TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lumiperhonen esakalliolla (JLo 2006-09-30 7:56)

Esakalliolla säätöjä etsimässä. (ei lötynyt vieläkään)

Tiltti
2006-10-01 12:48

Ei kahta ilman kolmatta. Esakalliolla ei vieläkään päästy oman tanssimisen kannalta siihen mitä se on normaalisti ollut. Toki pieniä valonpilkahduksia illan mittaan aina välillä vilahtelikin, mutta hommassa ei tuntunut olevan vieläkään ideaa millä olisi äijän saanut säädettyä kohdalleen. Nuo kyseiset valoilmiöt sentääs toivat säätöhommaan jotain toivokain, vaikka siitä ei kesken illan tainnut mitään tullakkaan. Jokseenkin tuskastuneeseen olotilaan oli ainaki kiinnittänyt uusi bongikin huomiota joka ihmetteli mökö ilmettäni. =)

Kyytiläisten ja muitten tanssijoiden tanssimista seuratessa penkiltä TB:n viimeisen setin aikana minulla alkoikin Uusi NH, joka sitten toikin illan lopulta pluussan puolelle vaikka ne säädöt jäivätkin epävireisiksi. Mutta hivelipähän se sentääs itsetuntoakin jonkin verran, kun muutamat tanssitettavat kävivät hakemassa väsynyttä ja hieman mököilmeistä äijää vielä tanssimaan. Tappiin asti tuli vielä niiltä osin tanssittua.

Illan aikana suoritin myös hieman uhkarohkean tempunkin haettavuutta ajatellen, sillä kävin vaihtamassa paitaa ennen naistenhakua ihan erilaiseen. Harmi vain kun se temppu tuli tehtyä juuri illan herkuimpien fiilistelykappaleiden aikana. Vaikutusta haettavuuteen en huomannut.

Tuosta PNP:n valotaulusta sen verran, että omalta kohdaltani se on huono systeemi, (paitsi tangojen osalta)sillä siitä pystyi päättämään liikaa jo etukäteen omat tauot. Ja niitä tuli jokseenkin normaalia runsaammin perjantaina pidettyäkki. Ilman valotaulua sitä olisi kuitenkin hakenut porukkaa tanssimaan ilman etukäteistietoa seuraavista lajeista. Vaikka lajit eivät olisi ollut täysin mieluisia, niin ei niitä olisi kehdannut jättää tanssimattakaan jos haku olisi jo suoritettu.

Illan orkestereita en viitsi ruveta sen enempää arvostelemaan, sillä se fiilis mikä minulla oli johtui kuitenkin muista seikoista kuin orkestereista. Hieman tasapaksuilta kuulostivat, mutta...

Noh! Tämmönen syyskuu minulta jäi Esakallion osalta. Vaikka loppukesän osa olikin vaisu, minulla jäi kuitenkin positiivinen kuva Esakallion tansseista koko kesältä. Ensi kesänä uudestaan... Kiitokset kaikille tutuille ja muillekkin tanssitetuille ihanista tanssituokioista menneenä kesänä. Paljonhan niistä hetkistä tulikin naatiskeltua pitkin kesää.

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu