TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Eija ja Charles Aurassa (Tiltti 2006-10-22 12:11)

Ensivierailu Aurassa

Breikki
2006-10-24 15:57

Tanssimatka vei tällä kertaa Turun suuntaan ja tietenkin Auralle. Ja siihen on monta syytä mutta ehkä suurin on että en ole koskaan käynyt tanssimassa Turun suunnalla. Auralle saavuttiin vähän yhdeksän jälkeen piha oli jo melkein täytetty kulkupeleillä. Ja sisälle kun päästiin niin huomasin että taitaa tulla melkoinen ruuhka eikä se ihan parasta tanssi-iltaa ennusta. Mutta on otettava vastaan mitä tulee ja pistettävä hakututka päälle. Vaikka pyöritin päätä kuin helmipöllö niin ei yhtään tuttua kasvoa nähnyt ennen naistenhakua. Paitsi tietenkin oma eväs ja ennalta sovittu Turun tanssituttu.

Niinpä siinä sitten kävi että naistenhaulla seinäruusuksi jouduin kun suurinosa on tuttujensa kimpussa. Mutta olipa aikaa seurata paikalla olleiden tanssikuvioita ja askelluksia sekä kuunnella hyvää musikkia. Niin ja merkata ne jotka tulisin hakemaan naistenhaun jälkeen. Paikalla oli varmasti monta pinssiläistä mutta yhden ainoan tunnistin.

Melkein tunnin tutkailun jälkeen pääsinkin vauhtiin. Paljon upeita tanssijoita löytyikin joukosta ja loppuilta meni kuin vilauksella. Välillä käytiin Tommys-poikien kanssa huulta heittämässä niinkuin aina heidän keikalla tulee tehtyä.

Viimeisen valssin soidessa viereeni kahviossa asettuu upea tumma kaunotar ja heti hänet nähtyäni tajusin kenestä on kyse. Kiitos Pilke esittelystä :) minäkin yritin koko illan bongata mutta oma navigaattori ei siinä ruuhkassa toiminut. Aina loppuiltaa kohden tanssit paranee ja niin kävi nytkin. Mukava paikka ja ihan kiva ilta. Tanssipaikalle 8 , Musiikille 10 , Eväälle ja Turun ihanalle tanssitutulle 10++. Tulemme uudestaan

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu