TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Stefanus
2006-10-10 18:55

On tainnut tulla kerrottua tässä parin vuoden aikana liikaakin itsestä. Mutta vastailempa tähänkin kyselyyn jotakin.

1. Ensimmäisen kerran eksyin tanssilavalle kesällä -66, alle rippikouluikäisenä. Eka aktiivista tanssijaksoa kesti lähes seitsemän vuotta. Parikymmentä vuotta meni käytännössä ilman lavatansseja, muuta tanssimista tuli muuten kyllä jatkuvasti jonkinverran. Joskus 90-luvun alkuvuosina sitten osuttiin yhdeksi syksyksi vaimon kanssa urheilutanssijoiden harrastusryhmään ja kai siitä se sitten pikkuhiljaa käynnistyi uudelleen.

2. No taaksejäänellä lavakaudella 13 kertaa - eli sellaiset 3 krt kuukaudessa. Talvikaudella täysin satunnaista, viime vuosina muutaman kerran talvessa. Kun meiltä puuttuu se talvipaikka.

3. Meidän tanssiseuran harjoituksissa ja kursseilla kerran pari viikossa. Kurssien suhteen suurinpiirtein kaikkiruokainen. Mutta lattariharjoituksiin yleensä pyrin pääsemään, viimeksi kuusi tuntia lauantaina Mäntymotellilla.

4. Viimeisen parin vuoden aikana vaimo ollut tosi harvoin mukana, joten luonnollisesti haettavana ja hakijana. Tulevaisuutta on aina vaikea ennustaa.

5. No varmaan selvisi tuosta ensimmäisestä kysymyksestä suurinpiirtein ikäni - lähempänä sataa, kun syntymää.

6. Ei ole ollut enää salaisuus pitkään aikaan, että Itä-Suomen läänin pääkaupungissa Mikkelissä. Tänne rantautunut suurinpiirtein sen ensimmäisen lavatanssijakson jälkeen Etelä-Karjalasta. Vakiolavat Metsälinna, Pistohiekka, joskus Syvälahti ja joku muu lähialueen lava. Talvisin olen joskus osunut Kuntsille, Pesäkalliolle, Viihtariin.

7. Tuollahan se kaapin pohjalla pinssi on. Oikeestaan tilasin sen siksi, että lahjoittajan kanssa yhdistävä tekijä ollut maratonharrastus ja siihen liittyvä juoksufilosofia. Tosin minun viimeisestä maratonista on jo pitkä aika, mutta maratoonari hengeltäni edelleen.

8. No ei pinssi minkään vertaa. Tanssinetillä on ollut merkitystä.

9. Ei ole vaikuttanut

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu