TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Salsaa kurssitettiin T-Talolla (Pilke 2006-11-26 15:25)

Tanssiopinnoista keskustelua tuoreeltaan

Jora
2006-12-01 13:59

Minäkin pärjään oikein hyvin niillä muutamilla vienneillä, jotka hallitsen, vaikka tanssin useinkin sellaisten naisten kanssa, jotka eivät ole samoja kursseja kanssani käyneet.

Näin homma käytännössä lavalla menee, kaikki tulevat toimeen senhetkisillä taidoilla. Joitakin temppuja ei edes haluta tehdä, vaikka ehkä osaisi.

Tilanne on vähän toinen, jos ajatellaan vaikkapa puoli vuotta kestävää kurssia ja siellä tanssimista. Mikäli ei pysy mukana (ei muista kuvioita tai muita ongelmia) siitä saa kuulla sekä kanssakurssilaisilta että opettajilta. Yksinkertaisesti haittaa muun ryhmän edistymistä. Kurssilla on osattava juuri niitä asioita ja kuvioita mitä opetetaan.

Kursseille voisi kehitellä jonkinlaista takuuta. Joillakin vaikuttaa olevan tapana mitoittaa oppivaatimus siten, että normaalisti oppivakin joutuu käymään kurssin kahteen kertaan. Keskustelukanava koulun tai kurssinpitäjän nettisivuilla olisi yksi vuorovaikutteinen tapa kysellä epäselviksi jääneistä asioista. Ainakin minulla, kysymistarpeita tulee enemmän tunnin jälkeen kuin sen aikana. Tai vielä parempi, opettajan sähköposti tai puhelin, auttaisi säätämään oppimäärää ja painotuksia pakostakin optimaalisemmaksi. Vai onko opettajan lähettämä selostus tekijänoikeusongelma kuten videokin?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu