TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Bong,bong...Tulenliekissä! (Rinsessa 2006-10-01 11:35)

Tulenliekissä

Hulina
2006-10-02 2:03

Siellähän minunkin väitettiin olleen, vaikken alkuiltaa lukuun ottamatta moiseen älyllistä toimintaa vaativaan itseni paikantamiseen kyennytkään. Ehtipä siinä ensimmäisen tunnin aikana sentään kaksi uutta palstatuttua käydä esittäytymässä. Morjestellaan taasen.

Jossain vaiheessa näytti miehiä olleen jopa enemmän kuin naisia, tosin naistentunnilla perinteinen hakuryysis oli jo varsin tuhti. Siellä yritin umpihämäräsokeana olmina etsiä yhtä tiettyä henkilöä miestenrivistä - ei vai onko se sittenkin tanssimassa. Tuolla se menee! Eiku se olikin joku samannäköinen... Toistetaan tämä noin 50 kertaa. Silloin aloin olla epätoivoinen. Muutaman kappaleen mietintätauon aikana punoin juonta mennä käymään miestenrivi nenä nenältä läpi. Lopulta toteutin sen - ja aloitin väärästä päästä riviä. Löytyipä, mutta anteeksi vain hiippailuni kaikille muille rivissä olleille.

Musiikki oli minun korvaani soljuvaa, eivätkä Tulisen Sydämen miehistönmuutokset olleet laatua laskeneet. Jannekin klaarasi saksofonisoolot hienosti. Levyltä kappaleet eivät aina tulleet tanssilajeittain pareittain, jotain samantyylistä kylläkin, joten ei sekään häiritsemään käynyt.

Tanssiminen taas. Noh. Tästä tytöstä pidettiin niin hyvää huolta koko illan ettei koskaan ennen. Voi että oli ihanaa. Ikävä jäi.

Kolmen ja puolen tunnin junamatkalla ehtii suunnitella vaikka mitä. Kuten sitä, josko vielä kertaalleen syssyn kuluessa kävisi tanssimassa Liekin loimussa. Ei siitä sen enempää vielä, mutta...

Hömppä- ja naminamikammoisten mielenterveyttä säästääkseni sijoitin tajunnanvirran tuotteet tuonne ja tuonne.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu