TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oodi Liekille :) (Rinsessa 2006-12-03 15:49)

Oodi Liekille :)

Speedy
2006-12-04 12:10

Itse saavuin paikalle heti kohta 20 jälkeen ja silloin ei vielä ruuhkaa ollut. Myöhemmin sitten alkoi näkyä ne "tontut" siellä lavan puolellakin. Siellä oli kuulemma 3 eri pikkujouluporukkaa ja jotenkin sen vain huomasi parketin puolella. Aika paljon oli päälle ajoja ym. normaalista poikkeavaa käytöstä havaittavissa, vaikka väkeä ei niin mahdottoman paljon ollutkaan. Jopa kerran yksi kaveri puski päälle vaikka olin pysähdyksissä paikoillani ja jäi siihen nykimään kuin lasten patterilelu seinään törmättyään, kun väistin sivuun niin jatkoi matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. No jouluhan on joka vuosi mutta juhannus kerran vuodessa vai kuinka se menikään.

Musiikillisesti ilta oli suhkot monipuolinen, masurkkaa ei tullut ollenkaan ja chachat tuli vain kerran(sitä olisi voinut olla enemmänkin). Muutaman kerran kävi niin että taisi kappalepari vahingossa olla eri tanssilajia.

Siitä Eijan pukeutumisesta sen verran että näyttävän näköinen oli valkeine saappaineen. Ei tuo nahka ja saappaat ole valitettavasti meikäläisen fetissi. Ainakaan tuossa ympäristössä. Ehkäpä joskus opin ;)

Yhdet kahvitauot tuli illan mittaan pidettyä ja loppuillasta muutaman kappaleen tauot. Kokonaisuutena oikein hyvä ilta, josta kiitokset kuuluu omalle Eväälle ja muille tanssitutuille ja tuntemattomillekin jotka uhrautuivat. Hiukan väsytti ajella kotia kohti sitten yöllä, mutta eihän sitä 3 naisen seurassa ehdi nukkumaan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu