TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riittämättömyydestä ? Vetoomus !!!! (Vinkelis 2006-08-22 0:07)

Hame liukkaaksi

Elisa
2006-09-21 14:24

...ei materiaaliksi karheapintaista, miehen housunpunttiin takertuvaa

Eikä tämä vielä riitä; kankaan on oltava liukasta myös sisäpuolelta, jotta se ei takerru naisen omiin sukkiin.

On aika vaikea löytää (erivärisiä) hamekankaita, jotka ovat liukkaita molemmilta puolilta. Ja liukaskin materiaali saattaa takertua, kun se sähköistyy. Aikoinani kuljin kaupoissa etsimässä liukkaita sukkahousuja: liukkaita, liukkaampia ja vielä liukkaampia. Eräs myyjä ihmetteli, että miten liukkaita niiden oikein täytyy olla ja mitä tarkoitusta varten.

Selitin, että miehen jalan täytyy pystyä liukumaan minun jalkojeni väliin esteettä... ja vasta kun myyjä alkoi näyttää hieman hämmentyneeltä, huomasin selittää, että kyse on tanssista ja hameesta, joka varsinkin talvella kylmästä ilmasta sähköistyneenä takertuu sukkiin.

Myyjällä oli ratkaisu ongelmaan. Hän myi minulle ainetta, jota suihkutetaan hameen sisäpuolelle (ja miksei ulkopuolellekin, vaikka sitä en ole kokeillut). Sen ansiosta kangas ei sähköisty ja luistaa paremmin. Aineen nimi on Softcare Antistatic sähköisyyden poistaja. Se suihkutetaan hameeseen pesun ja silityksen jälkeen, ja sen vaikutus kestää muutaman kuukauden ja myös muutaman pesukerran.

Kirjoittajan avainsanat: vaatteet, hame

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu