TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpäästä Hesarissa (Kaminiitto 2006-10-17 8:55)

Kuka on Pro?

Drago
2006-10-17 18:54

Burlakka: "Vai onko ne lavalle tulijat, jotka kilpailevat vakiotanssissa, lattareissa tai rock- ja swingtansseissa pro-jengiä? Näitä vakiotanssijoita tuntuu lavoilla joskus olevan. Niitä yritän erityisesti varoa, koska he vievät kolmen parin tilan sekä liikkuvat ja pyörivät muita paljon nopeammin kyynärpäät ojossa."

Nyt kuulosti muuten ihan Suomi24:lta.. Ettet vaan sieltä olis tänne siirtynyt?

Enpä usko, että kisakonkarit ovat ne jotka vievät kolmen parin tilan ja törmäilevät muihin. Minun kokemukseni mukaan näiden miesten kanssa voi daami huoletta sulkea silmänsä ja luottaa siihen, että tanssi sujuu törmäyksittä, nautinnollisesti ja tasapainoisesti. Nämä herrat tosiaan osaavat viedä jopa ruuhkassa niin, ettei tanssi häiriinny. Se kyllä pitää paikkansa, että he etenevät usein nopeammin.. mutta he myös osaavat tarvittaessa pysähtyä ja jopa kiertää edelleen pysähtyneen parin! Tätä eivät tunnu läheskään kaikki lavoilla osaavan..

Kyllä ne kyynärpäät ojossa törmäilevät, sinne tänne sinkoilevat pingispallot ja pumppukaivot ovat yleensä peräisin sieltä kaljahanojen lähimaastosta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu