskua ja jiveä sai soveltaa. Ja ravintolan oma välilevymusiikki oli nyt pienemällä voluumilla, mutta kuulotulpat olivat silti tarpeen.

Pois lähtiessä narikassa kenkiä vaihtaessa ihmetytti, kun paristakin pöydästä kävivät kiittelemässä; Ai kun on hauskaa, kun jotkut vielä osaavat tanssia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu