TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Patologinen ahneus vei Auraan (Pilke 2006-11-27 22:49)

Aurassa toistamiseen tänä vuonna

Breikki
2006-11-28 22:20

Kuukausi on kulunut siitä kun ensikerran kävin Aurassa. Onkohan minuun iskemässä joku Auratauti tai vastaava ? Kyselin sitä kyllä työpaikalla mutta ei kukaan tuntenut koko tautia katsoivat vaan kummasti.

No asiaan ! Minulla oli kunnia istua pelkääjän paikalla viehättävän kuskin punaisen Lamborginin ( tai ainakin vastaavan ) kyydissä Turun keskustasta Auralle. Paikalle saavuttuamme ajattelin että mitenkähän tässä käy löydänkö tanssitettavien joukosta iloista ilmettä? Ja jäänkö naistenhaulla sivustakatsojaksi? Mutta mitä sitä turhaan miettimään! Sisälle vaan ja aluksi viehättävän kuskin kanssa alkuverryttelyt mutta ei mennyt kauan ennenkuin hän sanoi että nyt saat pärjätä omillasi. Apuva !!

No eiku kimmppuun vaan ja naisia pokkaamaan! Ei ne Turkulaiset naiset purematta niele. Mukavasti vauhtiin pääsin ja paikka tuntui jo kotoisammalta. Todella upeita tanssitettavia oli pilvin pimein. Monta iloista ilmettä ja hymyä sain kokea illan aikana. En tiedä hymyilivätkö minulle tai muille? Pääasia että kaikilla oli hauskaa. Pari uutta bongausta tuli illan aikana tehtyä Adalminan Helmi ja Jansku oli mukavaa päästä kiusaamaan molempia. Kiitos ja kumarrus !

Ja sitten alko naistenhaku! Saas nähdä onko saldo parempi kun ensikäynnillä 2 hakua? No kuinka kävikään? 6 hakua eli kolme kertaa parempi kuin ensikäynnillä. Tohdinkohan enää tulla Auralle jos joka kerta kolminkertaistuu? ??

Hauskaa oli ja todella mukava ilta vaikka muutamaa lattaria jäin kaipaammaan mutta hyvä näin ei makeaa mahan täydeltä. Tulen varmasti Auralle uudestaan !!! Viimeisen valssin jälkeen viehättävä kuskikin näyttäytyy ja vie minut turvallisesti majapaikkaan. Suurkiitos hänelle !!

Kirjoittajan avainsanat: Auran nuortentalo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu