TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

H50
2006-10-27 8:52

No jospa minäkin toisin korteni kekoon.

Kauanko olet tanssinut? Eka setti 1960-luvulla kesti 3-4 vuotta, sitten 30 vuoden tauko ja nyt aktiivisesti 4 vuotta eikä loppua näy.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Muuna paitsi kesäaikaan jatkuvasti. Kesällä harrastukset syövät suurimman osan viikonlopuista ja fyysisistä voimista. Illan setti on yleensä 4-6 tuntia putkeen eli ns. pitkän kaavan mukaan.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? 1-2 krt/vko, kaikenlaiset kurssit käyvät. Innolla odotan tulevaa Lindyä, joka vielä kokematta.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Siolloin, kun oma eväs on mukana kuluu aika naisten tuntia lukuunottamatta hänen kanssaan. Jos olen yksin liikkeellä, alkaa setti yleensä jo ekoista valsseista, haen koko ajan ja olen vastaavasti koko ajan haettavana tietyillä tunneilla tai tietyissä tansseissa.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) No (valitettavasti) keski-ikäinen.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat). Ympäripyöreästi => Länsi-Suomessa ja rannikolla. Ei varsinaista vakiolavaa, no ehkä Merisärkkä.

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Pinssi löytyy vasemman rintataskun päältä silloin, kun pinssipaituli on päällä. No siksi, että samanhenkisiä on mukava tavata.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Pinssi on tuonut tähän mennessä muutaman uuden tuttavuuden, jotka kaikki ovat olleet vielä erittäin miellyttäviä sellaisia. Pinssiläisiä silmä hamuaa nykyisin tanssipaikoilla ja kieltämättä heillä on hienoinen etusija haettavuudessa kohdallani.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Hakurivistä pyrin hakemaan aina ennen muita, silloin ainakin kerkeää.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu