TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Väkeä oli vähän Valasrannalla (Janne83 2006-09-17 14:45)

Ei se määrä, vaan laatu -Valaksella eilen, Esalla edellispäivänä

-Jo
2006-09-17 16:13

Juu, oli kyllä väkeä vähän Valaksella, mutta mitäs siitä, hyvin mahtui tanssimaan! Ja jos määrä oli vähäinen, niin laatua riitti sitäkin enemmän, minä ainakin sain tanssia niin monen hyvän viejän kanssa että vieläkin on hymyilevä olo.

Alkuillasta täytyi olla neuletakki päällä, kun jouduin muutaman pelin jäämään istumaan, mutta loppuillan tarkeni oikein hyvin t-paidalla ja kesähameella, ja kuumakin oli, kun vientiä riitti. Tony Montana Bandin setit vielä painottuivat vauhdikkaisiin biiseihin, hiki tuli hypätessä, ja käden alitusta sain minäkin tällä kertaa riittävästi :) Volarella oli mielestäni monipuolisempaa tanssimusaa, joten hyvä ilta siis siltäkin osin. Lattareita olisin mieluusti päässyt vielä enemmänkin kyllä.

Muutama mieluisa tanssittaja kyllä joukosta puuttui, mutta ehkäpä ensi lauantaina sitten...

Esakalliolla taas perjantaina oli aika paljonkin porukkaa, mutta missäs kaikki hyvät olivat? Jaa, ne tanssittivat toisiaan... Ihan liian vähän pääsin käden ali menemään enkä lattareita ollenkaan, musiikki oli tasapaksua tai sitten foksaajien vienneistä vain puuttuivat kaikki tunteet ja tulkinta. Sattui sentään muutama helmi minunkin kohdalleni; pari palstaa lukevaa ja yksi kirjoittavakin, liian vähän vain sain niistä nauttia. Siis määrällisesti. Joten ei se laatukaan näköjään kokonaan määrää korvaa... tai siis, laatua saatuaan sitä haluaa tietenkin lisää...

Kirjoittajan avainsanat: Valasranta, Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu