TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Salsaa kurssitettiin T-Talolla (Pilke 2006-11-26 15:25)

Salsaa kurssitettiin T-Talolla

Pilke
2006-11-26 15:25

Nok nii! Jaahas! siellä saattaa Toikka & Salo (mein mainiot ohjailijamme) olla vellit housussa ja miettiä että mitähän se Pilke ja Pilkenperä tykkäsi salsan säihkeestä ja mikä oli loppupeleissä viikonlopun anti koko salsakurssista, tuleeko jyrkkä tuomio, että aivan pa...vai...huksen kiva kurssi.

Tjaa...ensimmäisenä täytyy todeta että tunnelma oli todellakin mukavan letkeä koko kurssin ajan, naurettua tuli ja se on miulle, joka en ole mikään tiukkapipo, tosi tärkeää että ei liian totiseksi saa mennä.

Miehän olin peräänkuuluttanut täälläkin jo paria kurssille ja hetken jo ehdin ajatella että tuliko liian kovat vaatimukset laitettua, että mies, oisko pitänyt laittaa että henkilö joka suostuu tanssimaan salsaa miehenä=D. Mutta eikä mitä, rohkea kaukomatkaaja löytyi ja sain täydennettyä kurssin miesantia. Tosin vain ekaksi päiväksi, mutta oikein kaunis ja lämmin kiitos siitäkin. Toivottavasti syynä pois jääntiin toiselta päivältä oli syy siinä että edettävä tahti oli kurssilla kova, eikä se että jos mie hoidin emmännöinti tehtävät huonosti.

Kurssi oli todellla tiivis! Minkä nyt opin, oli se, jos kurssi ilmoituksessa lukee että, perustan hallitseminen suotavaa edetään nopeassa tempossa alkeista eteenpäin. Niiiiiiin, mie olisin hyvinnii tarvinnut sitä ihan vaan vasemman ja oikean jalan erottamista toisistaan lisää. Keskustelimmekin aiheesta että jos miulle niinkuin muistilaput tuohon kengän päälle ja sitten vaan hokemaan oikee vasen oikee, vasen oikee vasen ja jos pikkasen pitää luntata apuja niin se miulle suotakoon.

Miulla oli pikkaisen erilainen käsitys salsasta, mikä kyllä nyt muuttui, tyyli suuntia on siinäkin useampaa, liikkuvampaa ja paikallaan pyörivämpää. Meidän kuviosarjat, joita tuli muuten tälle miun päälle ihan liikaa ja vielä tosi pitkiä, olivat pyörivämpiä. Kyllähän tuo Jukka koitti vakuutella että ei sen naisen niin väliksi jos ei muista sarjoja, menee vain viennin mukaan. Jeee, helppoa! No ei todellakaan ollut, nääs kun ne jalat!!!

Perän viskomista ei tarvinnut Pilken näin ekalla salsan oppimäärällä miettiä edes, kaikki käytettävissä oleva resurssi meni väkisin jalkoihin ja käsien miettimiseen, että pitääkö kädessä olla nyt sitä vastetta vai letkuillaanko käet solmussa jossa ei saant pistää hanttiin yhtään. Miulla se meinas mennä ne jalatkin letkuiks välillä kun Toikan poika alkoi niskavilloihini puhaltelee jossain sylikkäisessä häkkyrässä, ei saa tätejä kiusata, ees leikillään, niillä voip olla niin herkällä;op. Hih, mutta naisena oli kyllä hienoa että miesopettaja osallistui vaihtorinkiin, siitä kymmenen pistettä.

Hinta/laatu suhde tuntui ehkä kahdesta päivästä melko kovalta, mutta ne jotka pystyivät sisäistämään koko tiiviin paketin saivat rahoilleen vastinettakin, asiaa oli paljon. Nyyhkis nyt vaan, näitähän pitäis päästä tietysti tuoreeltaan heti hiomaan lisää, vaan milläs se yksin ilman sitä viejää onnistuu, täytyy keskittyä siis vain sen oikean ja vasemman muisteluun.

Tyytyväinen olin että sain itseni revittyä myös toiselle päivälle, vaikka hetken olin jo heittämässä lauantaina pyyhkeen kehään, koska tuntui etten pysy millään kärryillä. Räpelsin kuitenkin sinnillä myös sen toisen päivän ja opinpa ainakin että miehen kannattaa tarkasti aina miettiä mihin kätensä lykkää, siellä kun voi olla hampaat vastassa;op, nooh, tää nyt oli vähän tälläistä kurssihuumoria mikä ei ehkä auennut. Mutta menkkä kursseille siellä voi oppia vaikka mitä kivaa, kuten kuinka mukavia kanssaihmisiä niille osallistuukaan. Kiitos ja kumarrus kaikille mukana olleille. Uusintaa odotellen!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu