TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Swingpolkka
2006-11-04 17:57

KAUANKO OLET TANSSINUT? Aloitin kesällä 1997 muuttaessani tänne Hämeen seudulle.

KUINKA AKTIIVISESTI KÄYT LAVATANSSEISSA? Kesällä 2-4 kertaa ja talvella 1-3 kertaa viikossa.

KÄYTKÖ TANSSIKURSSEJA? Kuulun tanssiseuraan ja treenit 2-3 kertaa viikossa. Treenaan fuskua, buggia, lindya, boogia ja satunnaisesti muitakin lavatanssilajeja.

OLETKO YLEENSÄ RIVISSÄ HAETTAVANA VAI TANSSITKO ENIMMÄKSEEN OMAN SEURALAISEN KANSSA? Yleensä aina olen rivissä haettavana, en ole harrastanut "evästelyä".

MINKÄ IKÄINEN OLET? Syntynyt 1965, hyvää vuosikertaa!(Hehheh..)

MISSÄ PÄIN SUOMEA VAIKUTAT? Riihimäeltä starttaan ja kilometrisäteellä n.100km, poikkeuksena kesälomalla Pyhäjärveltä(Oulun läänin)starttaan. Riihimäen ympäristön vakkarilavat; Riutta, Kolmilammi, Kapakanmäki, Mäntsälä, Sotkalinna, Pavi, Järvenpään tanssikeskus, Ruusulinna, Satulinna...

LÖYTYYKÖ SINULTA PINSSI? Löytyy, yleensä paidan kauluksessa. Pinssiä on ihan kiva kantaa ja tutustua/aloittaa keskustelua uusiin tuttavuuksiin sen myötä.

ONKO PINSSI MUUTTANUT JOTAIN TANSSIELÄMÄSSÄSI? Seuraan aktiiviseti tanssinettiä, vähemmän ehdin kirjoittamaan sinne. Uusia tuttavuuksia pinssin myötä on tullut paljon ja tuntee kuuluvansa ns. "Pinssiperheeseen".

ONKO PINSSI VAIKUTTANUT HAKUKÄYTTÄYTYMISEESI? Sen verran on, että uteliaana haluan tutustua uusiin pinssin kantajiin ja minutkin saa bongata.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu