TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Palstalaisen/pinssiläisen profiili (67 vastausta) (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Pilke
2006-10-04 13:18

Yritin illalla jo tähän vastata, ei onnistunut, katsotaan kuinka nyt käy, muuten joudun pillahtamaan itkuun ja ääneen parkumaan; Mattiiiiii...mitä mie nyt tein väärin???

KAUANKO? Ehkä puoltoista vuotta ja murkkuna vetelin useamman vuoden kansantansseja.

AKTIVITEETTI? Aina karkaan kun sallitaan, tällä haavaa tosin pakkaa jäämään joka toiseen viikonloppuun.

KURSSEJA? Tällä hetkellä yksi arjen henkireikä; tekniikkatunnit lajin vaihtuessa viikottain, aiemmin tuli koluttua joitain alkeis ja alkeisjatkojuttuja lähinnä kädenalipuolella.

TYRKYLLÄ? Kyllä mie pyrin aina siellä tyrkyssäkin ainakin käymään, mutta jos nyt on onnistunut seuralaisen saamaan niin kai sitä nyt näin pula-aikana=D täytyy sellaisestakin kiinni pitää.

IKÄ? Henkinen ei varmaan paljon yli kahdentoista mene, mutta kyllä tää kroppis on vähän vanhempaa tekoa. No mikä hitsin salaisuus se nyt on 21 (kjäh,kjäh;op meniks läpi, eiku oikeesti 49...njääh, kui se on niin vaikeaa, no okei 37)

ALUEVALTAUS? Ei varmasti ole mikään salaisuus enää että olen Turkulainen (isolla T:llä). Aura, Valas ja Esa hyviksi havaittuja lavoja, mutta kiertelen mieluusti ympäri Suomen maan, laukussa leipää ja piimää vaan.

PINSSISTÄ? Pinssi killuu yleensä kaulalla ja alunperin kannatukseksi Matin palstaa kohtaa sen hankin, myöhemmin Isäntään tutustuessani ja pinssin tarkoitusperistä kuultuani totesin tehneeni hyvän valinnan ja bongailu on kiva lisä tanssi iltoihin. Voi aina huutaa BINGO!...eiku bongo=D

PINSSIHAUT? Haut ei likinäköisellä onnistu pinssin mukaan, liian pieni, kyllä tanssittua tulee ihan tasaisesti kaiken karvaisten miesten kanssa ja miksei karvattomienkin.

PROFIILI? Vanha kärttyinen ämmä, josta tanssi ilta toisensa perään on kuorinut vuosia pois, ei enää taakka paina ja murhe kurista, ilo ja positiivisuus ovat tulleet elämääni tanssin myötä ( no niin niin, on niitä pahoja päiviä, mutta ei enää koko ajan). Tansseissa aina kannattaa hakea, mie en pure...hih!...mie nuolen;op

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu