TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Missä tanssipaikan pitäisi olla? (20 vastausta) (4711 2006-11-07 15:40)

Joo kyllä kaivataan L:rantaan!

E.Tuomas
2006-11-08 22:11

Patriassa olisi kelpo ravintolaparketti, vaan siellä on linja, että tansseja pidetään vain pikkujouluaikana. - On kyllä käyty puhumassa ja pyytämässä.

Hakalin työväentalo on sisältä hieno. Lattia kohtuullisen kokoinen. Parkkipaikoissa pientä ongelmaa. - Lähinnä puuttuisi järjestäjä.

Tirilän talo toimii, on kivojakin esiintyjiä. Ongelmana liian liukas lattia. (Tekevätkö sen tanssi-illoiksi tahallaan, koska tänään tanssikurssilla ei liukkausongelmaa ollut.)

Upseerikerholla on kiva parketti, isompi kuin ravintoloissa. On siellä joskus tanssiaisia ollutkin kun vanhat herrat jaksoivat järjestää. Voisi olla sopiva haaste esimerkiksi tanssiseuralle.

Jospa vanhasta Chymoksen kiinteistöstä löytyisi tanssitilaa. Nyt tilat ovat teollisessa käytössä - myös entinen maneesi, joka rakennettiin ainakin osin Helsingin v. 1940 olympialaisia varten. - Jännä , jos joku firma rakennuttaisi itselleen suuremmat tilat kuutostien eteläpuolelle, ja vaikkapa maneesista vapautuisi tanssitilaa. Tietysti sitten tarvitaan järjestäjä tai järjestäjät.

Toive joulupukille: Hieno ja suuri tanssihalli Viipurin vanerin tontille - ellei joku löydä parempaa paikkaa kantakaupungin kupeelta - tai kuutostien varteen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu