TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanhuhovi yllätti (H50 2006-09-18 10:28)

Tanhuhovi yllätti

H50
2006-09-18 10:28

Eka kertaa Tanhuhoviin tutustumassa.

Väkeä oli illan mittaa ilmeisesti paikan mainneen tuntien suhteellisen vähän, mutta tanssimisen kannalta sopivan vähän - lienevät enimmät olleet Järvenpäässä avajaisissa.

No aivan alkuun en ehtinyt eli ekat aloitusvalssit jäivät tanssaamatta. Neljän tunnin putki kuitenkin tuntui illan päätteeksi kohtalaisesti kintuissa, joita piti vielä seuraavana päivänä käyttää aika voimia kuluttavaan liikuntasuoritukseen Sammatissa.

Voi sitä ihanuutta, minkä koin Tanhuhovissa!! Paikalla olleet ja tanssittamani naiset ansaitsevat kaikki täyden kympin, sillä niin uskomattoman ihanaa oli bailata heidän kanssaan. Laskujeni mukaan tuli käytyä läpi noin 17 eri tanssilajia (laskutavasta ja tulkinnasta riippuen tietenkin), joten erittäin tyytyväinen sai olla. Oikeastaan vain blues, rokki ja masurkka jäivät täydellisen illan setistä puuttumaan, mutta hyvä näin.

Aikoihin en ole tavannut niin ihastuttavia, hymyileviä ja mukavia sekä vielä tanssitaitoisia naisia kuin Tanhuhovissa. Kahdella naistenhakutunnilla sai aivan riittävästi hakuja ja kyytiä, joista sata halia kaikille hakeneille.

Pinssiläisiä en tavannut, mutta eräs kaunotar kertoi lukevansa ainakin nettiä - terkkuja ja syväkumarruksia hänelle mukavasta illasta ja vauhdikkaista tansseista.

Tanhuhoviin on päästävä, kun sielläpäin taas liikun.

Kirjoittajan avainsanat: Tanhuhovi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu