TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hidas valssi /kontakti vai ei... (Kalle Kotka 2006-09-30 16:49)

Miehen käsien asento/Viimeinen kerta?

Drago
2006-10-27 14:44

Kotkaseni, kaikki ovat jo huomanneet ja tietoisia, että sinä ihannoit kilpatanssia erittäin vahvasti. Me kaikki muut välttämättä emme. Ei siinä mitään pahaa ole, tässäkin joukossa on sellaisia jotka osaavat kilpatanssia, lavatanssia, kansantanssia ja r'n's lajeja.. ei välttämättä SM tasolla, mutta niin että voivat tanssia. Minusta heidän taitonsa eivät ole vertailukelposia kilpatanssin SM-ykkösiin. Voisi teettää pikkuisen töitä kylmiltään jos laittaisi kilpatanssin SM-ykköset tanssimaan esim. polkkaa tai vaikka lindy hoppia?

Makuasioista ei voi kiistellä, sen takia tanssissa on vaikea jakaa mustia vöitä, koska tyylejä on niin monia ja lajien kirjo aivan valtaisa. Eikä minusta mustaa vyötä ansaitse, kuin korkeintaan lajikohtaisesti.. mitään yleispätevää mustaa vyötä ei jaeta muuten budolajeissakaan. Karatekalla on karaten musta vyö, judokalla judon musta vyö.

Sinun totuutesi ei siis ole ainut oikea totuus, vaika helposti tekstistäsi semmoisen kuvan saa. Hyväksy se, että muutkin voivat olla oikeassa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu