TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tapaaminen Tulenliekin tungoksessa :) (Rinsessa 2006-10-15 13:00)

Tapaaminen Tulenliekin tungoksessa :)

Linda
2006-10-15 18:22

Täällä toinen vasenkätinen avantouimari ilmoittautuu:) Hyvät oli löylyt ja sopivan kylmää vesi! Siihen vielä hyvä seura, hyvää ruokaa ja palanpainikkeeksi pinssitapaaminen ja Finkkutanssit. Siis eväät täydelliseen lauantai-iltaan. Tatskat ei vaan pysyneet menossa mukana:( Jos näette perhosia liitelevän Varkaus-Heinävesi akselilla tähän aikaan !vuodesta, ne kuuluvat mulle- pyydetään palauttamaan!

Kuva-aineistoa tapaamisesta on, kunhan saisin nuo tietotekniset ongelmat liian isojen liitetiedostojen vuoksi selätettyä. Jos mukanaolleet haluatte kuvia tapahtumasta, niin laittakaa s-postiosoitteenne mulle tulemaan. Keksitään sitten JT:n kanssa keino laittaa kuvia tulemaan!

Musiikista sen verran, että polkkaa & masurkkaa jäin kaipaamaan, tangoa ja hidasta valssiakin olisi voinut orkestereiden ohjelmistossa enemmän olla. Jetsetters soitteli mukavaa musiikkia, kehityskelpoinen kokoonpano, kunhan vaan muistaisivat soittaa kappaleita pareittain ja ottaa vähän enemmän tulkintaa mukaan. Ehdottomat ykkösbiisit Finkuilta Kissanainen ja Americano. Tomin mukaan tuleminen on piristänyt porukkaa kummasti!

Kotimatkalla suunniteltiin jo seuraavia bileitä. Ehkä jo joulukuussa....?

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki, Finlanders, Jetsetters, Pinssitapaaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu