TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Averell
2006-10-31 13:46

- Tanssiurani polkaisin käyntiin jo muinaisella -60 luvulla. Kun tuli tarve saada tietoa tanssiaskeleista menin ensimmäiselle tanssikurssilleni ja siihenpä se sitten jäikin. Löysin sieltä tulevan puolisoni ja tantsut joitain satunnaisia työporukan ravinteli- ym muita tansseja lukuunottamatta jäi yli kolmeksi vuosikymmeneksi.

-n.10 kertaa kesässä lavatansseissa. Talvella satunnaisemmin.

- Tanssikursseja käyn silloin kun se sopii aikataluihin. Ne ovat suuntautuneet enempi tuonne Karibian alueen suuntaan. Saatan olla toisinaan samanaikaisesti mukana aikuisopiston salsassa, urheiluseuran sambicissa sekä karnevaalisambassakin. Edellä kerrottu on seurausta erittäin intensiivisen ja pitkän urheilu- ja kuntoiluharrastusjakson (lentopallo, lenkkeily ym) kääntymisestä hiljalleen jäähdyttelyn puolelle polvivaivojen vuoksi. Jotain liikuntaa piti kuitenkin keksiä tilalle. Onneksi tanssi vielä sujuu. Uimista en ole jättänyt.

- Valitettavasti en ole juuri rivissä haettavana. Mutta jos en ole vaimoni kainalossa, saatan hakea muitakin. Harrastus kun on meillä yhteinen noita latinokursseja lukuunottamatta.

- Ikää on riittävästi. Eli yli keski-iän.

- Susirajan (Kehä III) eteläpuolella asun. Em seikasta johtunee, että Pavilla tulee useimmiten käytyä.

- En omista pinssiä. Loppuihin kysymyksiinhän ei sitten tarvitsekaan vastata.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu