TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tapaaminen Tulenliekin tungoksessa :) (Rinsessa 2006-10-15 13:00)

Tapaaminen Tulenliekin tungoksessa :)

Rinsessa
2006-10-15 13:00

Auringonkeltaisten lehtien värittämää huomenta!

Totta, vaikkei aurinko nyt paistakkaan, on se säilönyt säteitään noihin tuhansiin "pikkuaurinkoihin", jotka tuulessa hiljalleen maata kohti leijailevat... Kiitoksia tästä ajatuksesta, eräälle, jota kovasti eilen yritin turhaan penkin pimeydestä hahmottaa ;) Joku toinen kerta sitten.

Kimppakyytiläisiä ei ollut tarjolla, joten yksikseni ajelin päiväunien virkistämänä, perhosparven pikkuhiljaa vatsaani kutitellessa, kohti ensimmäistä niccitapaamistani. Jo ovella vastaani vyöryi mieletön naisenergia, asiaankuuluvine pulinoineen ja totesin mielessäni, että taitaapas tosiaan olla sadoittain yrittäjänaisia paikalla...

En ollut ihan varma, missä kabinetti sijaitsee...lopulta varmistin asian yhdeltä työntekijältä, joka sitten alkoi järjestellä meille paikkaa tuosta, sillä hetkellä täydestä, tilasta...Hienosti asiat hoitui, vaikka paikka oli tupaten täynnä. Kiitoksia kovasti kaikille, myöskin paikan omistajalle, joka kävi tervehtimässä meitä! Ja kaffeista ja pullista :) kiitos, nam.

Kaikkia varmaan kiinnostaa askarreltiinko siellä ;) ...Kyllä vain! Tuli jos jonkinnäköistä päähinettä ja kaulajutskaa, niihin raapusteltiin nimmareita...vähintäänkin jokaisella oli hienoja tarroja jossakin päin kehoa; leikittiin, että ne on tatskoja :) Ja miulla se tiara... Kyllä siinä tapaamisessa naurua piisas...

Jos jollakin on vaikeuksia tulla haetuksi, kannattaa kokeilla jotain kruunua, paperihattua, pirunsarvia, "paperitukkaa"(ihan paras! :) yms. Vai olikohan sillä flaksiapila-tarralla osuutta asiaan...Mutta tanssia sain, ihan jalat loppuun asti (lopussa eivät meinanneet enää totella) Kiitoksia kovasti kaikille, erikoisesti palstaherroille, kun heidän kanssaan taisin kuitenkin eniten tanssia. Mukavia ootte! :)

Paikka oli niin tupaten täysi, että kyllä välillä pikkusen harmitti, kun ei oikein fiilistelyn makuun päässyt...vähän väliä töksäytteli jostakin päin, mutta eihän sille oikeen mitään mahda...ja tiedossahan tuo väenpaljous jo etukäteen olikin.

Tiara piti laittaa kädenalihäkkyröintien ajaksi aina takataskuun, kun ei sitä kuminauhaakaan ollut ;)... sitten sille jossain vaiheessa kävi ikävästi ja miulla on ehkä liimausoperaatio tiedossa, jos tylleröistä kovin harmittaa.. :( Loppuillaksi se menikin sitten laukkuun... itseasiassa, vain yhdet pirunsarvet taisivat pysyä päässä koko illan, niitä muita teoksia näkyi roikkuvan jos jonkinlaisissa paikoissa välillä, esim. hiukset puussa :)

Kuten edellisessä raportissakin totesin että seuraava tanssi-ilta on takuulla parempi, kyllä vain se olikin, vallan mainio! Kivoja uusia tuttavia, paljon hymyjä, paljon tanssia, naurua... ja, ja , mitä kaikkee... KIITOS!

Ja nyt miekin sen tiedän, että palstaa lukevia on paaaljoon... tai saattoivathan ne hymyt tietysti olla ihan vaan sen tiarakin aikaansaannosta... Mutta tulipahan tultua kaapista ulos, kai aika näyttävästi ;) *hih*

Tästä on hyvä jatkaa, ja tehdä "tutkimustyötä" tiaran vaikutuksesta seuraaviin tanssi-iltoihin... Siellä tungoksessa kun ei varmasti kaikki jutut vielä esiin tulleet... ;)

Mukavaa sunnuntai-päivän jatkoa! Rinsessa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu