TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Matalalentoa Kisarannassa (Jerryjee 2006-09-17 10:58)

Matalalentoa Kisarannassa

Foksahti
2006-09-18 1:01

Vallan mainiot tanssit Kisarannassa. Eivät kesän tansseille kalpene. Suht mukavasti tilaa varsinkin alkuillasta. Jossain 10:n tietämillä hiukan tarkempana sai olla jotta niiltä törmäyksiltä välttyi, mutta ei kuitenkaa kova ruuhka, mielestäni.

Paikalla tuntui olevan vierailijoita useammaltakin paikkakunnalta. Ainakin Jyväskylästä (sinne muuttaneita ja siellä vierailevia) olivat päättäneet Kisistä lähteä katsomaan. Niin ja pääkaupunkiseudultakin (arvaamatonta on tämä tanssiminen) oli porukkaa, joten laajalta Kisaranta vetää tanssiväkeä.

Tangot erään tumman daamin kanssa olivat vallan etten sanoisi huumaavat. Vastetta oli niin että tuntui:) kuitenkin viennin siitä kärsimättä lainkaan. Mikä maa.... Taisipa myös hakeakin...

Niin oli paljon hyviä tanssitettavia jotta oli vaikeuksia hakujen kanssa. Uusia kun on yleensä tarkoitus myös hakea enemmänkin, oli heistäkin vaikeus valita. Taas vasta toiselle tai kolmannele aallolle kerkesi. Varsinaiset täsmähaut menivät melkein kaikki harakoille, vaikka kuinka yritti olla skarppina. Se ei kuitenkaan haitannut, koska noita mainioita tanssitettavia tuntui riittävän.

Tuosta pakituksesta kun on palstalla ollut puhe, niin sellainenkin satui kohdalle. Olen varmaankin poikkeus, mutta luulen että parempi miellyttävä haku kuin "vaintanssia".

Eija Kantola Omegoineen ja FBI Beat heittivät sellaiset sävelet ilmoille että matalalentoa oli alkuvalsseista loppuvalsseihin. Taukoina toimivat ainoastaa bändien vaihtoihin tapahtuvat juomahetket, joilla yllättävästi selvisin. Loppuillasta tuon alkoi jo jaloissaan huomaamaan. Eipä ole aiemmin 5.5h tullut yhteen kyytiin tanssittua, vaan niin se tanssi taas vei.... Noita pongeja ei juuri tullut, illan fiilistelyjen viedessä kaiken huomion, vaikka niitä kait paikalta olisi ollutkin.

Aamullakin vielä tanssit tuli mieleen aamupuuroa tehdessä....

Etten sanoisi täydellinen tanssi-ilta kaikkinensa, siitä täytyy jälleen kiitellä kaikkia tanssittamiani illan daameja. KIITOS!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu