TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Löytyykö se oikea lavalta (Janne83 2006-10-29 16:37)

Aloitteen teon "reenaaminen"

Tapani
2006-11-07 14:45

Eipä taida olla noin yksinkertaista. Kahville tai limulle voi toki mennä ihan kaveripohjalta mutta koska tälläiset muuten vaan tauolle kutsut eivät ole useimmille ihmisille kovin yleisiä minusta tässä on kyllä selkeä riski väärinkäsityksille. Eikä se auta vaikka siellä tauolla olisi kuinka neutraali, koska ihmisten kyky viestiä ja tulkita viestejä vaihtelee. Sinun täytyy myös muistaa että näitä vinkkejä tarvitsevat nimenomaan ne jotka eivät ole niin sosiaalisesti sulavia ennestään ja joille voi siten tuottaa vaikeuksia antaa ihmisille juuri oikeanlaisia viestejä. Jos joku suurella työllä ja tuskalla saa suustaan pyynnön lähteä tauolle ja on sitten siellä hermostunut niin luonnollinen päätelmä mitä monet siitä tekevät on että henkilö on ihastunut, ei se että hän on vain yrittää oppia rohkeammaksi.

Ajattele nyt jos olisit vaikka käynyt vuosia "myös tanssimassa" omaa kultaa etsimässä ja sitten viimein joku komistus/kaunotar pyytää tauolle ja alat siitä sitten kuvittelemaan kaikenlaista kunnes tajuatkin että ei sillä oikeasti ole mitään taka-ajatuksia ja tanssi.nettiä luettuasi ymmärrät että olitkin vain harjoituskappale. Ei ole hauskaa jos on herkkä luonteenlaatu.

Sinänsä olen kyllä samaa mieltä että jos ujostuttaa niin hyvä keino päästä alkuun on pyrkiä olemaan sosiaalisempi sellaistenkin ihmisten kanssa jotka eivät ole niin kiinnostavia että hirvittää. Minusta kuitenkin pitäisi välttää käyttämästä ketään missään mielessä harjoituskappaleena. Jos käyttäytyy tavalla jossa on riski että toinen tulkitsee sen kiinnostuksen osoitukseksi kohteen tulisi olla ainakin jollain tasolla oikeasti kiinnostava.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu