TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Meill on metsässä nuotiopiiri... (Rinsessa 2006-10-29 12:53)

Meill on metsässä nuotiopiiri...

Rinsessa
2006-10-29 12:53

...Jossa tanssimusiikki soi, kipunat kohti tähtiä kiirii... :)

Siellä sitä tuli taas "nuotion" ympärillä, Tulenliekissä, pyörähdeltyä... kieltämättä joskus tulee ajatuksiini kunnon pakanameiningin tuntua, varsinkin mieleen on jäänyt se yks ainokainen kerta, kun itse "pääpirukin" *hih* oli riennoissa mukana ;) (Tapaamistanssit :)

On se vaan ihanaa, että on olemassa tanssibussi; ihan varmasti ois tämäkin reissu jäänyt heittämättä ilman sitä...ISO kiitos taas kuskille! Tanssi-ilta sai vielä kruununsa, kun paluumatkalla yöradiossa soitettiin sellainen kappale, jota en oo koskaan ennen radiosta kuullut: Edu Kettusen Retki merenrantaan... tunnustan laulaneeni mukana bussin penkin suojissa :)

Varpaat on sen tuntuiset että taas tanssittua tuli! Erilainen oli iltani, sillä taas oli suurin osa tutuista suunnannut jonnekin muualle tai jäänyt peiton alle lämpimään... Uusia tuttavuuksia voinkin kauniisti kiittää, etten saanut pakkeja :) Hain jopa kolmia tuntemattomia kasvoja sekahaun aikaan ja naisten haulla lisää... Tietenkin myös ne muutamat tutut uskolliset ansaitsevat yhtä kauniin kiitoksen :)

Musiikista vähän... Uusi tangokuningas Lumipalloineen saa miulta kehuja, ei mitään epäilyttävää jäänyt mieleen. Mattilan Anniinan laulut ei oikein välillä miellyttänyt, varsinkaan omat kappaleensa jostain syystä. Ja orkesterinsa tuntui soittavan toisinaan tuplanopeudella... sambassa sai pistellä aika vauhdilla jalkoja minne sattuu :) Mutta mukaviakin tanssifiilistelyjä saivat aikaan... sanonko?..no, sanon: nam! ;)

Liekki saa hiipua miun osalta nyt kai pariks viikkoa... ens lauantaina harvinaista herkkua tiedossa: Talvitanssia Joensuussa, Ruplalla! :))

Hauskaa päivänjatkoa teille!

Meillä se tulee olemaan taatusti hauska; Peikkorouva Polkkavarvas, tyttärensä Ruuhkatukka, pikkupeikko Rapaturpa ja Peikkokuningas(tällä hetkellä miettii vielä nimeään) ovat kohta suuntaamassa kohti halloween-synttäreitä :)

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu