TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oodi Liekille :) (Rinsessa 2006-12-03 15:49)

Oodi Liekille :)

Rinsessa
2006-12-03 15:49

Oi, Liekkini ihana,
lämmöntunne polttava,
asuu aina sielussani,
luonas hehkutettuani
nautintoa huumaavaa,
tanssin taikaa upeaa...

Tulin tuossa sanoneeksikin eräälle, ettei Tulenliekkiin ajaminen ole vielä koskaan ollut pettymys...

Se ehkä hiukkasen oli, että soittaessani bussikuskille, jouduin pettymään, ettei tällä kertaa ollut mukavaa kyytiä tarjolla; oli siirretty tiistaiksi... Niinpä sitten ajelin, ihanan synkkien hevimiesten sävelien siivittämänä, kovaa ja kor..aika matalalta laulellen, kuutamoakin hetkittäin ihaillen, kohti tanssinautintoja :)

Olinkin ajoissa perillä ja heti tuttu näkyvissä, siitä pääsin samointein sitten parketille. Paikalla oli kuuleman mukaan useampikin pikkujouluseurue, jonka kyllä tunsin jaloissani pitkin iltaa... jalalle polkaisuja ja potkuja nilkkaan tuli oikein urakalla :( vaikkei tungostakaan pahemmin ollut...

Kyllä se Omega oli kaikkien kehujen arvoinen, tosi monipuolista soittoa, vain masurkka puuttui. Muuten pääsin nautiskelemaan harvinaisiakin herkkuja: rumbaa kahdesti, discosambaa ja tsa tsaa ja, ja, kaikkee mukavaa, oikein ylikaupalla... mitähän tuokin tarkoitti.. No, monta kertaa olin aikonut jättää väliin ja levätä, vaan miehet olivat toista mieltä :) Loppuillasta oli jo pakko raahautua kahvioon kahvikupin ja pizzapalan (tosi herkullista!) taa piiloon ;)

Illan solisti, Eija Kantola, oli oikein pikkujouluisasti pukeutunut: valkeat saappaat, punainen nahkaminihame :) ja mustaa pitsiä punaisen jakun alla...yritin kovasti kehua miehille ja yrittää saada vähän mielipidettä asiaan, vaan jostakin syystä eivät miulle ruvenneet hehkuttamaan (?)

Tällä reissulla : "Vääryydet" tuli hyvitetyksi, kiitos :), sain henkeviä elämänohjeita :), tapasin taas ja sain halia kauempaa tullutta mukavaa tyttöä, tanssin hirmuisesti!, sitten, hmmm...ihania kohteliaisuuksia taas ;), tapasin uusia ihmisiä, oli kivoja keskusteluja ja sain maistaa jotain outoa energiapatukkaa ja mussuttaa sitä sitten tangon aikana tarjoajan korvaan ;)

Terkut ja kiitokset kaikille, tiiätte varmaan :), paluumatkalla erikoiskiitokset hereilläpidosta Sonata Arctican pojille, kyl teijän kanssa vaan on mukava matkata :)

Ja tiistaina varmaan taas... :)

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu