TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kokeilempa tyhjästä päästä (Stefanus 2006-09-27 19:24)

Toisesta tyhjästä päästä

4711
2006-09-27 22:57

Tulin juuri saunasta ja istahdin niiltä märiltään koneelle. Tukassakin on taas täyspitkä väri, mutta meinasi mennä pitkäksi värjäys, kun oli niin hyvä EU-keskustelu telkussa. Pakko oli kesken jättää katselu.

Onko kenellekään muuten käynyt niin, että hiusväri on unohtunut päähän vaikkapa tunniksi? Mitä siitä on seurannut? Oliko seuraavissa tansseissa vielä hiukset päässä?

Puhelimen luuri sai oman värinsä, kun Mies soitti värjäyksen aikaan. Pohdittiin, mitä vielä voitaisiin tehdä meidän hirveille omenamäärille ja sitä, miten selvittäisiin Tykkimäen viimeisiin tansseihin perjantaina, kun minä olen yhtiökokouksessa Nummelassa ja hänen töittensä loppumisesta Hämeenlinnassa ei ole tietoa. Plogman pitäisi saada kokea, eikä tuo polvikaan juurikaan enää vihottele.

Olen oppinut viime vuosina, että elämää ei kannata suunnitella juurikaan päivää pitemmälle muutoin kuin varatakseen työn puolesta tarpeelliset haastatteluajat ja muut tapaamiset, että dead linet pitävät eikä mene tapaamisia päällekkäin. En kertonut tänään tilintarkastajalle - kun hain tilintarkastuslausunnon ja kirjanpidon - että en nykyisin budjetoikaan muutoin kuin käyttämällä edellisvuoden excel-kassavirtalaskelmaa. On se ihanaa, kun on oman itsensä herra eikä tarvitse mitään tulosbudjetteja, joiden on pakko joka vuosi kasvaa vähintään muutama prosentti, ja sitten kun tulee lama, niin on ihan surkeeta koko elämä. Tällaiset asiat tietysti toisaalta selittävät sen, miksi Suomessa ei ole niitä kaivattuja kasvuyrityksiä.

Ilta-Sanomien päätoimittajan lähtöperustelut... aika tuttua maailmaa menneiltä vuosilta. Kaikkialla, missä yrityksen tärkein tehtävä on saada maksimaalinen tulos omistajille (jotka voivat olla myös piensäästäjiä ja työntekijöiden eläkerahastoja), nykyisin ei riitä hyvä kannattavuus vaan se, että mikään luku ei saa laskea, lähes yhtään. Minusta se ei ole inhimillistä elämää millään muotoa. Hyvä, että pääsin siitä ulos jokseenkin tasan 10 vuotta sitten.

Ostin muuten tänään kolmannen kompostorin. Lidlissä oli hinta pudonnut vielä kympin, joten en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni. Alan jo odottaa kevättä, että pääsee jatkamaan pihan laittoa. Nyt riittää omenoiden korjausurakka - niin ja viherhuonetta sisustan. Istutan korkeaksi kasvaneen jukkapalmun ihan maaperään, samoin magnolian. Viiniköynnös siellä jo on ja varjon puolella muratti ja saniaisia.

Tanssikkaalla olisi lauantaina rumbakurssit, joille olisi kiva mennä Miehen kanssa, mutta pahaksi onneksi samaan aikaan sattuu siskon 60-vuotispäivälliset Haminassa. Seuraavana lauantaina on sitten cha-chan alkeet; toivottavasti ei tule esteitä, mutta luulenpa vaan, että muuan pariskunta Savonlinnasta saattaa juuri silloin lähteä sukuloimiskierrokselle, ja sitten laitetaan kyllä kotona ruokaa.

Miksi kurssien aloittaminen on tänä vuonna niin vaikeaa?

Nyt lopetan plörinät. Pitää mennä rasvaamaan naama.

Muuten: jos joku tietää hyvän venäjänkielisen lomakyläemännän yhden huvilavuokrausyrityksen leipiin Valkealaan, niin vinkatkaa!

Piti vielä lisäämäni, jotta älkää pelätkö, ei tällainen toistu.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu