TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kerholassa (Tuisku 2006-09-25 9:04)

Kerholassa

Tuisku
2006-09-25 9:04

Toinen sunnuntai jo siis kun Kerholassa tanssit olivat ja niin minäkin. Eevun kanssa evästeltiin toisiamme kun noi medän vakimiehet olivat muualla. Alku hieman epätoivoiselta näytti ikähaitarin puolesta mutta pikkuhiljaa sinne sitten tuli meillekkin tanssittajia. Tilaa oli koko illan mennä mukavasti. minäkin ihmeen paljon rupattelin siinä tanssin aikana ja välissä. Nauliinikin oli saapunut jälleen,,, siitä muutaman sadan metrin päästä jotta voip välillä kotonakin käydä, hih.. Tinke se bongas tyllisiskot mutta piti vielä tuolta jota hän ensimmäisenä tanssitti eli Eevulta kysyä kumpi on kumpi.. ja siinä kun palautti Eevun ruotuun ennekuin minut haki seuraavalle, sisko jo ennätti supista korvaan ja paljastaa kuka olet.. Oli mukava tavata ja tanssia ja lupaan olla kuittailematta vaikka mieli tekisi. Kiva oli kanssasi tanssia ja toivottavasti haet toistekki vaikka meinasit palauttaa keskenkaiken, hih en kai mä vaan niin surkee tanssitettava ollu et eroon halusit päästä.. Okei en kuittaa enempää, laitetaan väsymyksen piikkiin.

Artistista voin sanoa vain sen verran että miksi niitä sanoja ei voi laulaa kaikkia ja jättää se kikattaminen vähän vähemmälle. Välliaikalevyn voisi vaihtaa joka väliaikana ettei aina niitä samoja tulis. No ehkä siinä teosto maksuja säästellään mutta tanssijien kustannuksella. Bassot tuli läpi liian kovana ja muut jäivät siten bassojen varjoon.

Tanssillisesti kuitenkin onnistunut ilta. Sai namustella ja nupustella ja hullutella ja hassutella. Hikeä piti käydä pesemässä naamalta useamman kerran mutta en ollut ainut. Ilmastointia ei tuntunut olevan. Mutta kaikesta huolimatta ensi sunnuntaina uudelleen jos kerkeen muuttoauton palauttamaan ja palaamaan paikkakunnalle takaisin ajoissa.

No niin ja nirpaksi en ruvennut vaan hain maisten tunnilla jopa aivan uutta kasvoa. Oli muuten Helsingistä.

Kirjoittajan avainsanat: Anneli Mattila, V.I.P.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu