TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Palstalaisen/pinssiläisen profiili (Tanssityttö25 2006-10-02 23:46)

Palstalaisen/pinssiläisen profiili

Tanssityttö25
2006-10-02 23:46

..eli herätän henkiin parin vuoden takaisen listan, jonka aikoinaan nimim. Päivi on aloittanut. Nyt siis tarkoitus saada nykyiset palstalaiset kertomaan hieman itsestään, tanssimisestaan, jne.

Tässä muutama kysymys johon voisitte vastata:

- Kauanko olet tanssinut? - Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? - Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? - Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? - Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) - Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) - Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? - Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!

Ja vastaukset omasta puolestani: -Tanssinut olen niin kauan kuin muistan (juhlissa&lavoilla muutaman kerran kesässä) mutta tänä vuonna innostunut oikein sillai kunnolla, ettei pysty oleen viikkoa tanssimatta :) -kesällä tuli käytyä 2-3 kertaa viikossa, nyt alkavalla talvikaudella taitaa jäädä 1 kerta viikossa tahtiin (+treenit tietenkin) -tällä hetkellä treenailen fuskun alkeisjatkoa, ens viikonloppuna alkais BW:n alkeisjatko ja Lindyn alkeet. -Rivistä löytää (nyt kun vihdoin olen sinut siellä seisomisen kanssa :) -olen 25v. -Länsi-Suomessa vaikutan, vakkaripaikat Särkkä, Valasranta ja ehkä nyt talvella tulee tanssittua Auran Nuortentalolla, Satulinnassa, Kerholassa..? -Nykyään pinssi löytyy! Haluan tuoda tätä palstaa tunnetuksi ja ehkä myös siksi, että kun itse kuitenkin olen pystynyt bongailemaan palstalta tuttuja nickejä niin nyt on helpompi bongata minutkin :) - ei ole vielä ehtinyt muuttamaan (sisäänajo tapahtuu tällä viikolla..)

No niin, jään odottelemaan vastauksia!


Rinsessa 2006-10-03 7:57 =>

TANSSINUT? Hmmm... "jytäpyllyksi" on kutsuttu siitä lähtien kun seisomaan, ja pyllyä keikuttamaan opin! Jollakin tavalla oon tanssinut siis aina...Mutta lavatansseihin innostuin noin puoltoista vuotta sitten.

LAVOILLA? Kesällä 2-4 kertaa viikossa, Syksyllä/talvella ei löydy täältäpäin kuin kerran viikossa :(

TANSSIKURSSEJA?...käyn. Seuran kursseilla voisi käydä neljäkin kertaa viikossa, nyt on menny siihen että käyn kuitenkin vain kerran, joskus kaks viikossa. Tanssileirillä kävin päivän verran pyörähtelemässä ja pari kertaa lavoilla, ennen tansseja järjestettävissä... Kerran viikossa käyn myös porukassa, jossa mennään enimmäkseen boogia ja tänään oon menossa "senioritanssi tutuksi -kurssille" :))

RIVISSÄ?...on paikkani...

IKÄ? kolmenkympin yli menin jo...

VAIKUTAN?...Itä-Suomessa. Vakkarilavat: Liperin lava, Lemmenlava, Tulenliekki

PINSSIÄ?... ei miulta löydy..,joten ei myöskään pinssiläisen profiilia, jota täydentää, eikä muutakaan lisättävää, paitsi: HAKEA SAA! Kiitos! :)


Mononen 2006-10-03 11:49 =>

- Blunkan peruskurssin kävin jotain viis vuotta sitten. - Lavoilla käyn tosi harvoin, enimmäkseen Wanhan Kellarissa ja kauden kruunaa viikko Levin ruskatansseissa. - Mä oon käyny enimmäkseen tangokursseilla/-tunneilla. Myös argentiinalaisen tangon kurssilla (10 krt). - Mulla on ollu joskus tanssitreffit, mutta parempi mennä itekseen. - Ikä ei ole numero vaan asenne: 16v. - Helsingissä, Wanhan tanssikellarissa. - Ei oo pinssiä, oon kyllä pinssihenkinen jonkin verran. Olin kerran pinssitapaamisessakin. - Pinssistä en niin tiedä, mutta tanssinetti on tuonu uusia tuttuja. - Tango on intohimoni!


Galadriel 2006-10-03 13:47 =>

Tanssittua on tullut n. 1,5 vuotta aktiivisemmin, kesällä tuli käytyä 2 kertaa/vko ja nyt talvikaudella jää varmaan 1 kertaan. Tanssikursseja ei nyt oo meneillään, mutta bugg, fusku, cha cha ja BW-kursseilla on tullut oltua (alkeissa ja alkeisjatkoissa) Rivissä olen haettavana, mutta yleensä taka-alalla kun tuota pituutta on enemmän kuin tarpeeksi=), ikää on 22 vuotta ja enimmäkseen tulee Länsi-Suomessa käytyä, elikkäs Särkkä, Valasranta, Auran Nuortentalo, Käenkoski, Venesjärven rantalava ovat lavoja joilla käyn.(toki myös muita lavoja tulee kesällä kierreltyä) Pinssiä en omista vielä, yritän hankkia tässä lähiaikoina.


Tatar 2006-10-03 14:35 =>

elikksäs, pitää osallistua nyt kyllä tähän...

-Olin ensimmäistä kertaa lavalla tanssimassa juhannuksena 2005, ja sitten syksyllä (2005) liityin seuraan ja aloin opettelemaan tanssia (eli siis muitakin kuin valssin jonka silloin hallitsin) -Käyn tansseissa 1-3 krt viikossa (välillä vähemmänkin). -Käyn harjoituksissa kolmesti viikossa(lavatanssi harj. kahdesti ja rock`n`swing kerran/vko). Ja mahdollisuuksien mukaan aina myös viikonloppu kursseilla ja leireillä. -Aina rivissä :) -alle 20v, on vasta ikää kertynyt (tunnen itseni väärän ikäiseksi tansseissa jatkuvasti) -savon alue pääasiallista vaikutusaluetta(käyn kyllä loppujen lopuksi aikas kaukanakin tanssimassa). Vakiot Viihtari, Tulenliekki, (naapurivaara), syvälahti(ensi kesänä ehkä)... -omistan pinssin kyllä(ei ole ollut kyllä kertaakaan vielä tansseissa mukana) -Pinssi ei ole vaikuttanut hakukäyttäytymiseeni, eikä tule varmaan vaikuttamaankaan. - eipä ole mitään muuta mitä haluaisin kertoa...


Sokkisha 2006-10-03 16:44 =>

...

- Kauanko olet tanssinut?

N. 1,5 vuotta.

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?

1 Kerta viikossa (väh.) normaalisti, usein 2 kertaakin riippuen olosuhteista yms.

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja?

Käyn! Kaikensorttisia tarpeen mukaan. Lajeina lähes kaikki tavalliset lavatanssit.

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa?

Oman seuralaisen kanssa.

- Minkä ikäinen olet?

Keski-ikäinen.

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)

Paikkoja, joissa enimmäkseen tulee käytyä: Kalliojärvi, Härmän kuntokeskus, Huissin urheilutalo, harvoin Latosaari, Lusan halli. Yleensä kierrän ruuhkamestat kaukaa.

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi?

Ei ole pinssiä, enkä aio hankkia.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä

Kun kellon tuntiviisarin kääntää osoittamaan aurinkoa kohti, niin etelä löytyy tuntiviisarin ja klo 12:ntoista puolivälistä!


Burlakka 2006-10-03 19:03 =>

Olen tanssinut varmaan teini-ikäisestä asti. Nuorempana tanssittiin useimmin diskoissa kuin lavoilla. Lukioikäisenä kierrettiin kyllä kesäisin kaikki maakunnan lavat useaan otteeseen. Muistan niiltä ajoilta monta hauskaa iltaa. Monesta illasta tosin en muista mitään :D

Vakavammin innostuin paritansseista pari vuotta sitten, kun menin kansantanssikurssille. Hyvän opettajan innostamana motivaatio opetella polkkaa, masurkkaa, polskaa ja katrilleja on säilynyt. Kansantanssituntien ohella olen käynyt lavatanssin, fuskun ja tänä syksynä myös Lindyn tunneilla.

Aiemmin kävin lavoilla harvakseltaan. Ihmettelin hakukulttuurin epämääräisyyttä ja lavoilla vaikuttavaa sisäänpäin lämpiävää ilmapiiriä, millä tarkoitan tuttujen suosimista. Viime kesänä kävin lavoilla erittäin aktiivisesti ja huomaan nykyisin toimivani itsekin niin, että haen tuttuja ensin ja muita, jos jaksan ;)

Kesällä kävin lavalla 2-3 kertaa viikossa. Kahden viikon ajan kävin tanssimassa joka ilta. Tämä kuvastanee hyvin taudin vakavuutta. Lempilavojani ovat Kolmilammi, Pavi, Riutanharju, Esakallio ja Jenkkapirtti. Kolmilammen kauneus on rentouttavaa. Talvella käyn varmaan kerran viikossa joko Ruusulinnassa tai Järvenpään tanssikeskuksessa.

Useimmiten olen rivissä hakijana tai haettavana. Koko naistentuntia en tosin rivissä viitsi seisoskella. Joko pääsen tanssimaan tai häivyn ulos, niin kuin monet muutkin miehet näyttävät tekevän. Joitakin iltoja olen tosin tanssinut saman naisen kanssa koko illan. Eräs tällainen alusta loppuun asti tanssittu ilta on jäänyt positiivisena mieleen. Uskollisuudesta on etua!

Hankin juuri pinssin. Ehkä nyt on helpompi bongata ihmisiä, kun tietää, miltä pinssi näyttää. Omani löytyy toistaiseksi olohuoneen pöydältä :) Halusin tukea palvelinta ostaessani pinssin.

Nimimerkkini ”Burlakka” sai alkunsa kansanmusiikkiyhtyeestä ”Burlakat”, joka on toisen hyvin menestyneen yhtyeen Värttinän ohella lähtöisin Rääkkylästä. Burlakat on karjalankieltä ja tarkoittaa kulkureita. Oletan, että yksikkömuoto olisi ”Burlakka” eli kulkuri. Käyn ehkä joskus tarkistamassa asian sanakirjasta yliopiston kirjastosta :) Minulla on tiettyä kotiseuturakkautta Joensuun, Liperin, Rääkkylän ja muun Pohjois-Karjalan suuntaan, vaikka nykyisin asunkin Espoossa.

Lopputervehdyksenä rohkaisen ottamaan yhteyttä, jos tanssijalka vipattaa Nurmijärven tai Järvenpään suuntaan :)


Mirkku 2006-10-03 21:08 =>

Tanssin lumoihin ajauduin jo teininä kotikylän nstalolla ja kesälavoilla. Opiskelu aikoina tuli kokeiltua baareja ja pubeja mutta veri veti takaisin lavapuolelle :) Eli tanssi vuosia takana jo paljon,luomutanssijana suurimman osan. Kursseista kiinnostuin Jkylässä asuessani ja takaisin savolaisten "Piä kaapuntiin" muutettuani liityin tanssiseuraan ja 3 vuosi käynnistyi tänä syksynä. Lavapuolen alkeet ja jatkot läpi käytynä ja uutena Rock`nSwing alkeet. Kesä aikaan käyn Syvälahti;Hankasalmi,Ilves,(Riutta,Kolmilampi harvemmin)Kyllikinranta,Tulenliekki,(Merisärkkä 1 kerta) lavoilla. Talvella R-lahti,Valkeinen,Tulenliekki,Jkl Viihtari,Revontuli,Satulinna,Ruusulinna joten aina kun on vaan mahdollisuuksia,,, Hakurivistä löydyn hymy huulilla ja jalkaa vipattaen :) Ikää on "sopivasti". Pinssin löytyy kaulaketjusta ja on aivan uusi. Eka kerta pinssitapaamiseen on edessä ja sekös jänskättää ;))) Bongataan tanssin pyörteissä!!!


Drago 2006-10-03 22:54 =>

1. Tanssimisen aloitin tammikuussa 2004. Olen siis tanssinut nyt vähän alle kaksi vuotta.
2. Käyn lavatansseissa 1-3 kertaa viikossa, vaihtelee töiden ja muun jaksamisen mukaan.
3. Lavoille lähtiessäni oli tanssitaito kotona opittu, vanhempien opettamat perinteiset. Sittemmin olen opetellut vähän lisää; masurkkaa, lattareita (samba, rumba, cha-cha, salsa), fuskua, buggia ja jiveä. Tällä hetkellä käyn BW ja Balboa kursseja alkeistasolla. Nämä ovat myös ensimmäiset viralliset pidemmät tanssikurssit joille osallistun! Tanssileireiltä olen pääasiassa aikaisemmin sitä osaamista hakenut ja loput olen lavoilla opetellut. Onneksi tässä harrastuksessa ei opeteltava kuitenkaan lopu kesken! :D
4. Rivissä ja kaikkien haettavissa. Useimmiten siellä "nirppiksen" tuntumassa kuitenkin.
5. "Olen kolmekymppinen, olen kolmekymppinen ja takana on luja putki rilluvuosien.."
6. Tällä haavaa Pirkanmaa, mutta Valasrantaan ja nyt talvella Auraankin aion tehdä invaasioita säännöllisesti :P Vakilavoiksi varmaan muodostuvat Satulinna ja Kisaranta näin talvella. Kesällä sitten Riutta, Särkkä, Kolmilammi, Kapakanmäki..
7. Pinssi on ja useimmiten rinnuksilla. Hankin koska halusin bongailla toisia tanssinettiläisiä ja olla bongattavissa. Eipä tuo kauheasti ole mitään muuttanut.. palstalaisiin on tutustunut kenties herkemmin ihan livenä?
8. Vaikuttanut hakukäyttäytymiseeni? Korkeintaan siten, että pinssiä kantavaa herraa tulee kenties uteliaisuudesta haettua herkemmin. Ennemmin se vaikuttaa lavan valintaan.. joillakin lavoilla pinssillä saa alennusta lipun hinnasta! :)


Pilke 2006-10-04 13:18 =>

Yritin illalla jo tähän vastata, ei onnistunut, katsotaan kuinka nyt käy, muuten joudun pillahtamaan itkuun ja ääneen parkumaan; Mattiiiiii...mitä mie nyt tein väärin???

KAUANKO? Ehkä puoltoista vuotta ja murkkuna vetelin useamman vuoden kansantansseja.

AKTIVITEETTI? Aina karkaan kun sallitaan, tällä haavaa tosin pakkaa jäämään joka toiseen viikonloppuun.

KURSSEJA? Tällä hetkellä yksi arjen henkireikä; tekniikkatunnit lajin vaihtuessa viikottain, aiemmin tuli koluttua joitain alkeis ja alkeisjatkojuttuja lähinnä kädenalipuolella.

TYRKYLLÄ? Kyllä mie pyrin aina siellä tyrkyssäkin ainakin käymään, mutta jos nyt on onnistunut seuralaisen saamaan niin kai sitä nyt näin pula-aikana=D täytyy sellaisestakin kiinni pitää.

IKÄ? Henkinen ei varmaan paljon yli kahdentoista mene, mutta kyllä tää kroppis on vähän vanhempaa tekoa. No mikä hitsin salaisuus se nyt on 21 (kjäh,kjäh;op meniks läpi, eiku oikeesti 49...njääh, kui se on niin vaikeaa, no okei 37)

ALUEVALTAUS? Ei varmasti ole mikään salaisuus enää että olen Turkulainen (isolla T:llä). Aura, Valas ja Esa hyviksi havaittuja lavoja, mutta kiertelen mieluusti ympäri Suomen maan, laukussa leipää ja piimää vaan.

PINSSISTÄ? Pinssi killuu yleensä kaulalla ja alunperin kannatukseksi Matin palstaa kohtaa sen hankin, myöhemmin Isäntään tutustuessani ja pinssin tarkoitusperistä kuultuani totesin tehneeni hyvän valinnan ja bongailu on kiva lisä tanssi iltoihin. Voi aina huutaa BINGO!...eiku bongo=D

PINSSIHAUT? Haut ei likinäköisellä onnistu pinssin mukaan, liian pieni, kyllä tanssittua tulee ihan tasaisesti kaiken karvaisten miesten kanssa ja miksei karvattomienkin.

PROFIILI? Vanha kärttyinen ämmä, josta tanssi ilta toisensa perään on kuorinut vuosia pois, ei enää taakka paina ja murhe kurista, ilo ja positiivisuus ovat tulleet elämääni tanssin myötä ( no niin niin, on niitä pahoja päiviä, mutta ei enää koko ajan). Tansseissa aina kannattaa hakea, mie en pure...hih!...mie nuolen;op


Tangontaitaja 2006-10-04 14:07 =>

Olen tannsinut vuodesta 90 asti välillä enemmän ja välillä vähemmän, alussa varsinkin vaikka joka päivä aina kun vaan musiikkia oli. Kyllä kursseja on tullut käytyä olen tanssitautinen siitä asti kun ensimmäisen kurssini kävin. Nyt ihan just olen joutunut hidastamaan polvivaivojen takia. pinssi ollut jo usean vuoden. Lempitanssit hidas valssi, rumba, samba.Ikää on karttunut jo reilusti yli 50 mutta kyllä sitä jaksaa.


VeeKoo 2006-10-04 14:54 =>

Olen tanssinut neljä vuotta aktiivisesti ja en mielelläni kehuskele tai rehentele tanssitaidollani. Se on se mikä on.;)

Käyn harvoin lavatansseissa, muta ei ole ihan poissuljettu ajatus. Meininki lavoilla on viime aikoina muuttunut suorituspainotteiseksi vääntämiseksi ja se on vähentänyt kiinnostusta. Ravintolatansseissa on hauskempaa.

Tanssikursseista suosin tanssileirejä eniten, viimeksi Ikaalisten kylpylässä.

Minun kanssani saavat tanssia kaikki tämän maapallon asukkaat ja mikäli ulkoavaruudesta löytyy lisää elämää ja tanssitaitoa,...sopii yrittää. Kartan ajatusta eskortteerauksesta. Jos haluaa kehittyä.

Fourty something.

Mä oon Pesiksen kamaa, siis Lahden ikoni. Lahtelaisena on nopea käydä ympäristökuntien lattioilla kuten Tuulos , Mäntsälä , Krouvi ja Koria.

Minulla on monenlaisia pinssejä ja niitä voi tarpeen mukaan ripustaa asianmukaisele paikalle, vaikkapa lätsään tai rinnukseen jos tahtoo profiloitua.

Pinssiläisyyden kautta olen saanut paljon uusia tuttavuuksia ja hauskuuttanut kansaa kirjoituksilla.


Tuisku 2006-10-04 15:15 =>

Olen tanssinut lavoilla jo 14 ikäsestä asti ja nyt siis yli 30 olen et ainakin 18 vuotta on tullut enenmmän tai vähemmän pyörittyä tanssin ympärillä. Käyn kursseilla ja treeneissä siten kun tykkään ja tällä hetkellä menee vakituiseen tuo argentiinalainen tango kerta viikkoon.. alkuvuodesta kävin jopa 3 kertaa viikossa ellen enemmänkin mutta nyt se on rajoittunut noin kerta viikkoon keskimäärin. Olen juuri muuttanut Tampereelle ja vakipaikka joka oli Pavi ja Ruusulinna niin vaihtunut Kerholaan ja Kisarantaaan.

Pinssi löytyy ja pinssin kautta olen tutustunut moniin tanssi-ihmisiin ja minulla pinssi roikkuu kaulaketjussa öin ja päivin.

Tansseissa yleensä olen rivissä enkä edes eturivissä sillä takaantakin minut haetaan.. nirppailua harrastan siis. Oman parin kanssa tanssin myöskin mielihyvin mutta vaihtelu virkistää.


Fiora 2006-10-04 19:41 =>

KAUANKO OLET TANSSINUT? Tanssiharrastukseni pituus riippuu aivan laskutavasta:) Lavoilla olen käynyt tanssimassa melkein vuoden (marraskuussa tulee vuosi täyteen), mutta tanhua olen harrastanut jo melkein 13 vuotta.

KUINKA AKTIIVISESTI KÄYT LAVATANSSEISSA? Tavallisesti tulee käytyä kerran viikossa

KÄYTKÖ TANSSIKURSSEJA? En oikeastaan (tähän mennessä olen hurjat kolme kertaa kurssilla käynnyt) Imatralla tarvitsisi pääasiassa parin ja LPR:ntaan mentäessä tavallisesti eteen tulee kyytiongelma.. Tällä hetkellä olen ja pysyn melkein luomuna :D

OLETKO YLEENSÄ RIVISSÄ HAETTAVISSA VAI TANSSITKO ENIMMÄKSEEN OMAN SEURALAISEN KANSSA? Rivistä löytää nyt ja tulevaisuudessakin:)

MINKÄ IKÄINEN OLET? Iältäni olen melkein 16

MISSÄ PÄIN SUOMEA VAIKUTAT? Viime talvi meni Töllillä ja kesä sitten Suikkalassa tanssahdellessa

LÖYTYYKÖ SINULTA PINSSI? Kyllä, minulta löytyy pinssi:) Pinssin halusin, jotta osaltani voin tehdä palstaa tunnetummaksi (ja näin ollen saadaan uusia näkökantoja) sekä lisäksi siksi, että voi bongailla:D Bongailussa en valitettavasti vielä ole kamalan hyvin onnistunut..

ONKO PINSSI MUUTTANUT JOTAIN TANSSIELÄMÄSSÄSI? Onpa hyvinkin.. Sen lisäksi, että on uusia tuttuja tullut (he ovat minut bonganneet, kun en itse pinssejä huomaa) on myös helpompi muistaa ne hyvät päätökset, joita on tullut tehtyä lukiessa keskustelupalstaa:)

ONKO PINSSI VAIKUTTANUT HAKUKÄYTTÄYTYMISEEN? Tuohon vastasin jo edellisessä hieman, mutta lisättäköön siihen se, että olen enemmän alkanut miettiä hakutapojani..


Hulina 2006-10-05 3:07 =>

Kauanko olet tanssinut?
Semmoisesta reilun vaahtosammuttimen kokoisesta alkaen tavalla tai toisella. Lavoilla aktiivisesti vuoden verran.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?
Kesällä keskimäärin kaksi kertaa viikossa, talvella kerran.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja?
Nyt bw-alkeissa. Pääosin luomu.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa?
Vaihtoehtojen puutteessa rivissä. Kiva on tanssia eri ihmisten kanssa, mutta keskimäärin en kovin kotoisaksi oloani rivissä tunne. Tilaisuuden tullessa mieluusti omin jonkun herttaisen kavaljeeron itselleni osaksi iltaa tai vaikka viimoisiin valsseihin asti.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!)
Kolmannen kymmenen alkutaipaleella.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)
Päijät-Häme ja lähiympäristö. Erityisesti kesällä merta edemmäs kalaan Savoon ja Keski-Suomeen.

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi?
Juu. No ku sain juhannuslahjaksi. :) Jos ihan vakavissaan pitää aatella.. Bongailu on kivaa ja olen niin huono tekemään tikusta asiaa, ettei yksi lisätikku ole koskaan pahitteeksi.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi?
Tuttuja on siunaantunut kiihtyvään tahtiin. Toisinaan on tullut myös toimittua tanssi.net-lähettiläänä.

Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi?
Eipä suoranaisesti, mutta minua on epäilemättä haettu pinssin takia (vaikkei sitä kukaan ole vielä myöntänyt ;D) ja olen tehnyt niiden kokemusten perusteella vastahakuja.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!
Kertaus on opintojen äiti: "Typeryydet, joita eniten katuu elämässään ovat niitä, joita ei tullut tehtyä kun niihin oli tilaisuus."


Merikukka 2006-10-05 14:21 =>

tanssinut: reilut viisi vuotta

lavoilla: 1-3 kertaa viikossa, kesäaikaan enemmänkin

kurssit: olen jättänyt muille...

rivissä: siellä useimmiten

ikä: himpun verran alle 24

vaikutan: mulla on kaksi kotia joilla on eroa 160 km, joten kummassa satun milloinkin olemaan... Enimmäkseen Hämeessä ja Pirkanmaalla, jonkun verran myös siellä kakkoskodin nurkilla Satakunnassa. Tosin sieltäkin ajelen mieluusti tanssimaan tuttuihin paikkoihin, eli siis talvikaudella Satu- ja Ruusulinnaan.

pinssi: ei ole kun en ole laiskuuttani saanut hankittua...


Istiki 2006-10-05 15:39 =>

Kauanko olet tanssinut? noin 1,5 vuotta.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Kesällä pari kertaa viikossa, talvella kerran viikossa.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Laiskasti. Ja sen varmasti huomaa että uutta en ole oppinut pitkään aikaan. Kaverin suostuttelemana nyt Åken opetuksessa, kohteliaiden herrojen tanssitettavana.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Rivissä, keskivaiheilla.

Minkä ikäinen olet? 22

Missä päin Suomea vaikutat? Uusimaa ja Varsinais-Suomi, satunnaisesti Kanta-Häme. Vakkarilavat kesällä Pavi, Esakallio ja Valasranta, talvella Aura (ja Järvenpää?).

Löytyykö sinulta pinssi? Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Pinssi löytyy, usein jopa muistan sen vaatteisiin kiinnittää, mutta ei ole vaikuttanut (tanssi)elämään.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Jos tulen housuissa tanssilavalle niin luultavasti olen saanut auringonpistoksen. Jos pakitan selvinpäin olevalle tanssittajalle niin herää epäillys jotain astetta vakavammasta. Se on sen sijaan ihan normaalia että hymyilen koko ajan.


Annikki 2006-10-05 23:29 =>

TANSSI-IKÄ: Lavatanssailuni on lapsenkengissä, sillä aloitin vasta tänä kesänä. Lapsuudessa kuitenkin harrastin vuoden verran vakiotansseja viejän roolissa, nuoruudessa vuosia jazz/show-tanssia, myöhemmin bailatinoa sun muuta soolojorailua.
LAVAINTO: 1-2 kertaa viikossa harjoitusten lisäksi.
VAIKUTUSALUE: Varsinais-Suomi ja satunnaiset harharetket kauempana.
TANSSIKURSSIT: Viikottain kilpatanssia sekä silloin tällöin intensiivityyppiset lavakurssit.
RIVI: Siellä, mutta ei takarivissä.
IKÄ: Alle 30.
PINSSEILY: En kanna, mutten myöskään piilottele nickiäni.
MUUTA: Palautuminen arjesta vaatii riittävän tehokkaat huvit, joten yritän ottaa harrastuksistani paljon irti. Käytännössä tämä taitaa tulla ilmi siten, että lavalla tulee välillä käyttäydyttyä kuin leikkikentällä, tai näytelmäharjoituksissa. Kursseja ja treenejä tarvitsen ilmaisun löytymiseen, on niin vaikeaa antaa palaa, jos ei pohjalla ole mitään. Niin kovin alussa paritanssin kuin ilmaisunkin saralla...


Tuulispää 2006-10-06 0:07 =>

Kiva, kun niin monia uusia on vastannut tähän ! :)

- Kauanko olet tanssinut? - aina

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?- niin usein, kun pääsen

- Käytkö tanssikursseja? - satunnaisesti mielenkiinnon ja aikataulujen sopivuuden mukaan

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? - sekä että

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) - 39

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)- Hyvinkää - Jpää - Kolmilammi - Tuulos - R-linna - S-linna - Riutta - Mlä - Pavi yms

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? - Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! - Toki! Kiva tavata muita samanhenkisiä. On tullut paljon uusia tanssituttuja ja -juttuja. Ei ole vaikuttanut käyttäytymiseeni.


Jande =) 2006-10-06 2:17 =>

- Kauanko olet tanssinut? Koko ikäni, mutta aktiivisemmin vasta palttiarallaa kuutisen vuotta!

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Paras on ollut 23 iltaa kuussa (kesällä), mutta talvella ehkä sitten 1-4 kertaa viikossa... Eli ts. vaihtelevasti fiiliksen ja aikataulujen sekä taloudellisen tilanteen mukaan.

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Teen lähinnä sellaisia täsmäiskuja; olen osallistunut esim. joillekin yksittäisille kursseille tai viikonlopun leireille. Mielestäni parhaat "tanssikurssit" ovat tapahtuneet "in action" eli olen oppinut tanssimaan pääasiallisesti miesten varpaiden kustannuksella eri tanssipaikoissa! Kilometrejä on tullut koneeseen aikas paljon kuuden vuoden aikana, jos laskee, että keskimääräisenä tanssi-iltana askeltaa sellaisen 12 000 askelta ja tanssi-iltoja on viikossa noin 2, kun jakaa illat tasaisesti koko vuodelle eli vuodessa askeleita tulee... oho - 12 480 000! Hm... paljonkos se askeleen pituus vois ollakaan... ;)

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Lähinnä rivissä seisoskelen... tosin riippuu vähän paikasta!

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) Naiselta ei saa koskaan kysyä ikää, mutta sanotaan, että 25 on tullut täytettyä jo useampaan kertaan... ;)

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Mut voi bongata ihan missä päin Suomea vaan... Mut Pirkanmaan lähialueen tanssipaikat ovat ns. kotilavoja!

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Juu, jo neljäs sellainen - Thanks Suke! ;) Olen aikas likka hukkaamaan pinssejäni! Syy siihen on yksinkertaisesti se, että pinssin kautta on ollut hauska ja helppo kasvattaa tanssituttujen määrää! :)

- Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Siis tuttuja on tullut pelkästään pinssin avulla tosi paljon!

- Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Jos olen bongannut jollakin tanssittajalla pinssin, olen jo pelkästään sen varjolla saattanut hakea ko. henkilöä tanssimaan!

- Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Eipäs tule nyt mieleen mitään...


Daniel 2006-10-06 9:11 =>

Harvinainen asia on että kukaan ei ole vastannut kahta kertaa. Näissä listoissahan ei oma vastaus näy ennekuin painaa "päivitä" nappulaa ja useasti kirjoittajat kirjoittavat oman tekstinsä uudestaan.


Aito 2006-10-06 9:34 =>

-Kauanko olet tanssinut: tanhut aloitin 2vuotiaana, lavalla 15-vuotiaasta silloin tällöin, 18-v täytettyäni sitten oikein enemmän

-Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa: Riippuu vähän. Kesällä enemmän, talvella vähemmän. Aiemmin vaikutti paljon se, milloin poika oli isällään, nyt ei niinkään kun hän on jo sen verran iso että voin käydä välillä tanssimassa jopa viikolla kun jää mielellään SP:n hellään hoitoon. Joskus nuorempana kävin jopa 5kertaa kesäviikkoisin tanssimassa, nyt ehkä noin keskimäärin 0-2 krt/viikko. Muutaman kerran viime kesänä kävin jopa 3 krt saman viikon aikana ja silloin alkoi vanhat rasitusvammat kyllä tykätä erittäin huonoa. Paljosta tanssista kärsii selkä sekä jalkaterät :(

- Käytkö tanssikursseja: No enpä ole käynyt. Oikeastaan ollenkaan ja sen kyllä välillä huomaa!!!!!!!!!!!!!!!!

- Oletko rivissä: No juu, ainahan minä rivissä, missäs muuallakaan. Vaikka käydään SP:n kanssa myös yhdessä tanssimassa, niin silti ollaan kumpikin ainakin osan iltaa niin, että tanssitaan myös erikseen. Tietysti joskus harvoin pidetään sellaisia iltoja jolloin vaintanssitaan nupustellen koko ilta, siis kahdestaan :)

-Minkä ikäinen olet: No mitä sitä kiertämäänkään, reilun kuukauden päästä 33v(henkinen ikä vaihtelee 20-50v riippuen päivästä ja paljosta muustakin)

-Missä päin Suomea vaikutat: Hollolassa asun eli Päijät-Hämeessä. Lempilava ehdottomasti Kolmilammi. Muita kivoja "suosikki-lavoja" Pavi(tänä vuonna innostunut siellä käymään), Riutanharju. Myös jonkin verran käydään Ruusulinnassa, Mäntsälässä(en kyllä tykkää paikasta) ja Kapakanmäellä.

-Pinssi: löytyy läpipistettävä malli ja ketjussa pidettävä. Yleensä pidän, mutta sillä ei kyllä ole mitään merkitystä ketä esim itse haen. Haen ja tanssin mielummin ihmisen kanssa hänen persoonansa johdosta, kuin sen perusteella onko ihmisellä pinssi tai ei. Muutama erittäin suuri suosikkini on juuri pinssittömiä miehiä. Pinssi tai ei, ei ole merkitystä minulle.

-Lempitanssit: kaikki sylissä vietävät käy. Tango on hyvä, cha-cha sylissä vieden on hyvä, hidas valssi varmasti ehkä suosikkini. Kaikki fiilistelybiisit sopii minulle, tykkään laittaa silmät kiinni, antautua nautinnolle ja antaa mennä! Uskallan heittäytyä turvalliseen syliin, se on jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa!


Ramona 2006-10-06 14:32 =>

Olet tanssinut? Riippuu jokseenkin laskentatavasta, mutta nyt taitaa tulla neljäs kunnon lavakesä päätökseen.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Vaihtelee suuresti vuodenajan ja innostuksen mukaan. Välillä voi jäädä kuukausia väliin sitten taas tanssitaan kolme kertaa viikossa. Kesällä yleensä 1-3 ja talvella 1 kerran viikossa.

Tanssikursseja? Nyt kertailen jo unohtuneita kilpatanssin aakkosia ja vähän siinä sivussa tanssin balettiakin.

Rivissä haettavana vai enimmäkseen oman seuralaiseni kanssa? Rivissähän minä, monesti voi havaita piilottelevan muiden takana tai pakenevan seinustalle.

Ikä? Alle 25

Missä päin Suomea vaikutat? Helsingistä seuraaville lavoille: Pavi, Järvenpää, Ruusulinna, Riutanharju, Kapakanmäki ja muita satunnaisesti.

Löytyykö sinulta pinssi? Ei, mutta kyllä on tultu bongaamaan ilmankin. Pikkulinnut taitaa lauleskella :)

Mikä saa lähtemään tansseihin yhä uudestaan ja uudestaan? Hyvä olo, tunnelma ja ihanat ihmiset.


Dieda 2006-10-06 17:26 =>

Lavoja olen kiertänyt reilun vuoden, mutta tanssinut olen koko pienen ikäni

Talvisin käyn 1-2 kertaa viikossa, kesäisin enemmänkin

Kurssit: pari lyhyttä alkeiskurssia on tullut käytyä (mm. fusku ja cha cha), viikottain käyn BW- ja lindy hop-valmennuksissa

Minut löytää aina rivistä haettavana

Ikää on kertynyt 20 vuotta

Vaikutusalueisiini kuuluvat tällä hetkellä Keski-Suomi ja Kaakkois-Suomi

Pinssi roikkuu kaulassa aina kun tanssimaan lähden (joskus muulloinkin). Halusin bongailla muita pinssiläisiä ja tehdä Suomen Tanssipalvelinta tunnetuksi.

Pinssin avulla olen saanut paljon uusia tuttuja, hakukäyttäytymiseen se ei ole kovin paljon vaikuttanut


Tinke 2006-10-06 22:26 =>

Kauanko olet tanssinut? Lavoilla olen käynyt noin kolmevuotta jonkinlaista tanssimisen näköistä olen harrastanut runsaat kaksivuotta

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Nyrkkisääntönä kerta viikossa läpi vuoden kesällä enemmän ja talvella vähemmän

- Käytkö tanssikursseja? Aina silloin tällöin kun työt ja opiskelut antavat myöten

Jos, niin mitä kursseja? Syys/talvikaudella kerran viikossa seuraharkoissa lähinnä Swingtansseja viikonloppukursseja ja tanssileirejä muutamia kertoja vuodessa

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Olen yleensä aina rivissä naistentunnin aikana enkä piileksi baarissa enkä missään muuallakaan. Joskus evästettynä. Omaa seuralaista ei ole pahemmin näkynyt:) - Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) yhden baunssin verran yli 30 - Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Pääasiassa Pirkanmaa Satakunta jonkin verran Etelä-Pohjanmaalla

- Löytyykö sinulta pinssi? Ei löydy Jos löytyy niin miksi? - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Haen aina mielelläni tanssinettiläisiä ja yritän saada bongeja - Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!

Mottoni on tanssiminen pitää olla hauskaa. ja kun lähden tansseihin pyrin saamaan positiivistä äksöniä aina aikaan:)


Tiltti 2006-10-07 9:29 =>

Kauanko olet tanssinut?

n. 10 vuotta josta aktiivisemmin alussa 2 vuotta, sen jälkeen vajaa 6v satunnaisesti tanssien. Ja nyt sit on tullut jo toista kesää pyörittyä tanssipaikoissa tuon tauonkin edestä.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?

Kerran viikossa tarttis jossain päästä tanssimaan. Kesällä enemmän ja talvella vähemmän. Resurssien mukaan mennään.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja?

Oon koittanu päästä pikkuhiljaa sisälle näihin r'n's tansseihin(BW ja LH)(kesällä aloittelin vaihtelevalla menestyksellä). Arg. tangoakin koitan opetella pikkuhiljaa.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa?

Rivistä löytää pääasiassa, joskus eväistä nauttien.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!)

33,126v.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)

Varsinais-Suomi pääasiassa. Valasranta, Esakallio, Auran nuortentalo. Täsmäiskuja muuallekkin.

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi?

On pinssi, mutta ei ole ollut vielä kertaakaan mukana.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi?

Lisännyt ainakin uusia tuttuja ympäri Suomea, joihin ei ehkä olisi näin nopeasti tullut tutustuneeksi.

Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi?

Pikkasen kyllä juu.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!

Mulle ei ole niin nökönuukaa jos mua haetaan miestenhaulla tai jopa hakualueen ulkopuolelta. Vielä en ole ainakaan pakkeja siitä syystä antanut. Pääasiassa pakittelen autolla.


Eevu73 2006-10-07 20:32 =>

Olen aloittanut itse tanssimisen jo vuonna -81 kilpatanssilla ja tanssiminen eri muodoissaan on jatkunut ja jatkuu edelleen. Kilpailut on jääneet kuutisen vuotta sitten kun pari lopetti ja siirryin lavoille.

Ilman tanssia olisi varmaan kuoleman paikka, sen verran henki ja elämä se on kaikkine juttuineen. Lavoilla ja tanssipaikoissa kierrän 1-3 kertaa viikossa, nyt kertaan viikos kun työt mokomat häiritsee liikoja.

Pinssi löytyy ja killuu kaulalla vaan kylläpä tuo porukka bongailee jo muutenkin...puskaradio on toimiva!!! Ikää yli 30 ja alle 40 sekä neljä jälkikasvuksi kutsuttua...

Harvemmin nirppailen missään mutta suorasanaisuuden vuoksi joku voi hieman pitää omituisena......=)


Eki_83 2006-10-08 21:12 =>

Kauanko olet tanssinut? No tämän vuoden heinäkuun 13. päivä aloitin Ämyrin naistentansseissa, kun tultiin ulkoa hakemaan... Ai mahdoton sentään kun muistelenkin... =)

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Näin arkaillen alkuvaiheessa olen pyrkinyt pitämään 1krt/vko -tahtia yllä, ties vaikka ensi kesänä mennään jo useamminkin.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Nyt olen käymässä Salossa alkeiskurssia joka maanantai (Hidas valssi, Foksi, Kävelyhumpan alkeita, Tangon alkeita). Tosin kurssi loppuu kahden viikon päästä, mutta haetaan kyllä jatkokurssille. :-P

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Ei ole seuralaista, joten rivissä, tai sen läheisyydessä mennään (Eli saa käydä pokaamassa mistä vain, jos haluja löytyy! ;-))

Minkä ikäinen olet? Varmaan hokaa jo nimimerkistäkin, eli 23 vuotta on tällä hetkellä tätä maailmaa asutettu...

Missä päin Suomea vaikutat? Somero ja Somerniemi, eli Esakallio, Ämyri (Teeriharjukin mahdollinen). Ja Tanhuhovi oli niin mukava viimeksi, että se lienee kanssa tulossa vakipaikaksi.

Löytyykö sinulta pinssi? Ei löydy, ainakaan vielä. Tosin voisi kyllä sellaisen hommatakin... Tosin kerran on jo bongatukin, että ei sitä välttämäti aina itseään tarvitse merkata. ;-)

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Noh sellainen varoituksen sana, että on tullut omattua Karjalalaista ja Savolaista verta sen verran, että tuppisuuna ei meikäläisen matkassa pitkälle päästä! Meinaan yleensä tulee tanssihetketkin rupateltua niitänäitä, jotta joskus jääpi orkesterin äänet toisaalle... Tosin olen vielä vähän ujo hakemaan, että usein jääpi tanssit väliin. Siksi olenkin suosinut naistenhakuja... ;-D


Tanja 2006-10-08 23:39 =>

Nyt kannan minäkin korteni kekoon tähän listaan.. jotta nekin, jotka eivät vielä tunne oppisivat tuntemaan :)

KAUANKO OLEN TANSSINUT: ennen kouluikää aloittelin kilpatanssiuraani Mikkelin Urheilutanssijoissa sekä tanhu-uraani Mikkelin Karjalaisten tanhuryhmässä. Kilpatanssi tippui muutaman vuoden päästä pois, johtui varmaankin siitä, etten olisi itse halunnut kyseistä lajia harrastella, mutta pakko oli kun se oli rakkaan äitini toive :) Lavoilla olen käynyt jo vaippaikäisenä, vanhempani ovat innokkaita tanssijoita ja ovat raahanneet meitä mukuloita mukanaan jo ihan pienistä lähtien. Ylä-aste ikäisenä tuli jo itse hommattua kyytejä lähilavoille ja jos muilla konstein ei päässyt niin fillarilla poljettiin :) Ja kun ajokortin sain, niin tanssiharrastus vain kiihtyi... Välillä on ollut muutama vuosi hiljaiseloa seuratanssien suhteen, senkin ajan käytin tehokkaasti opiskellen vatsatanssia Egyptissä.

KUINKA AKTIIVISESTI KÄYN TANSSIMASSA: Työni laivalla rajoittaa harrastuksia, joten vapaalla ollessani kesäisin noin 2-3 krt viikossa ja talvisin kerran pari.. Ja työviikkojen aikana sitten katselen kun muut tanssivat :)

KÄYNKÖ TANSSIKURSSEILLA: Lähinnä leireillä, johtuen yhä tuosta omituisesta työ- ja vapaa-ajan suhteesta. Tähän mennessä parhaat leirit ovat olleet vuoden 05 Joensuun leiri ja tämän syksyinen leiri Levillä. Suurimman osan tansseista olen oppinut kantapään kautta, eli minua voi pitää aikalailla luomutanssijana?

OLETKO RIVISSÄ VAI EVÄSTETTYNÄ: Rivissä, tai kahviossa.. Saa hakea mistä tavoittaa.. Harvoin liikenteessä evästettynä, kukapa minut huolisi seurakseen? ;)

IKÄNI: Henkinen ikä oli reilusti 40 paremmalla puolella, mutta oikeasti vuosia on kertynyt noin 30...

VAIKUTUSALUEENI: Keski-Suomi, Mikkelistä lähtöisin.. Lempparilavoja mm. Kuikan lava, Viihtari, Kisaranta, Metsälinna, Juurikkasaari

LÖYTYYKÖ PINSSIÄ: Kyllä löytyy.. yleensä kiinnitettynä paidan/topin vasemmalle puolelle näkyvälle paikalle. Ja pinssi on sen takia, että saataisiin tietoa tästä tanssi.netistä leviämään. Ja tottakai pinssi myös helpottaa tunnistamista... (ihan kuin mua ei muuten huomaisi?)

ONKO PINSSI MUUTTANUT ELÄMÄÄNI? Kyllä, en usko, että muuten olisin tutustunut aivan loistaviin persooniin..

VAIKUTTAAKO PINSSI HAKUKÄYTTÄYTYMISEENI: Ei todellakaan, haen niitä, kenen kanssa tykkään tanssia ja niitä jotka lähtevät kanssani tanssimaan, riippumatta siitä onko minulla/heillä pinssiä. Valitettavasti kun niitä loistavia miestanssijoita on muitakin kuin pinssillisiä...

Niin, olen siis tälläinen savolainen räpätäti, vannoutunut vanhapiika ja tarvittaessa myös nirppa. Mua saa ja pitää hakea, vaikken aina välttämättä seisoisikaan siellä oikeassa kohdassa hakuriviä. En mie pure, vaikka pelottava olenkin ;)


Henkseli 2006-10-09 11:20 =>

Toivottavasti joku joskus tekee tutkimusta tällaisten kyselyjen ym pohjalta siitä, millaista porukkaa tanssijat oikein ovat!

Olen tanssinut koko ikäni mutta enemmän vasta 15 vuotta. Käyn tanssimassa milloin vain tuntuu siltä, että voin lähteä perhe ja muut huomioon ottaen. Käytännössä 2-4 kertaa viikossa.

En ole oikein kurssilla kävijä. Joskus kuitenkin käyn jotain hommaa kehittääkseni esim kisojen alla mutta olen kovin valikoiva kurssilla opetettavan suhteen. Olen omasta mielestäni yhä luomu, vaikka Drago ystäväni muuta väittääkin!

Olen vaihtelevasti tanssimassa yksin tai avec. Jonkun hyvän tanssijan ja ystävän kanssa on joskus kiva mennä ja taata, että saa nautittavan parin ainakin osaksi iltaa.

Ikä on ongelmana kun tuntuu, että on turhan vähän vuosia ja vuosikymmeniä jäljellä hyvää elämää. Leikilläni sanon aina 38v, totuus taitaa kuitenkin olla isompi luku.

Käyn tanssimassa Satakunnassa Särkkä Mouhijärvi (vanhaa Satakuntaa) Hiittenharju, Varsinaissuomessa Aura Valasranta Somero, Hämeessä Kisaranta ym ja satunnaisesti muuallakin. Aikaisemmin kohteena oli ensisijaisesti pääkaupunkiseutu jonne nykyäänkin teen pyhiinvaellusmatkoja milloin pystyn esim Pavi, Tulisuudelma, Wanha.

Ei pinssiä. Tanssi ihana pako todellisuudesta sadun ja leikin maailmaan jossa voin kokea olevani haluttu!


Nalleneiti 2006-10-09 12:34 =>

- Kauanko olet tanssinut? Hurahdin lujaa n. 1 1/2 vuotta sitten eikä paluuta ole! Ihanaa liikuntaa.

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Kerran viikko, jos vain suinkin ehdin. 2-3 krt/kk kuitenkin yleensä.

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Jes! Oman tanssiseuran kursseilla ja leireillä mahdollisimman paljon.

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Yleensä rivissä hakijana ja haettavana.

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) En muista enää, kun olin niin kamalan pieni silloin syntyessäni.

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Kukonhiekka, Lomakouhero, Latosaari. . . Reviiri joskus hyvinkin laaja.

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Löytyy. Motiivina yhteishenki ja palstan tukeminen.

- Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Tuskin, mutta aina joku joskus tunnustaa lukevansa palstaa tai kirjoittavansa itsekin.

- Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ehkä vaikuttaisikin, ellei pinssi olisi liian pieni houkutellakseen.

Mitähän muuta. . . Jaksan usein ihmetellä, miten voi mieli muuttua niin paljon tanssin suhteen. Joskus aikaisemmin tanssilavoilla oikein peljänneenä, ettei kukaan vaan hae (kuskin ominaisuudessa tai jotain) ja nyt asettuu tyrkkyrivin parhaille paikoille. :o)


Päivi 2006-10-09 19:20 =>

Linkki kyselyyn, johon aloittaja viittasi ja josta kysymykset on lainattu: Pinssiläisen profiili 2004-06-08

Kysely oli tehty nimen omaan _pinssiläisten_ profiilin valottamista varten, siitä pinssikeskeiset kysymykset.


Jerryjee 2006-10-09 20:26 =>

Kauanko olet tanssinut? - Blunkan koulun eteisessä (noviisit ei vielä saliin päässeet) ekat valssiaskeleet lokakuussa -98
- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? 1-3 krt viikossa
- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? rock&swing tanssit esim. Lindy Hop
- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Olen haettavana ja hakijana
- Minkä ikäinen olet? päälle nelikymmentä
- Missä päin Suomea vaikutat? Pirkanmaa ja siitä etelään ekskursioita, koukkauksia myös Turkuun sekä Oulun suunnalle
- Löytyykö sinulta pinssi? ei pinssiä
- Jotain muuta? Varsin aktiivinen kirjoittaja edelleen...


Fuskutar 2006-10-09 20:40 =>

- Kauanko olet tanssinut? Aloittanut kansantanssin 2,5 vuotiaana ja lavoilla aloin käymään jotain 13v... Viimeiset neljä vuotta menty niin että tukka hulmuaa... =) - Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Talvella 1-2 kertaa viikossa, kesällä sit enemmän - Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Ihan tasan kahdella kurssilla ollut. Kerran fusku ja kerran buggakurssilla - Minkä ikäinen olet? 25v. - Missä päin Suomea vaikutat? Lahdessa, lähilavoilta löytää: Satulinna, Riutta, Jenkka yms... - Löytyykö sinulta pinssi? Ei löydy!! Hyvin on bongattu ilmankin (puskaradio toimii).


Stefanus 2006-10-10 8:32 =>

Muistaako joku, onko tämäntyyppinen kysely ollut esim. viime vuonna? Muistelisin hämärästi, että olen johonkin tämäntyyppiseen vastannut.


Gladze 2006-10-10 11:41 =>

- Kauanko olet tanssinut? Tammikuussa taitaa tulla viisi vuotta täyteen ensimmäiselle kurssille menosta.

-Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Talvella ehkä kerran kahdessa tai kolmessa viikossa. Kesällä hetkittäin jopa kerran viikossa. Yritän pitää tahdin sen verran rauhallisena, ettei tulisi sitä kuuluisaa kyllästymisilmiötä.

-Käytkö tanssikursseja? Kyllä. Tällä hetkellä olen Fusku-kurssilla.

-Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Olen haettavana tai hakevana.

-Minkä ikäinen olet? 32 v.

-Missä päin Suomea vaikutat? Tampereen seudulla. Talviaikana käyn lavoista lähinnä Kisarannassa ja Satulinnassa.

-Löytyykö sinulta pinssi? Ei löydy. Pinssi on jäänyt minulle jotenkin vieraaksi ilmiöksi.

-Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Ei pinssi, mutta palstalaisuus on muuttanut. Tansseissa käynnissä on nyt ihan uusi ulottuvuus.


"Reino" 2006-10-10 13:53 =>

Kauanko olet tanssinut? - n 10 v (jos tätä "laahustamista" nyt voi tanssiksi sanoa)
-Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? 0-2 krt kuukaudessa
- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? alkeiskursseja(ainoastaan)niissäkin riittää ihmettelemistä ja unohdan ne aika pian.
- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Olen haettavana ja hakijana (harvoin, mutta joskus eväs mukana)
- Minkä ikäinen olet? päälle viisikymmentä (tuntuupa pahalle kirjoittaa noin...)
- Missä päin Suomea vaikutat? Tansseissa yleensä Uusimaa, harvoin muualla
- Löytyykö sinulta pinssi? n.1 v mukana, yksi bong.
- Jotain muuta? Tavantallaaja, kuulun "pikkutakkimiehiin" (oli sitten takki päällä tai ei), mielummin väistän kuin törmään (aina en osaa/kerkiä väistää).
- - Pidän kiinni myös meidän vähemmän osaavien mahdollisuudesta osallistua (lava)tansseihin. (Vaikka meitä mulkoillaankin pahasti)
- - Sovussa ollen kaikki mahdumme hyvin.


Nuorineiti 2006-10-10 15:02 =>

- Kauanko olet tanssinut? hmmm....about 14vuotta, joista viimeiset 5vuotta paritansseja

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? vähintään kerran viikossa jos mahdollista on

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? talvisin käyn kursseilla, silloin kurssit vaihtelee melko laidasta laitaan

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? enimmäkseen haettavana

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) 20

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Oulu

- Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Pinssiä ei ole, mutta hankkimista olen miettinyt


JTH 2006-10-10 16:11 =>

Katsotaampa nyt sitten kuinka pitää vielä paikkansa?

JTH 2004-06-08 13:24 => "Kauanko olet tanssinut?" Noin 25v Nykyään voisin sanoa taapertaneeni noin 30v. Ihan totta! Usko pois!

"Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?" Lavat + tanssiravintolat: Talvisin noin 1 krt/vko, kesäisin 1-4 krt/vko ok

"Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja?" En Kehtaisikohan tuota tunnustaa, että keväällä emäntä vihdoinkin sai minut raahattua kurssille ja vieläpä kilpa sellaiselle. Nyt syksyllä olenkin sitten samoissa merkeissä tapaillut viikoittain vierasta neitosta, kun kerran tanssileskeksi jäin.

"Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa?" Lähes aina vaimo mukana, mutta tanssimme pääosin muiden kanssa. Normaalisti näin, mutta tuo tanssileskeys...

"Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!)" 40-50v väliltä Osuu vielä tuohon samaan.

"Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)" Pääosin Lahti-Kouvola tasolta parisataa km pohjoiseen. Suosituimmat paikkani Mäntymotelli, Krouvin lava, Pesäkallio, Hangan lava, Metsälinna (Ristiina) ja Syvälahti ok, mutta eteläänkin päin olen eksynyt.

"Miksi käytät pinssiä?" Mielestäni tyylikäs ja kertoo mukavalla tavalla tanssiharrastuksesta ok

"Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi?" Tietääkseni ei ok

"Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi?" Tietääkseni ei. Haen edelleen pääasiassa ensimmäisen ryntäyksen jälkeen jäljelle jääneitä ilman mitään erityisiä kriteereitä. Jos paikalla ensimmäisen ryntäyksen jälkeen vain rajallinen määrä haettavia (max 20-30), niin mielialani mukaan pyrin edelleenkin illan aikana tanssittamaan vuorollaan mahdollisimman montaa. Ruuhkaisilla illoilla jään vastaavasti usein seurailemaan muiden menoa ja vain silloin tällöin pyörähtämään parketilla jonkun tutun kanssa. ok

"Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!" Tanssin lähes yksinomaan sylitansseja ja niissäkin tavoitteena rento nautiskelevan letkeä meno (usein kylläkin vauhdikkaasti). Tekninen taituruus ja kuvioiden määrät eivät minua innosta. ok


Stefanus 2006-10-10 18:55 =>

On tainnut tulla kerrottua tässä parin vuoden aikana liikaakin itsestä. Mutta vastailempa tähänkin kyselyyn jotakin.

1. Ensimmäisen kerran eksyin tanssilavalle kesällä -66, alle rippikouluikäisenä. Eka aktiivista tanssijaksoa kesti lähes seitsemän vuotta. Parikymmentä vuotta meni käytännössä ilman lavatansseja, muuta tanssimista tuli muuten kyllä jatkuvasti jonkinverran. Joskus 90-luvun alkuvuosina sitten osuttiin yhdeksi syksyksi vaimon kanssa urheilutanssijoiden harrastusryhmään ja kai siitä se sitten pikkuhiljaa käynnistyi uudelleen.

2. No taaksejäänellä lavakaudella 13 kertaa - eli sellaiset 3 krt kuukaudessa. Talvikaudella täysin satunnaista, viime vuosina muutaman kerran talvessa. Kun meiltä puuttuu se talvipaikka.

3. Meidän tanssiseuran harjoituksissa ja kursseilla kerran pari viikossa. Kurssien suhteen suurinpiirtein kaikkiruokainen. Mutta lattariharjoituksiin yleensä pyrin pääsemään, viimeksi kuusi tuntia lauantaina Mäntymotellilla.

4. Viimeisen parin vuoden aikana vaimo ollut tosi harvoin mukana, joten luonnollisesti haettavana ja hakijana. Tulevaisuutta on aina vaikea ennustaa.

5. No varmaan selvisi tuosta ensimmäisestä kysymyksestä suurinpiirtein ikäni - lähempänä sataa, kun syntymää.

6. Ei ole ollut enää salaisuus pitkään aikaan, että Itä-Suomen läänin pääkaupungissa Mikkelissä. Tänne rantautunut suurinpiirtein sen ensimmäisen lavatanssijakson jälkeen Etelä-Karjalasta. Vakiolavat Metsälinna, Pistohiekka, joskus Syvälahti ja joku muu lähialueen lava. Talvisin olen joskus osunut Kuntsille, Pesäkalliolle, Viihtariin.

7. Tuollahan se kaapin pohjalla pinssi on. Oikeestaan tilasin sen siksi, että lahjoittajan kanssa yhdistävä tekijä ollut maratonharrastus ja siihen liittyvä juoksufilosofia. Tosin minun viimeisestä maratonista on jo pitkä aika, mutta maratoonari hengeltäni edelleen.

8. No ei pinssi minkään vertaa. Tanssinetillä on ollut merkitystä.

9. Ei ole vaikuttanut


Taipuu 2006-10-10 23:17 =>

Kauanko olet tanssinut? -Discoissa aloitin käymään 15-vuotiaana ja tanssimisen 18-vuotiaana, välissä on ollut muutaman vuoden taukoja ja kilpatanssiakin harrastanut parikin jaksoa, lavatanssikisoja olen kiertänyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? -Ainakun se on mahdollista eli käytännössä joka toinen viikko. Käytkö tanssikursseja? -Säännöllisesti kaksi kertaa viikossa ja itse vedän kerran viikossa. Jos, niin mitä kursseja?- Suomalaista tangoa ja muita lavatansseja, lisäksi käyn Seuratanssiohjaajakurssia. Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? -Aloitan vaimon kanssa ja sen jälkeen tanssitan muitakin ja olen hakurivissä Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) 47 Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) -Tampereella Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ei, minulla ei ole pinssiä, eikä se ole vaikuttanut hakukäyttäytymiseen. - Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! -Tanssi on minulle elämäntapa.


Dr. 2006-10-11 0:57 =>

Tervehdys

Olen kirjoittanut palstalle vasta reilun vuoden, joten en ole vastannut tuohon aiempaan kyselyyn. Vastaan siis tähän.

Olen tanssinut 4.5 vuotta, josta nyt viisi lavakesää takana. Tansseissa käyn kun ehdin. Perjantaisin ja lauantaisin noin joka toinen viikko, sunnuntaisin miltei aina, kun lähiseudulla on tanssit.

Talvikaudella käyn tanssikoulu Onnenmassa täällä Lappeenrannassa tiistaisin ja torstaisin miltei aina. Se on minulle aikataulutettu harrastus, josta pidän kiinni. Kesäkaudella pyrin osallistumaan niille kursseille/leireille joita lähiympäristössä järjestetään.

Haen kaikkia tanssinhaluisia naisia tanssimaan, jotka jollain tapaa herättävät huomioni sen hetkisessä havaintoympäristössäni. Hakurivi voi joskus olla todella pitkä ja monirivinen. Pyrin olemaan aina naistenhakuvuoroilla haettavana. Minua kyllä saa hakea aina, jos satun vapaana liikkumaan.

Olen 41 vuotias mies ja tanssialueeni on normaalisti noin 100 km säteen sisällä Lappeenrannasta. Välillä tulen tehneeksi pidempiäkin reissuja, viimeksi sunnuntaina Jyväskylän Viihdekeskukseen. Pidemmät tanssimatkat yhdistän yleensä työ- ja sukulaismatkailuun Hämeeseen, pääkaupunkiseudulle ja Turkuun.

Minulla ei ole pinssiä, enkä aio hankkia. Minulla on helposti tunnistettavia piirteitä, jos joku haluaa tutustua minuun lähemmin. Nähdessäni pinssin Daamilla esittäydyn kyllä. Miehiä en ole bongannut, kun en heitä tanssita :)

Palstakirjoittelun myötä olen pitänyt yhteyttä tanssiystäviin ja tuttuihin. Palstakirjoittelu on varmasti auttanut yhteyden muodostamisessa. Pinssillä ei sinänsä ole vaikutusta siihen, miten haen naisia tanssimaan. Pinssiä ei yleensä erota hämärässä muutaman metrin päästä.

Tanssiharrastus on muuttanut elämääni. Minun ei tarvitse käydä baareissa harrastamassa sosiaalista kanssakäymistä, kun voin tehdä sen paljon paremmin lavatanssin piirissä. Nuorena miehenä totesin, että tanssimaan en ala koskaan ja nyt olen aivan koukussa. Tämä on loistava sosiaalinen harrastus, jonka myötä pääsen rentoutumaan hyvän musiikin ja mukavien ihmisten kanssa. Olen myös tavannut ja saanut uusia ystäviä, joita en olisi todennäköisesti kohdannut ilman tanssiharrastusta.

Tanssiminen on minulle fiilislaji. Olen pahasti addiktoitunut tanssimisen aiheuttamiin tuntemuksiin.

Terveisin Jussi, alias Dr.


H50 2006-10-27 8:52 =>

No jospa minäkin toisin korteni kekoon.

Kauanko olet tanssinut? Eka setti 1960-luvulla kesti 3-4 vuotta, sitten 30 vuoden tauko ja nyt aktiivisesti 4 vuotta eikä loppua näy.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Muuna paitsi kesäaikaan jatkuvasti. Kesällä harrastukset syövät suurimman osan viikonlopuista ja fyysisistä voimista. Illan setti on yleensä 4-6 tuntia putkeen eli ns. pitkän kaavan mukaan.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? 1-2 krt/vko, kaikenlaiset kurssit käyvät. Innolla odotan tulevaa Lindyä, joka vielä kokematta.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Siolloin, kun oma eväs on mukana kuluu aika naisten tuntia lukuunottamatta hänen kanssaan. Jos olen yksin liikkeellä, alkaa setti yleensä jo ekoista valsseista, haen koko ajan ja olen vastaavasti koko ajan haettavana tietyillä tunneilla tai tietyissä tansseissa.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) No (valitettavasti) keski-ikäinen.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat). Ympäripyöreästi => Länsi-Suomessa ja rannikolla. Ei varsinaista vakiolavaa, no ehkä Merisärkkä.

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Pinssi löytyy vasemman rintataskun päältä silloin, kun pinssipaituli on päällä. No siksi, että samanhenkisiä on mukava tavata.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Pinssi on tuonut tähän mennessä muutaman uuden tuttavuuden, jotka kaikki ovat olleet vielä erittäin miellyttäviä sellaisia. Pinssiläisiä silmä hamuaa nykyisin tanssipaikoilla ja kieltämättä heillä on hienoinen etusija haettavuudessa kohdallani.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Hakurivistä pyrin hakemaan aina ennen muita, silloin ainakin kerkeää.


Kakara 2006-10-27 17:57 =>

Pitänee minunkin välillä kirjoitella, sillä varsinaista hiljaiseloa olen nettiyhteyden puuttumisen vuoksi elellyt.

Tanssahdellut olen neljä vuotta ja käyn silloin tällöin tanssikursseilla. Rivistä minut löytää sieltä muiden kolmenkympin kriisiä lähestyvien vanhojen poikien seurasta. Kesäisin kiertelen vastapäivään Särkkää, Esakalliota, Valasrantaa ja Laurilan lavaa, talvisin parkkeeraan Auran nuortentalolle. Kotosalla on laatikon pohjalla muutama pinssi, mutta ei ne näitä tanssinettipinssejä ole.


Q-ukko 2006-10-28 0:37 =>

1) Tanssiurani alkoi 90-luvun alussa, kun muutin maalta kaupunkiin, ja pikkuveli sai houkuteltua mukaansa ensimmäiselle tanssikurssille eli noin 15 vuotta on kulutettu parkettia välillä enemmän ja välillä vähemmän.

2)Käyn lavatansseissa silloin, kun voin eikä ole muita harrastuksia menossa yhtäaikaa eli ehkä 0 - 2 krt/kk.

3) Käyn kursseilla noin 2 krt viikossa, jos ne vain sopivat muihin menoihini. Olen käynyt kursseja nyt pari vuotta eikä loppua näy. Kaikki tanssilajit kiinnostavat, mutta pidän eniten "vauhtilajeista". Ja oppihan menee parhaiten perille kantapään kautta - ainakin minulle. :-)

4) Rivissä ollaan muiden kanssa.

5) Joka kerta hiustenleikkuussa käydessäni lattialle tippuu yhä enemmän ja enemmän harmaita hiuksia, joten minusta on siis tulossa blondi.

6) Oulun seudulla olen nykyään pyöriskellyt, aiemmin tuli käytyä kauempanakin.

7) Pinssi on tuolla laatikon pohjalla, enkä ole sitä vielä koskaan käyttänyt, vaikka minulla on ollut se jo pari vuotta. Tulipahan sekin tilattua, jotta näin, mikä se oikein on. Ehkä minä vielä sitä joskus käytän tai sitten en, saa nähdä sitten. Todennäköisyys on fifty-sixty. :-) Ei silti, eipä niitä pinsseja täällä päin tansseissa ole naisilla paljoa näkynytkään, mutta en minä niitä ole mitenkään aktiivisesti kyllä bongaillutkaan. Ensimmäisen pinssin näin Hietasaaressa naistentansseissa melkein heti sen jälkeen, kun olin löytänyt tämän palstan, mutta onneksi vierestä vietiin, joten enpähän ainakaan pilannut hänen iltaansa siltä osin. Toki myöhemmin sitten kursseilla olen tanssinut hänen kanssaan useastikin, joten tilanne on nyt korjattu. :-)

8 - 9) Ei ole muuttanut ja tuskin muuttaakaan.

Minulla on matala profiili, ja ainoa siitä poikkeava osa on nenä. :-)


Senior 2006-10-28 20:20 =>

Tanssinut olen n. 40 vuorokautta, jos nimittäin kaikki tunnit laitetaan peräjälkeen. Nykyisin tansseissa käynti taitaa jäädä n. 1 krt/vko. Enkä ehkä enää uskaltaudu tanssikursseille, ehkä kuitenkin jollekin, tai sitten yksityistunnille.

Olen sopeutunut tanssimaan lähes yksinomaan oman seuralaiseni kanssa. Keskimääräisen pinssiläisen mielestä olen varmaan vanha kuin Metusalem (Humppista vanhempi). En vaikuta missään, mutta oleskelen pääkaupunkiseudun pohjoisreunoilla ja paljon myös Saimaalla. Kotilavat Järvenpään tanssikeskus ja kesällä Pistohiekan lava.

Pinssi näkyy olevan tallessa, mutta vain muutaman kerran sitä olen käyttänyt, koska se minun osaltani on turhaa. Pinssin hankin, koska olin vuosi-pari sitten hyvinkin aktiivinen palstalla. Pinssi ei ole vaikuttanut mihinkään elämässäni. Kun kerran kysytään, niin olen juntti, mäntti ja rontti.


E.Tuomas 2006-10-29 19:33 =>

Kauanko? - "Aina". Jotain kymmenen tai viisitoista vuotta sitten minulla alkoi vähän raksuttaa, että osaamisessa on eroja. Kiitos, suorasanaiset daamit, vaikka se saattoi silloin kirpaista. Seuraava askel pari kolme vuotta sitten, kun aloin suhtautua kriittisesti etenkin paikalliseen lavatangon opetukseen. Jouduin itse ottamaan vastuuta ja pohtimaan, miten pitää viedä ja tulkita.

- Joka viikonloppu kerta pari lavalla tai talolla. Vähän muuallakin.

- Kurssit jo vähissä. Olen kai hyväksynyt, että minun ei tarvitse osata kaikkia tanssin lajeja. Ja niissä, joita kohtuullisesti osaan, olen yhä enemmän alkanut arvostaa ehjää tanssitapahtumaa kuin temppujen määrää. Lempialueellani tietysti seuraan, jos sopivasti tulisi päteviä kursseja.

- Haen ja haettavana enemmän tai vähemmän. Myös seuralaisen kanssa pyrin hieman hakemaan ja olemaan haettavana.

- Kaakkois-Suomesta olen.

- Pinssini on hukassa, vaan on pinssistä tai tästä palstasta se ilo ollut, että olen tutustunut yhteen, kahteen, kolmeen mielenkiintoiseen tanssidaamiin. Ehkä olisi haettu muutenkin, vaan näin nopeutui. Ja joku optio on pinssitapaamisista tai palstalta, kun tulee puolin tai toisin lähdettyä kauemmaksi.

- Muuta: Koen palstan myös vaikutuskanavana. (Ei palsta tätä ole tuonut; on lähipiirissäni näin asennoiduttu ennenkin.)


Piikkinen 2006-10-30 23:31 =>

Kauanko olet tanssinut? Pyöreesti sellaiset 10 vuotta.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Tällä hetkellä en ollenkaan (kun täällä ameerikassa moista hauskuutta ei tunneta) mutta noin yleensä muutama kerta kuuta kohti, joskus enempi, joskus vähempi.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Käyn kyllä, aina kun ehdin. Kaikkia lajeja sopivasti (paitsi mm. salsa, arkkutango ja samba)

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Rivistä pääsöisesti löytää, liki nirpparikulmaa, yleensä aika takaa kun en siinä eturivissä tunne oloani kotoisaksi.

Minkä ikäinen olet? 25

Missä päin Suomea vaikutat? Etelä-Suomi, Satu- ja Ruusulinna, Riutanharju, Kapakanmäki. Tulevan talvena uutuutena Järvenpää (oikeastaan uusvanha tuttavuus). Täsmäiskuja satunnaisesti muille lavoille

Löytyykö sinulta pinssi? Ei löydy, ainakaan vielä. Katellaan....

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Oranssia, punaista, sinistä (+valkoista/mustaa)


Hambi 2006-10-31 9:42 =>

Päivitykset

- Tanssimassa käyn alle 10 kertaa vuodessa.
- Kaikki tanssit kiinnostaa, nyt kiinnostaa eniten kilpatanssi. Aloitin sen varovasti tänä syksynä kilpatanssiseuran järjestämällä seuratansikurssilla.
- Liikun yleensä Evästettynä. Tanssin kaikkien kanssa ja olen rivissä haettavana.
- Ei vakilavaa, mutta PK-seudun tanssipaikoille useimmat matkat suunteutuvat.
- Pinssejä on käytön yhteydessä pudonnut ja hävinnyt ainakin kaksi. Yksi on tallessa, joten ehkä alan taas käyttää sitä vyötäröllä. Ainakin sillä tavalla erottuisin eräästä toisesta henkilöstä.


Averell 2006-10-31 13:46 =>

- Tanssiurani polkaisin käyntiin jo muinaisella -60 luvulla. Kun tuli tarve saada tietoa tanssiaskeleista menin ensimmäiselle tanssikurssilleni ja siihenpä se sitten jäikin. Löysin sieltä tulevan puolisoni ja tantsut joitain satunnaisia työporukan ravinteli- ym muita tansseja lukuunottamatta jäi yli kolmeksi vuosikymmeneksi.

-n.10 kertaa kesässä lavatansseissa. Talvella satunnaisemmin.

- Tanssikursseja käyn silloin kun se sopii aikataluihin. Ne ovat suuntautuneet enempi tuonne Karibian alueen suuntaan. Saatan olla toisinaan samanaikaisesti mukana aikuisopiston salsassa, urheiluseuran sambicissa sekä karnevaalisambassakin. Edellä kerrottu on seurausta erittäin intensiivisen ja pitkän urheilu- ja kuntoiluharrastusjakson (lentopallo, lenkkeily ym) kääntymisestä hiljalleen jäähdyttelyn puolelle polvivaivojen vuoksi. Jotain liikuntaa piti kuitenkin keksiä tilalle. Onneksi tanssi vielä sujuu. Uimista en ole jättänyt.

- Valitettavasti en ole juuri rivissä haettavana. Mutta jos en ole vaimoni kainalossa, saatan hakea muitakin. Harrastus kun on meillä yhteinen noita latinokursseja lukuunottamatta.

- Ikää on riittävästi. Eli yli keski-iän.

- Susirajan (Kehä III) eteläpuolella asun. Em seikasta johtunee, että Pavilla tulee useimmiten käytyä.

- En omista pinssiä. Loppuihin kysymyksiinhän ei sitten tarvitsekaan vastata.


Leevi 2006-11-02 10:53 =>

Kauanko olet tanssinut? Melko tarkalleen kaksi vuotta.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Kesällä useinkin, talvella 1-2,kertaa viikossa.

Käytkö tanssikursseja? Ensimmäisenä vuonna menin heti alkeiskursseille, juuri kävellä osasin, nykyään hiukan valikoiden.

Jos, niin mitä kursseja? Yleensä lavoilla eniten soitettuihin tanssilajeihin.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Sekä rivissä, että seuralaisen kanssa.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) Lähempänä loppua, kuin alkua.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Pohjanmaa/Pirkanmaa

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Löytyy ja mukana, jos luulen/tiedän pinssiläisiä olevan samassa paikassa.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Kyllä, tanssituttuja tullut paljonkin.

Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ei kovin paljon, haen kyllä mielelläni pinssittäriä, -jos uskallan.


Flikka 2006-11-02 10:33 =>

Kauanko olet tanssinut: n.5 vuotta, josta viimeiset 3 aktiivisemmin Kuinka aktiiviseti käyt lavatansseissa: lavalla tai tanssiravintolassa kesällä 1-2krt/vko talvella 2 kertaa kuussa. Käytkö tanssikursseilla: Oman seuran harkoissa yleensä 2krt/vk, muilla kurseilla muutaman kerran vuodessa. Oletko rivissä vai tanssitko oman parin kanssa: Paikoissa joissa on selkeä hakurivi, pyrin olemaan rivissä vähintää puolet illlasta. Loppuaika sitten oman parin kanssa. Ikä: 20 ja 30 ikävuoden välistä -Missäpäin suomea vaikutat: Pohjois-Savo- Kainuu akselilla -Onko sinulla pinssiä: En ole vielä hankkinut pinssiä (pidän itseäni vähän "ulkopalstalaisena", eli käyn lukemassa palstaa epäsäännöllisesti ja kirjoittelen itse tänne aika harvoin)


Tutti Frutti 2006-11-02 12:08 =>

Kauanko olet tanssinut? Vähän yli kaksi vuotta. Olen koukussa.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Talvella keskimäärin kerran viikossa, kesällä useammin.

Käytkö tanssikursseja? Käyn. Uuden oppiminen on kivaa: pitää mielen virkeänä ja ehkäisee tehokkaasti omaan tanssimiseen kyllästymistä.

Ensimmäinen kurssini kesällä 2004 oli kyllä luku sinänsä. Huomasin eräästä paikallislehdestä, että naapurikunnan kansalaisopisto järjestää kahden peräkkäisen illan pikakurssin (2 x neljä tuntia), jolla opetetaan kaikki tavallisimmat lavatanssit. Kätevää, ajattelin. Sinne! No, kahdeksan tunnin ja kymmenen tanssilajin jälkeen ymmärsin haukanneeni isoa palaa. Melkein tukehduin siihen.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Yleensä rivissä. Poikkeuksia on.

Minkä ikäinen olet? Nelissäkymmenissä.

Missä päin Suomea vaikutat? Etelä-Suomen lavoilla. Kesällä muuallakin.

Löytyykö sinulta pinssi? Pinssiä minulla ei ole.


PLe 2006-11-02 13:21 =>

Kauanko olet tanssinut? Tämä 'kierros' alkoi '96 marraskuussa: aika rientää kuin siivillä näköjään.
Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Harvakseltaan aina, kun mahdollista.
Käytkö tanssikursseja ja mitä? En viime aikoina, mutta yleensä alkeita.
Oletko rivissä vai tanssitko oman kanssa? Molempi parempi ja vakiseura takaa hyvän illan.
Minkä ikäinen olet? Vitosen villitys ei ole vielä ihan alkanut, kait?
Missä päin Suomea vaikutat? Länsirintamalla: Kaarihovi, Kalliojärvi, Latosaari, Häijää, Särkkä, Riutta, Pavi
Löytyykö sinulta pinssi? Hukassa - pysyvästi näköjään.
Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Huomattava määrä tuttuja kertynyt ja monen kanssa vaihdetaan useampikin sananen jos nähdään.
Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Herkemmin valitsen 'seinäruusuista' pinssiläisen vs. jonkun muun.


Avanaq 2006-11-02 20:49 =>

- Kauanko olet tanssinut? Nyt 1,5 vuotta aktiivisesti, kymmenkunta vuotta sitten toisen samnlaisen pätkän vähemmän aktiivisemmin. Siinä välissä silloin tällöin.

- Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Talvella kerran viikossa, kesällä (toivottavasti) useammin

- Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Seuran ja koulun viikkotreenit, soololattarit 2krt/vko + viikonloppuleirit mahdollisuuksien mukaan.

- Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Sekä että. Hakemislaiskuus alkanut vaivata viime aikoina - eväässä vara parempi. Muutenkin nirppa mikä nirppa (tosin pakkeja en juuri jakele vaan pakenen paikalta.)

- Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) Vanhempi miltä näytän.

- Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Pääosin Kajjjaanista ylöspäin.

- Löytyykö sinulta pinssi? Sain henk.koht Isännältä ja hukkasin heti.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Tanssinet on, pinssi ei.

- Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ei, mutta toki tuttuja haen todennäköisemmin kuin tuntemattomia.

- Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! En erityisemmin pidä lovenatanssilajeista eikä humppasambasta - eli älkää mielellään hakeko silloin. Ja jos et kestä sitä, että välillä mokataan oikein urakalla, en ole sopivaa seuraa.


Nina 2006-11-03 10:32 =>

KAUANKO TANSSINUT Tanssikärpänen puri vuonna 2000. Ensin kävin alkeiskursseja. Sen jälkeen vasta uskaltauduin harjoittelemaan vähäisiä taitojani lavoille.

KUINKA AKTIIVISESTI KÄYT LAVATANSSEISSA: Aluksi en käynyt kuin muutaman kerran kesässä. Sen jälkeen käynyt hyvinkin aktiivisesti. Tänä kesänä ennätys: 3-4 kertaa viikossa. Ja aina aamukahdeksaksi töihin. Olinkin kyllä aika väsynyt loppukesästä..

KÄYTKÖ TANSSIKURSSEJA: Kyllä mahdollisuuksien mukaan.

JOS NIIN MITÄ: Lähiseudun kursseilla. Tällä hetkellä kiinnostaa peruslavatanssien kehittäminen ja uusien kuvioiden oppiminen.

RIVISSÄ VAI EI: Sekä että

IKÄ: Lopetin laskemisen kolmenkympin jälkeen

MISSÄ PÄIN SUOMEA: Kaakonkulmalta

PINSSI,ONKO MUUTTANUT/VAIKUTTANUT: Löytyy, mutta ei ole vaikuttanut mitenkään siellä laatikon pohjalla. Eikä ole vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseen.


Swingpolkka 2006-11-04 17:57 =>

KAUANKO OLET TANSSINUT? Aloitin kesällä 1997 muuttaessani tänne Hämeen seudulle.

KUINKA AKTIIVISESTI KÄYT LAVATANSSEISSA? Kesällä 2-4 kertaa ja talvella 1-3 kertaa viikossa.

KÄYTKÖ TANSSIKURSSEJA? Kuulun tanssiseuraan ja treenit 2-3 kertaa viikossa. Treenaan fuskua, buggia, lindya, boogia ja satunnaisesti muitakin lavatanssilajeja.

OLETKO YLEENSÄ RIVISSÄ HAETTAVANA VAI TANSSITKO ENIMMÄKSEEN OMAN SEURALAISEN KANSSA? Yleensä aina olen rivissä haettavana, en ole harrastanut "evästelyä".

MINKÄ IKÄINEN OLET? Syntynyt 1965, hyvää vuosikertaa!(Hehheh..)

MISSÄ PÄIN SUOMEA VAIKUTAT? Riihimäeltä starttaan ja kilometrisäteellä n.100km, poikkeuksena kesälomalla Pyhäjärveltä(Oulun läänin)starttaan. Riihimäen ympäristön vakkarilavat; Riutta, Kolmilammi, Kapakanmäki, Mäntsälä, Sotkalinna, Pavi, Järvenpään tanssikeskus, Ruusulinna, Satulinna...

LÖYTYYKÖ SINULTA PINSSI? Löytyy, yleensä paidan kauluksessa. Pinssiä on ihan kiva kantaa ja tutustua/aloittaa keskustelua uusiin tuttavuuksiin sen myötä.

ONKO PINSSI MUUTTANUT JOTAIN TANSSIELÄMÄSSÄSI? Seuraan aktiiviseti tanssinettiä, vähemmän ehdin kirjoittamaan sinne. Uusia tuttavuuksia pinssin myötä on tullut paljon ja tuntee kuuluvansa ns. "Pinssiperheeseen".

ONKO PINSSI VAIKUTTANUT HAKUKÄYTTÄYTYMISEESI? Sen verran on, että uteliaana haluan tutustua uusiin pinssin kantajiin ja minutkin saa bongata.


Briha 2006-11-20 17:00 =>

Tässä olisi jälleen erään (vielä toistaiseksi) pinssittömän palstalaisen taustatietoja. Mie kävin opettelemassa foksia ja valssia kaverin häitä varten neljä vuotta sitten parilla tanssikurssilla, ja sitten oli luvassa seuraavana kesänä käynti tanssilavalla. Siitä lähtien olen käynyt harvakseltaan kursseja paikallisessa tanssikoulussa, ja varsinainen kokemus lavatanssikulttuurista on muodostunut lähiympäristön kesälavojen perusteella. Tanssi-iltoina olen vapaasti haettavana.

Menossa on vielä luja putki poikamiehen rillu- eiku (onneksi) tanssivuosien, sillä en oo vielä kolmekymppinen, vaan 26. Menneenä kesänä viihdyin kotoisen Iitiän lavan tansseissa lappeen Rannassa, muutaman kerran myös Suikkalassa ja Tirvalla. Tanssit on miun juttu etenkin kesäaikaan, mutta nykyisen silloin tällöin myös talvella. Tanssipaikkana talvisaikaan on kerran tai pari kuukaudessa kodikas Imatran Tölli, ja joskus jopa Kouvolan Kuntotalo.


Valssibeibi 2006-11-20 19:19 =>

Kauanko olet tanssinut?
Tanhuharrastuksen ja perhejuhlissa tanssimaan oppimisen jälkeen varsinainen lavatanssiharrastukseni alkoi 3.6.2005.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa?
Kesällä 1-3 kertaa viikossa, talviaikaan 1-2 kertaa viikossa.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja??
Opiskeluaikoina Jyväskylässä olin harjoitusparina tanssia opettelevalle nuorelle miehelle, nykyisin tulee käytyä satunnaisesti milloin missäkin. Perustaidot lienevät hanskassa, nyt olisi tekniikan hiomisen vuoro.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa?
Yleensä aina rivissä haettavana, mutta joskus tulee mentyä paikkoihin, joissa oma evästys on välttämätöntä.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!)
Vielä lähempänä kolmea- kuin neljääkymppiä.

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat)
Kaakkois-Suomi, vakkarilavoja kesällä Kallioniemi ja Tirva, talvella Kouvolan Kuntotalo. Satunnaisia pistoja milloin minnekin.

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi?
Pinssi löytyy. Halusin sen hankinnalla tukea palstan toimintaa ja tulla tunnistetuksi muille palstalaisille. Tosin tulee sitä suusanallisestikin ”paljastettua” itsensä, kuten viime perjantaina Nokian Kerholassa. Juomamukin perusteella ei ole kukaan vielä bongannut.

Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi?
Tanssielämään pinssi ei ole vaikuttanut, mutta lavoilla tulee harrastettua bongailua, juteltua pinssiläisten kanssa ja haettua miehiä ihan vaan näkyvillä olevan pinssin vuoksi. Tällä tavalla tullaan tutuiksi.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!
Harrastan mielelläni tanssimatkailua vastavuoroisuusperiaatteella. Pystyn majoittamaan pikku yksiössäni yhden henkilön vuodesohvalleni, joten kannattaa kysyä jos on tänne päin tulossa ja on yösijaa vailla.


Paletti 2006-11-20 22:33 =>

Kauanko olet tanssinut? Kohta 2 vuotta, jos ei valssia erilaisissa juhlissa (ja telkkariohjelmien tahdissa) lasketa.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Kesällä 2 kertaa viikossa, talvella epäsäännöllisemmin, ehkä 2-4 kertaa kuukaudes.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Käyn aina joskus. Kurssit vaihtelee.. Välillä pitenpää kurssia, joskus parin tunnin pikakertauksia alkeista jatkoon. Tanssilajeja yritän opetella monipuolisesti.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Rivissä.

Minkä ikäinen olet? Kahenkympin paikkeilla.

Missä päin Suomea vaikutat? Aura, Valasranta, Särkkä

Löytyykö sinulta pinssi? On nyt pari viikkoo odottanut ekaa reissuansa..


Jahnikko 2006-11-21 20:16 =>

Aika vähän tänne kirjoittelen, mutta vastaan silti, jotta kanssaihmiset voisivat muodostaa minusta jonkinlaisen käsityksen. Luen tosin palstaa lähes päivittäin.

Kauanko olet tanssinut? - Noin yhdeksän vuotta kaikkiaan ja siitä aktiivisemmin ehkä noin viisi vuotta.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? - 1-4 kertaa kuussa. Toisinaan enemmänkin. Työt rajoittaa joskus harrastusta.

Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? - Paikallisen tanssikoulun kursseja ainakin toisinaan ja työväenopistossa.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? - Yleensä käyn tansseissa yksin ja pyrin olemaan haettavana/hakijana. Joskus juutun penkille istumaan.

Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) - Syntynyt -73

Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) - Pirkanmaa

Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? - Ei ole pinssiä.

Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi! Eipä tule mitään erityistä mieleen, mutta toivotan hakurikkaita iltoja palstalaisille!


Loona 2006-11-22 12:48 =>

Kauanko olet tanssinut? Lavoilla olen aktiivisesti käynyt nelisen vuotta.

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Kesällä useamman kerran viikossa, näin talvisin saattaa jäädä pariin kertaan kuussa.

Käytkö tanssikursseja? Olen käynyt muutaman vuoden ajan. Tällä hetkellä jiven jatko menossa.

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Sieltä rivistä minut löytää...ja hakea saa :) Aina lähden kun haetaan, ellei hakija ole sattunut nauttimaan liikaa väkeviä.

Minkä ikäinen olet? Melkein 19.

Missä päin Suomea vaikutat? Täällä Kaakonkulmalla minä enimmäkseen tanssin, pääasiassa Kuntotalolla, Tirvalla ja Tampsalla. Välillä tulee käytyä kauempanakin, kuten Pavilla, Pesäkalliolla ja Kisarannassa. Parin viikon päästä lähden tutustumaan Ruusulinnaan :)

Löytyykö sinulta pinssi? Ei vielä, mutta hankkimista olen harkinnut...


KaS 2006-11-23 15:06 =>

- Kolmas lavatanssitalvi menossa, kiitos kuuluu työväenopiston jatkokurssin tanssiparilleni, joka vei minut lavalle ekan kerran. - Kerran viikossa Pesäkalliossa, kesällä lähilavoilla. - Joka viikko säännöllisesti lavareiden eri ryhmissä. Minulla on vielä paljon opittavaa ja treeni on oikein hyvä liikuntasessio, kun siinä hikoilee ja hengästyy ja se kestää yli puoli tuntia ja lisäksi se on mukavaa. - Olen aina rivissä, koska hauskuus tulee erilaisesta viennistä ja uusista ihmisistä. - Ikäni on juuri nyt sama kuin syntymävuoteni ilman satoja ja tuhansia. - Olen lahtelainen, muutin tänne 20 vuotta sitten, ja ylpeä siitä, meillä on kaunis ja hyvä kotikaupunki. - En ole hankkinut pinssiä, mutta tanssinetin välityksellä olen saanut paljon kivaa ja hyödyllistä elämääni. - Mottoni on: "Aikansa kutakin". Tanssin myötä olen saanut aivan uutta ja ihanaa sisältöä elämääni, johon jäi iso tyhjä tila lasten kasvettua aikuisiksi ja erottuani.


Mirde 2006-11-24 10:29 =>

Tanssahdellut olen tavalla tai toisella siitä asti kun olen tolpillani oppinut pysymään. Kansantanssia n.13 vuotta ja siinä sivussa on tullut kokeiltua kaikenlaista Jazz-tanssista alkaen. Lavatanssiin hurahdin pari vuotta sitten, mutta aktiivisemmin olen lavoilla ravannut vasta viime kesästä. Lavoilla tulee käytyä n 1kerta/vk, joskus kaksi..kesällä useammin. Kursseja oon käyny satunnaisesti kaikennäkösiä. Naistenrivistä minut löytää, jos en ole seuralaista onnistunut mukaani kaappaamaan ;) 3kk:n päästä saavutan sen "hartaasti odotetun" täysi-ikäisyyden rajan, eli siis vielä olen 17v. Vaikuttelen täällä Etelä-Pohojammaalla, Pohojanmaan portilla. Vakkari lavoja on Käenkoski ja Latosaari. Muuallekin eksyn, jos vain kyydin saan. ;) Pinssiä ei löydy -vielä- Juuri pistin tilaukseen. Yleensä kuulun ennen kuin näyn.. pienestä koostani ja suuresta suustani johtuen. Eli siis jos bongaatte jossain Pohojammaan ympäristössä pienikokoisen ruskeatukkaisen moottoriturvan, bongasitte todennäköisesti Mirden! xD


Typyli 2006-11-25 18:06 =>

<Kauanko olet tanssinut? Vuodesta 1999>

<Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Aina kun kerkiän. Talvella hyvä jos kerran kuukaudessa kiitos töiden, mutta kesällä parhaimmillaan (tai pahimmillaan) 5krt/vko>

<Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? Eipä ole pahemmin aikaa kursseilla käynteihin. Joskus olen käynyt fuskukurssin, siintä ei jäänyt pääkoppaan mitään. Käytäntö ja loistavat tanssittajat ovat se paras opettaja>

<Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Haettavana>

<Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) Tarkasti 31 vuotta 12päivää>

<Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Turun suunnalla asustelen, mutta reviiri ulottuu Turusta aina Ruokolahdelle asti, ja se välimaastokin tulee haravoitua tehokkaasti. Vakiolavoista maininnettakoon Auran nstalo, Valasranta, Kallioniemi, Kuntotalo(Kvl), Järvenpään tanssikeskus, Häijään tanssikrouvi (tänäpvnä kyllä harvemmin, mutta takuuvarmasti saa tanssia)>

<Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Löytyy, otin pinssin sen ilmestymisen alkuhuumassa.>

<Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Sen ainoan kerran kun käytin, tulin siihen tulokseen että oli myös viimeinen kerta. Pari herrasmiestä kun tuli toteamaan että kerran sinulla on tuo pinssi, en hae koska saan kumminkin lukea itsestäni tekstiä tanssi.netistä. Julmaa mutta totta. >

< Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ei.>


Mansikkasuu 2007-01-01 23:11 =>

Kauanko olet tanssinut? Äippä opetti pienenä perustanssit ja niitä käytiin yhdessä lavoilla reenailemassaki, about 10-15 vuotta sitten. Kilpatanssia harrastin samoihin aikoihin pari vuotta. Nyt 10 vuoden tauon jälkeen innostuin ja kesällä aloin käymään taas lavoilla :) Ja voi että kun on tanssikärpänen purassut ja pahasti! :)

Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? Vauhti näyttää kiihtyvän, eli tällä hetkellä vähintään kerran viikossa, välillä useemminkin :>

Käytkö tanssikursseja? Muutaman minikurssin (1,5-3h) oon käynyt, kun kesällä järkytyin niin kovasti, kun perustansseilla ei enää pärjääkkään lavoilla :) Ja nyt tammikuun lopussa sitten seuran kursseille oppimaan lisää ja lisää!

Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Rivistä löytää :)

Minkä ikäinen olet? -82.

Missä päin Suomea vaikutat? Pirkanmaalla, kotilavoiksi on ehtinyt muodostua Käenkoski, Häijään tanssikrouvi ja Satulinnakin, lisäksi Jämi, Merikievari ja Kerhola on hyväksi havaittu :)

Löytyykö sinulta pinssi? Ei vielä, mutta täytyy varmaan harkita hankkimista. Muutaman tanssinettiläisen olen jo bongannut, mutta vielä en osaa yhdistää kovin montaa nickin taakse kätkeytyvää tanssijaa lavoilla, vaikka monet pyörivät samoilla lavoilla aktiivisesti :)


Katti 2007-01-02 17:18 =>

Moro!

Tanssimisen aloitin lokakuussa -06. Koukkuun olen jäänyt, ja käyn tanssimassa aina, kun pääsen. Nykyään pääsee noin joka toinen viikonloppu pe ja la. Kaikki tanssikurssit kiinnostavat, ja niitä aion käydä mahdollisuuksien mukaan. Olen rivissä haettavana. Yleensä seison takana, koska olen sen vertaa pitkä tytteli, ettei kehtaa pienempien eteen jäädä töröttää. Ikää on 36 v. Vaikutan pk-seudulla - Järvenpää kuitenkin ykkösenä. Pinssin juuri hommasin tanssikaverin suosituksesta. Siitä en sen enempiä osaa vastatakaan, mutta innolla odotan tulevaa! Iästä kaikille rohkaisuna haluan sanoa, että kaikki ikä hyvä! Nauttikaa elämästä ja tästä hetkestä!


Pika 2007-01-02 19:07 =>

- Kauanko olet tanssinut? varmaankin 30 vuotta - Kuinka aktiivisesti käyt lavatansseissa? tarpeeksi, että pysyy muodissa - Käytkö tanssikursseja? Jos, niin mitä kursseja? kaikkea mikä kiinnostaa. nyt muodissa bugg ja salsa, muutoin flamenkko ja vatsatanssi ovat nostaneet päätään noitten lattari j aespanja artistien myötä - Oletko yleensä rivissä haettavana vai tanssitko enimmäkseen oman seuralaisen kanssa? Olen rivissä,mikäli en hakemassa ja jos on seuralainen myös silloin muutkin kelpaa. - Minkä ikäinen olet? (suuntaa antavasti!) suuntana 40v - Missä päin Suomea vaikutat? (Alue tai vakkarilavat) Oulunlääni - Löytyykö sinulta pinssi? Jos löytyy niin miksi? Ei löy - Onko pinssi muuttanut jotain tanssielämässäsi? Ei - Onko pinssi vaikuttanut omaan hakukäyttäytymiseesi? Ei, ne on aika pieniä - Kerro jotain sellaista, mitä en ole hoksannut kysyä, ja joka täydentää pinssiläisen profiilia omalta osaltasi!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu