TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hidas valssi /kontakti vai ei... (Kalle Kotka 2006-09-30 16:49)

Miehen käsien asento

Pilke
2006-10-03 13:26

No mie en oo Päivi, mut alan kuitenkin P:llä =D=D ja luinpa kuitenkin....

Jos EI pysty ottamaan oikeita asentoja niin pitää hakeutua muihin harrastuksiin!

Voi Kotkan poika sua =(! Tanssilavat ja tanssiravintolat ovat avoimia paikkoja kaikille kansalaisille, toiset pienillä ikäraja sännöstelyillä varusteltuna.

Niissä myös molemmissa käy paljon ihmisiä jotka eivät joko tanssi yhtään tai eivät ainakaan harrastukseksi asti. Iloinen asia kuitenkin on jos jollekulle herää kipinä siellä ja uskaltautuvat edes kerran sinne parketille.

En tiedä ihan mikä ajatuksesi oli. Että tälläisten ihmisten jotka eivät 'harrasta', ei pitäisi ollenkaan näyttäytyä kyseisissä paikoissa 'väärine' otteineen? Vai pitäisi pysyä poissa täältä palstalta sotkemasta tosi 'harrastajien' vankkoja mielipiteitä? Vai että kaikkien ihmisten on ehdottomasti kurssitettava itseään, jolloin niin sanotut ihanat luomutanssijat katoavat sukupuuttoon?

Into saattaa kantaa myös kursseille ja treeneihin asti, haluaisinpa nähdä sen tanssiseuran tai -koulun mainoksen jossa sanotaan että meillä EI HYVÄKSYTÄ vääriä otteita ja asentovirheitä. Tosi kutsuva! Hmm... no voi olla että sitten just ne Tosiharrastajat hakeutuis sinne, mutta muille se saattaa kalskahtaa aika kovastikkin korvaan, melko tyrmäävää ja kuitenkin maksavat asiakkaat ovat se kurssien peruna millä rattaat pyörii, kynnyksen täytyy olla matala.

Harrastaa voi kuitenkin monella eri tyylillä, siinä EI ole yhtä ja välttämätöntä astetta. Siitäkin huolimatta että mie saan siut näkemään punaista ja vetelemään raikasta syyssäistä happea ehkä enemmän kuin olis tarpeen...mie sanon yleensä että mie harrastan tanssia ja en muuten pistä ollenkaan pahaksi vaikka miehen käsi joskus saattaa olla selkä puolella "väärässä" kohtaa, saa vaellellakkin, se on kosketusta jota ihminen on monesti vailla.

Mukava ajatus leikki olisikin että ens kerralla kun menee johnii kursseille, niin kovaan ääneen sitten siellä ringissä huutais; Mä en suostu tanssimaan tämän ja tämän kaverin kanssa kun ryhti tai käden asento ei kelpaa...mie luulisin kuitenkin että kaikki ovat niihinkin paikkoihin tulleet antamaan kaikkensa. Monien asioiden sisäistäminen vain vie kauan, toisilla koko elämän, mutta sehän on vain persoonallista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu