TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Jande =)
2006-10-06 2:17

- Kauanko olet tanssinut? Koko ikäni, mutta aktiivisemmin vasta palttiarallaa kuutisen vuotta!

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Paras on ollut 23 iltaa kuussa (kesällä), mutta talvella ehkä sitten 1-4 kertaa viikossa... Eli ts. vaihtelevasti fiiliksen ja aikataulujen sekä taloudellisen tilanteen mukaan.

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Teen lähinnä sellaisia täsmäiskuja; olen osallistunut esim. joillekin yksittäisille kursseille tai viikonlopun leireille. Mielestäni parhaat "tanssikurssit" ovat tapahtuneet "in action" eli olen oppinut tanssimaan pääasiallisesti miesten varpaiden kustannuksella eri tanssipaikoissa! Kilometrejä on tullut koneeseen aikas paljon kuuden vuoden aikana, jos laskee, että keskimääräisenä tanssi-iltana askeltaa sellaisen 12 000 askelta ja tanssi-iltoja on viikossa noin 2, kun jakaa illat tasaisesti koko vuodelle eli vuodessa askeleita tulee... oho - 12 480 000! Hm... paljonkos se askeleen pituus vois ollakaan... ;)

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Lähinnä rivissä seisoskelen... tosin riippuu vähän paikasta!

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) Naiselta ei saa koskaan kysyä ikää, mutta sanotaan, että 25 on tullut täytettyä jo useampaan kertaan... ;)

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Mut voi bongata ihan missä päin Suomea vaan... Mut Pirkanmaan lähialueen tanssipaikat ovat ns. kotilavoja!

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Juu, jo neljäs sellainen - Thanks Suke! ;) Olen aikas likka hukkaamaan pinssejäni! Syy siihen on yksinkertaisesti se, että pinssin kautta on ollut hauska ja helppo kasvattaa tanssituttujen määrää! :)

- Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Siis tuttuja on tullut pelkästään pinssin avulla tosi paljon!

- Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Jos olen bongannut jollakin tanssittajalla pinssin, olen jo pelkästään sen varjolla saattanut hakea ko. henkilöä tanssimaan!

- Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Eipäs tule nyt mieleen mitään...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu