TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kerholassa (Tuisku 2006-09-25 9:04)

Kerholassa

Eevu73
2006-09-25 9:48

Tuli taas käytyä "kotona". Porukkaa oli esiintyvään artistiin nähden todella hintsusti vaan menoa ei se haitannut.

Mikä on kun orkesterilla on tasan yksi väliaikalevy.....ja saapuminen myöhässä...?? Voisi oikeasti panostaa siihen, ettei artisti jäisi yli-isojen bassovolyymien alle ja opetella ne cha chaat soittaan muulla kun humppakompilla!!!!!

Myös pieni pyyntö artistille, vaikka selkeästi oli kehitystä tapahtunut esiintymisessä, niin keskittyminen herpaantuu sanojen unohtamisen myötä liian usein vieläkin. Pelkkä kaunis ääni ja taito laulaa ei riitä yleisölle. Ja tuo pukeutuminen....olisiko mahdollista että siihen voisi sunnnuntaisinkin hieman panostaa muutenkin kun ruutupaidalla ja lantiohousuilla...?

Mutta muuten oli selkeästi paras Annelin keikoista tähän asti ja odotan yhä että homma alkaa pelaan kunnolla yhteen. Kaikki edellytykset olisi kun homma puritettaisiin kunnolla ammattimaiseen nippuun.

Ilo oli myös tervehtiä ja saada kortti....=) Mutta oikeasti....soudit on oltava paremmin hallussa, että ees spiikeistä ja laulusta saisi selvää. Basson voimakkuuksia pudotettava, koska myös artisti joutuu tekemään selvästi enemmän hommia kuullakseen miten ääntään käyttää.

Jään seuraamaan mitä tuleman pitää. Tanssiseuraa oli kivasti paikalla ja bong Tinke ja Nasuliini. Oli ilo tavata!!!!

Kirjoittajan avainsanat: Anneli Mattila, V.I.P.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu