TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Käenkosken Finkkutanssit 13.10. (Leila Mäenpää 2006-10-14 16:08)

Käenkosken Finkkutanssit 13.10.

Leila Mäenpää
2006-10-14 16:08

Onneksi ei ole taikauskoinen ja lähti reissaamaan hyvien tanssien toivossa Parkanoon saakka. Yleensä 13. pv ja perjantai kun on "vähän" epäsuosiossa. Kyytiläinen Seinäjoelta matkaan ja hupsista , matka meni kuin siivillä, kun oli juttuseuraa (vai olisko paremmin nimitys "koko ajan äänessä" -seuraa?) Terveisiä vain J06:lle !

No, iltahan oli niin paljon parempi kuin olisin ikinä voinut toivoakkaan. Tietenkin naistenhaku lievensi asianhaaroja, mutta pääsin toki miesten tunnillakin lähes joka kappaleen tanssimaan. Finkut soitti tapansa mukaan hyvin ja Mega täydensi ihan mukavasti soitantapuolta. Siis ilta ihan nappiin. Humalaisia nyt jonkin verran, mutta aika hyvin pysyivät ruodussaan, eli ei häirinneet minua.

Terveisiä juuri palstan joku aika sitten löytäneelle Huittisiin, oli kiva tutustua. Lisäksi sinne entiseen kotikaupunkiini,Hesaan, lämpöisiä terveisiä. Tulkaa nyt vaikka porukalla joskus vähän ylemmäksikin, eli tänne Etelä-pohjanmaalle asti.

Tässä harkitsee nyt viitsiikö illalla lähteäkkään mihinkään, ettei eilisen ihanat fiilarit katoa Latiksen latteuteen. Jos vaikka viettäs koti-illan pitkästä aikaan. Saas kattoo nyt......

Kirjoittajan avainsanat: Käenkoski, Parkano, Finlanders

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu